Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizden hoşlanan birkaç kişi var, ama siz hiçbirinin farkında bile değil gibisiniz. İçlerinden biri duygularını sizinle paylaşmayı düşünüyor. Bugün bazı küçük işaretler gelebilir.

Bazıarkadaşlarınızdan hoşlanmadığınızı açık, açık belli ediyorsunuz. Sizin işe yaklaşımınızla onlarınki oldukça farklı. Yalnız kaldığınızı düşündüğünüz bir konuda haklı olan sizsiniz ve haklılığınız pek çok kişi tarafından paylaşılıyor.

İdareli davrandığınızı sanıyorsunuz, ama biraz zaaflı görünüyorsunuz. Bir yakınınızın sürekli desteği sizi rahatlatıyor, fakat daha sorumlu davranmanız bekleniyor.

Karar verirken zorlanmıyorsunuz ama kararlarınızı hayata geçirirken biraz ağır kalıyorsunuz. Seri davranmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel yaşamınızda zihinsel uğraşılara çok önem verdiğiniz bir dönemdesiniz. Bunu paylaşabildiğiniz bir çevrenin içindesiniz ve bu sıralar bu çevrenin dışına çıkmak da istemiyorsunuz. Bugün zorunlu bir ziyaret yapmak durumunda kalabilirsiniz ; ya da istemediğiniz bir anda bir konuğunuz olabilir. Günlük planınız altüst olacağı için biraz canınız sıkılacak.

15 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 06:52 Ay-Başak burcu geçişinde, huzur ve mutluluğun ancak sizin kendinize duyduğunuz güvenle alakalı olduğunu vurguluyor. Sandığınız kadar güçsüz olmadığınızı biliniz. Buna inandığınızda her sorun gözünüzde kendiliğinden çözülür ve siz tüm enerjinizle hayatı kucaklarsınız. Kendinize inanmanın, tanımanın, amacınızın farkında olmanın son derece önemli olduğunu bilmekte yarar var. Saat 09:58 Ay-Merkür olumlu görünümü, yola koymak istediklerinizi en akıllı ve mantıklı bir şekilde ele almanızda size yardımcıdır. Sözleriniz daha iyi anlaşılır ve siz de kendinizi olumlu bir şekilde ifade edebilirsiniz. Saat 16:39 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu özelliklehayatı ve özel ilişkilerde belli bir baskı ve sorumluluk yükleyici olsa da, bu gelişiminiz anlamında olumludur. Belki yoruluyorsunuz veya tam tersine arzu ettiğiniz bir hayatı yaşamadığınız için üzülüyorsunuz. Ancak bu görünüm, gelişimin göstergesidir ve dış dünyada ilişkilere önem vermenin sizin açınızdan kazançlı olacağını söylemektedir. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim anlamında hareketli bir gün geçirebilirsin. Duygusal yönü ağır basan kişilerle uzlaşmakta zorlanabilirsin.

15 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Amaçlarınıza odaklanın ve elde etmek için uğraşın. Maddi alanda yaratıcı olmanız masrafları azaltmanızı ve gezmeye ya da diğer eğlencelere bütçe ayırmanızı sağlayabilir. Özel kişilerle özel paylaşımlarınız ya da hediye veya jestler söz konusu olabilir.Günün Atmosferi:Bugün ve yarın bazı şeyler anlam kazanmaya başlıyor. Verimli çalışmalar yapabilir, üzerinde yoğunlaştığımız işlerde daha pratik olabiliriz. Öğle öncesi saatlerde, yazılı veya sözlü olarak kendimizi daha iyi ifade edebilir, iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanabilir, fikir alışverişlerinde bulunabiliriz. Hızlı ve çekiciyiz.

15 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sizi huzursuz edebilecek bazı endişeler söz konusu olabilir. Öğle sonrasında keyif veren konulara zaman ayırmak mümkün.

15 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İNATÇI tavırlarınızı esnetmeniz gereken bir gün. Eskimiş duygularınızın size faydadan çok zarar verebileceğini unutmayın.

15 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel gelişim konularına meraklı olabilirsiniz. Farklı ve yabancı kişi ve kültürlerle tanışmak isteyebilirsiniz. Bilgilerinizi artırmak ve ufkunuzu genişletmek isteyebilirsiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel ve fikirsel bütünlüğünüzü korumak üzerine düşünce üretebileceğiniz bir pazar günü deneyimleyeceksiniz. Fikir ve inançlarınızdaki titizliği bir nebze yumuşatmak ve farklı bakış açılarına yönelebilmek için çok olumlu enerjilere sahipsiniz.Uzak Doğu felsefelerini incelemek ve farklı öğretilerle haşır neşir olmak üzere gününüzü planlayabilirsiniz. Fikirlerinizde esnek ancak kuşkucu ve araştırmaya eğilimli bir yapıda olabilirsiniz. Mesleki konularda her zamankinden daha hırslı ve başarı odaklı olacaksınız ve etrafınıza baskı yapabilirsiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarı kazanmak ve olabilecek en yüksek hedefe ulaşmak konusunda son derece coşkulu olabilirsiniz. Sosyal statünüzü yansıttığına inandığınız sosyal ortamlarda doyurucu iletişimler içine girebilirsiniz.

15 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 23" R
Ay
Akrep
28° 06' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 14"
Venüs
Koç
25° 36' 31"
Mars
Balık
26° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 24"
Satürn
Balık
16° 10' 47"
Uranüs
Boğa
22° 05' 56"
Neptün
Balık
28° 46' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 35"
Lilith
Başak
22° 51' 09"
True Node
Koç
15° 33' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>