Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hataya Yer Vermiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Tutkularınız ön planda olabilir. Normalde, çekingen ve sakin bir kişisiniz. Ama bugün biraz karışık hissedebilirsiniz. Belki de artık güçlü görüşlerinizi bildirmeye karar verdiniz. Veya biriyle hararetli bir tartışmaya girebilirsiniz. Muhtemelen bazı kişisel inançlarınızı paylaşmak isteyeceksiniz. Politika, din veya romantik ilişkiler gibi konulardan bahsetmek eğlenceli olabilir. Utangaçlığınızın üstesinden gelin ve konuşun.

Bugün bir çalışma komitesinden sorumlu olduğunuzu hissedebilirsiniz ve belirli bir projenin kötü sonuçlarını gördükten sonra kendinize şöyle diyeceksiniz "Tamam, eğer böyle olacaksa, işleri farklı bir şekilde ele alacağız ." Bir futbol koçuysanız, oyuncularınızı motive etmek için yeni bir strateji geliştirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Aramaya devam edin, onu bulacaksınız!

Eski sandığınızı yeniden kullanılır hale getirmenin zamanı geldi. Özel bir inancınız alevlenmiş gibi görünüyor. Bunu tüm dünyaya yayma dürtüsüne karşı koyamıyorsunuz. Kesinlikle, hevesinizi paylaşın fakat bunu dikkatlice ve düşünerek yapın. İnsanlar çok fazla bilgi vermediğiniz zaman daha iyi tepki verirler. Bırakın kendi sonuçlarını kendileri çıkarsınlar.

Hislerin hiç olmadığı kadar kuvvetli ve sen de bu durumdan gayet hoşnutsun. Duyarlılığın ve hassaslığın ise, sularda yolunu sıkıntısız şekilde bulman için sana destek oluyor. Hislerine güven ve sezdiğin şeyleri söylemek istediğinde söyle.Bu gücünü içinde tutmak iyi bir fikir olmayacaktır.Çverenizdeki insanlar sözlü olarak size saldırabilir ve bundan korunmak isteyebilirsiniz. Bugün eleştirilerin odak noktası olabilirsiniz. İnsanların size agresif sözler sarf ederek keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin. Geçerli sebepleri varsa, kibar ya saygılı bir biçimde de ifade edebilirler. Kaba davranışlar karşısında kendinizi savunmak zorunda değilsiniz. Haklarınız söz konusu olduğunda net ve ısrarcı olun. Geri çekileceklerdir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı eski korkuların üstesinden gelmenin tam zamanı. Muhtemelen geçmişten gelen belli bir fobiniz var. Belki uçmaktan korkuyorsunuz. Belki de köpeklerden. Ya da belki karanlık yerlerden hoşlanmıyor ve her zaman ışıkları açık bırakıyorsunuz. Bugün bu korkulardan bazılarıyla yüzleşmeye başlamanız için ideal bir gün olabilir. Olumlu duygu ve düşüncelere odaklanmanın bir yolunu bulun. Birkaç tavsiye almak için bir terapiste ya da anlayışlı bir arkadaşa danışabilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte iletişim ve eğitimle ilgili daha elverişli şartlar sunan bir döneme ilerliyorsunuz. Yakın çevrenizin desteği, kardeşleriniz, komşularınız,arkadaşlarınızla kurduğunuz iyi ilişkiler sağlıklı düşünmenizi sağlayabilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mükemmeliyetçi ve detaycı tarafın henüz sabah saatlerinden aksayan planları sivri bir dille eleştirmene sebep olabilir. Bugün şartlar senin için yeniden belirlenebilir, olaylar senin kontrolünde gelişmeyebilir. Birilerini azarlamadan önce aynı durumla karşılaşabileceğin ihtimalini göz ardı etmemelisin. Akşam saatlerinde bir araya geldiğin insanlara uyum sağlamakta zorlanabilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, hoşlandığın kişinin hal ve hareketleri seni ondan soğutabilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kaygılı ve şüpheli davranışlardan uzak durmayı tercihi etmelisiniz. Pesimist tavrınızın gündelik işlerinize olan olumsuz etkisiyle yüzleşebilirsiniz. Ekonomik bazı güçler veya yeni işbirlikleri gündeminizde olabilir. Eğer bir yol ayrımı söz konusuyla buna daha sakin yaklaşmalısınız.Content Video - Oğlakların sorunlarını çözeceği bir hafta!

15 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heves duyuyor olabileceğiniz bir gün. Akademik konularla ilgili işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi planlarken detayların içinde boğulmamaya özen göstermelisiniz. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşırken, yargılayıcı tutum içinde olmamaya özen göstermelisiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizde olandan sıkılabilir ya da başka bir şeyin yenisini isteyebilirsiniz. Böyle durumlarda en akla yatkını birikim olacaktır bu sayede istediğinizi elde edebilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kısa vadeli planlarınızda sürpriz değişimler söz konusu. Bir telefon haberiyle tüm planlarınızı değiştirebilir ve hayatın tadını çıkaracak bir adım atabilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geldiğiniz noktayı benimseyebildiğinizi düşünüyor musunuz? Bazen çok uzun zaman boyunca hayalini kurduğunuz şeylere ulaştığınızda aslında size hiç uygun olmadığını fark edersiniz. Şu an bulunduğunuz durum da tam olarak bu!

15 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnançlar evinizde seyahat etmekte olan Ay'ın etkisiyle kendinizi derin düşünceler içinde bulabilirsiniz.Yurt dışı, medya, akademi, hukuk gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bilinçaltı evinizde seyahat etmekte olan Mars'ın Ay ile kurduğu sert etkileşim inançlarınızı sorgulamanıza sebep olabilir. Kendinizi karamsar hissedebilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarı kazanmak ve olabilecek en yüksek hedefe ulaşmak konusunda son derece coşkulu olabilirsiniz. Sosyal statünüzü yansıttığına inandığınız sosyal ortamlarda doyurucu iletişimler içine girebilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evrenin enerjisi Oğlak burcuna çok uygun esiyor. Herkes zorlanırken Oğlaklar belki de hayatlarının en güzel zamanlarını geçiriyorlar. Belki farkında değilsiniz. Belki çok zorlanıyorsunuz. Fakat şu an hayatınızda olan her şey ileride size hayır sağlayacaktır. Kendinizle ilgili çok önemli kararlar alabilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; motivasyon ve enerjinin artmasıyla, ertelediğin işleri yapmak için yoğun bir koşturmaca içine girebilirsin. Adımlarını sağlam ve mantıklı attığın sürece sorun yaşamayacağın bir gündesin. Akşam saatlerinde kendine zaman ayırmak isteyebilirsin. Ailenle ilgili birtakım yenilikler peşinde olabilir, onlarla bu fikirlerini paylaşabilirsin.

15 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 52' 29" R
Ay
Başak
22° 18' 13"
Merkür
Koç
17° 02' 27"
Venüs
Koç
18° 54' 18"
Mars
Balık
22° 08' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 15"
Satürn
Balık
15° 39' 41"
Uranüs
Boğa
21° 47' 45"
Neptün
Balık
28° 35' 46"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 43"
Lilith
Başak
22° 14' 57"
True Node
Koç
15° 38' 02"
Son Güncelleme : 20/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>