Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kötü tecrübelerin sizi bilediği şeklinde savunmalarınız var. Oysa çevrenizde bu kadar anlaşılır olmayan başka nedenleriniz olduğu düşünülüyor. Aşk ilişkilerinde kuşkuyla bakılan bir görüntü veriyorsunuz.

Bugün sıradan bir gün gibi görünse de, içinde barındırdığı sürprizleri beklenmedik şekilde ortaya çıkartabilir, hazırlıklı olun. İsteksiz katılacağınız bir görüşme size beklenmedik kazanımlar sunacak.

Yakında para içerikli kent dışı yolculuklarınız olabilir. Kendinize yönelik harcamalarınızı, sadece kendinizin inandığı gerekçelerle savunma altına almaya çalışmamalısınız.

Yapıcı eleştirilere açık olun. Bugünlerde size belli konularda çok yararı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel ilişkinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar gerçek dostlarınızı anlamanızda size yardımcı olacak. Bugün yeni insanlarla tanışmalar var. Bir komşuluk ilişkinizde bazı üzüntüler yaşayacaksınız. Başladığınız birkısa vadede çözüm gerektiriyor. Bu konuda hareketsiz kalmanız, sizeyaşamınız dışında da prestij kaybettirebilir.

16 Ocak 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cumartesi günümüz,  saat 02:21 Ay-Satürn görünümüyle başlıyor. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ölçülü, sakin ve dikkatlice durumu gözden geçirmek lazım. Çünkü farkında olmadan yanlış tepkilerde bulunabilir, sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz. Eğer ev içinde bir sorun varsa, bunu ancak birbirinize anlayışlı olarak çözebilirsiniz. Saat 07:15 Ay-Pluto görünümü sizi ilgilendiren geçmişe ait bir konuda duygularınızı biraz sertçe ifade etmenize neden olabilir. Sizi baskı altına alabilecek hiçbir şeyden hoşlanmazsınız. Saat 09:15 Ay-Uranüs kavuşumu, özel hayatınızı, ailenizi, evinizi ilgilendiren konularda verilecek hızlı kararların, değişimlerin işaretçisidir. Bunlar üzerinde iyice düşünmenizde yarar var. Saat 16:39 Ay-Venüs görünümü, ailemizi ilgilendiren konularda veya kişisel tüm meselelerimizde bildiğimizi okumaktan yanayız. Birilerinin bize karışması veya özgürlüğümüzü kısıtlayan her şeye tepki gösterebiliriz. O gizli dünyamıza, sınırlarımıza kimseyi yaklaştırmayız. Saat 16:47 Ay-Merkür görünümü, hiç saklamadan hatta kimseden çekinmeden neye kızıyorsak, bizi ne rahatsız ediyorsa bunu dile getirmekten kaçınmayız. Bizim kriterlerimize göre hareket etmeyen insanlara pek anlayışımız olmayacak. Ancak lütfen sakin olmayı da bilelim. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileği ve  kalben sevgilerimle,

16 Ocak 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı fikir paslaşması içinde olacağınız bir gündesiniz ve konuyla ilgili isteklisiniz. Bu şekilde motivasyonunuz iyi olduğu sürece başarı size kendiliğinden gelecek. Yani, küçük aksaklıklar karşısında hemen karaları bağlamayın. 'Her sorunun bir çözümü olduğunu' kendinize her zaman empoze ediniz. Buna ihtiyacınız var.

16 Ocak 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tamamladığınız işler veya projeler nedeniyle gözler üzerinizde olabilir ve herkesin takdirini toplayabilirsiniz. Dış görünüşünüzdehayatınıza veya imajınıza katkı sağlayacağını düşündüğünüz değişiklikler de yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Görmezden geldiğimiz sorunları çözme veya rafa kaldırdığımız plan veya projelerimize bir şans tanıma ya da geçmişte gündeme taşıdığımız, ama istendiği kadar etkili olmamış düşüncelerimizi tekrar gündeme getirerek ne kadar parlak veya işe yarar olduklarını gösterme fırsatı bulabiliriz. Ya da yüksek yaratıcılığımız veya açık zihnimiz sayesinde sözel veya yazılı beceri gerektiren işlerde kendimizi gösterebiliriz. Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var. Kar getirebilirler. Eski arkadaşlarımızla bir araya gelmemiz, iletişim kurmamız ve hasret gidermemiz için güzel günler. Ancak, risk alarak hareket etmemekte yine de fayda vardır. Keyifli seyahatler de gündemde olabilir.

15 Ocak 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda evdeki işlerle ilgilenmek durumu ortaya çıkabilir. Panik olmamalı ve sakin kalmalısınız.

16 Ocak 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün dost listenize size huzur veren kişileri alıyor ve onlarla vakit geçiriyorsunuz. Zevk almadığınız şeylerle hiç uğraşmamanız sizin için daha iyi.

16 Ocak 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Üzerinde çok fazla çaba harcadığınız işlerde açıkta kalan tarafları kapatmalı, eksikleri tamamlamalısınız. Başkaları için para harcamanız gerekmiyor. Hafta sonu, keyifli aktivitelere veya hobilere zaman ayırmalısınız.

16 Ocak 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizle kuracağınız ilişkiler güçlü ve tutkulu olacak. Ev ve aile hayatınızda değişken ruh haliniz kendi isteklerinizle örtüşmeyebilir. Ailenize karşı sabırsız ve agresif olmamaya çalışın.

16 Ocak 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik son derece hızlı bir çalışma içine giriyorsunuz. Sabırlı ve sakin davranacak, çevrenizin desteğini alacaksınız. Hemhem de aşk açısından yeni bir dönemin başladığını hissedebilirsiniz.

16 Ocak 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Halinizden duyduğunuz büyük memnuniyet sizi biraz gevşetebilir ve sorumluluklarınızı ihmal etmenize sebep olabilir. Maddiyat ile ilgili konuları ve hayatınızın gerçeklerini göz ardı etme eğilimi gösterebilirsiniz. Sevindirici bir haber gelebilir.

16 Ocak 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 18' 04" R
Ay
Yay
12° 49' 16"
Merkür
Koç
16° 04' 44"
Venüs
Koç
27° 02' 17"
Mars
Balık
27° 14' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 32"
Satürn
Balık
16° 17' 12"
Uranüs
Boğa
22° 09' 52"
Neptün
Balık
28° 48' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 34"
Lilith
Başak
22° 58' 52"
True Node
Koç
15° 30' 08"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>