Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizi geçmişe kilitleyen başka birileri var. Bir kez daha geçmişteki kadar coşkulu şeyler yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Oysa çok daha iyisini yaşayabileceğiniz bir ilişkinin yamacındasınız.

Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız.

Para ilişkilerinde sakıncalı gördüğünüz biriyle zorunlu bir alışverişiniz olacak. İhtiyaçlarınızı kazancınızın çok yukarılarında görmeniz, biraz hayattan kopukluğunuzu gösteriyor gibi.

Geçmişte takılıp kalmanın duygusal dünyanıza pek yararı yok. Geçmişten kopabildiğiniz ölçüde geleceğinizi aydınlatacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli kararların eşiğindesiniz. Ama yine de ince eleyip sık dokumanız gerekmiyor. Deneyiminize ve sezginize güvenerek vereceğiniz kararlardan pişman olmayacaksınız. Yeni bir ilişkinin başlangıcı bugün yeşerebilir. Gerekli olan tek şey, sizin bu ilgiyi fark edebilmeniz ve karşılık vermeniz. Çevrenizdeki birkaç kişi, bununla ilgili aşırı bir merak taşıyor gibiler..

13 Ocak 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Çarşamba günümüz, saat 01:53 Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde başlıyor. Bu seyir etkisi altında dünyanın karmaşası, huzursuzluğundan uzak durmak isteriz. Saat 02:11 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, düzenli çalışma, dağılmadan bir işe odaklanma hususunda bizi zorlayabilir. Çünkü oradan oraya, bir işten diğerine koşturabilirsiniz. Bir işi istediğiniz gibi yapamadığınızda çabuk gerilirsiniz. Genelde bu görünüm hızlılığın, farklılığın, kişisel anlamda özgürlüğün, çabucak kararlar vermenin işaretçisi olduğu için iyi gibi durabilir. Fakat Oğlaklar ciddi çalıştıkları için, her şeyi bilinçli şekilde ele alırlar. Saat 10:56 Ay-Mars görünümü, çevrenizdeki insanlardan sevgi, ilgi, destek görmenizi sağlıyor. Sizinle yakından ilgilenirler. Karar verdiğiniz işleri cesaretle yoluna koyabilirsiniz. Saat 15:17 Ay-Neptün kavuşum etkisi, ılımlı bir havanın hem ruhsal hem bedensel anlamda bizi sarıp sarmalamasını sağlıyor. Nefes aldığımız dünyanın ve yaşadığımız her günün ne kadar kıymetli olduğunu yüreğimizin içinde hissediyoruz. Saat 19:57 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, eğitim-iş-ticaret-yolculuklar-görüşmeler-toplumla birebir ilişkimizde daha dikkatlice gözlemde bulunmak, hedeflerimizi ve amacımızın ne olduğunu bilerek takipte kalmanın faydalı olacağını işaret ediyor. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Şu sıralarda yapılan gözlemler Şubat ortalarına doğru güçlü adımların atılmasını sağlayabilir. Boşa kürek sallamaktan yana değilsiniz. Emek verdiğiniz alanda söz sahibi olmak sizin için gayet önemli. Belki fazla irdeliyorsunuz. Bunun nedeni başarılı olmak ve kazanmak içindir. Eğer siz de böyle düşünen Oğlak burcusuysanız en doğrusunu yapıyorsunuz. Saat 23:06 Ay-Satürn görünümü, çevremizde bulunan kişilerle ilişkimizi ılımlı, sevgi dolu şekilde düzenlemeye çalışsak da, bir şeyler mecbur olmak, sorumluluklar bizi bir hayli yoruyor. Günümüz bize güzellik, huzur ve bereket getirsin. Her şey gönlümüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Ocak 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Onların problemlerinin canınızı sıkmasını istemiyorsunuz. Mantık ağırlıklı düşüncelerden yola çıkarak, çözümleyici noktaları bulacaksınız.. Sezgisel gücünüz çok yoğun. Duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu.

13 Ocak 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi durumunuzu, yapılacak anlaşmaları veya pazarlıkları ilgilendiren başlıklarda son dakika değişiklikleri yapmak için zaman ihtiyaç duyabilirsiniz. Ani hareketleri veya tepkileri olan veya aceleci kişiler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Kendi istediğiniz şekilde hareket etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İki gündür yazdığım, ilişkilerde sürpriz karşılaşmaları, türlü hoşlukları, ilk görüşte aşkları veya anibirliklerini ön plana çıkartan, dış görünüşümüzde veya estetik başlıklı konularda ani hoş değişiklileri destekleyen veya hayal gücümüzde çığır açabileceğimiz zemini hazırlayan ve son günlerde hayatımıza taşıdığı hoş ilişkilerle kendini gösteren Venüs Uranüs açısı bugün kesinleşiyor. İlişkilerimizde rutinin dışında şeyler deneyebiliriz. Bu açının dışında duygusal anlamda derin duygularımızın tetikleneceği veya manevi açıdan derinlik kazanacağımız bir gün. Akşam saatlerinden sonra ise, biraz da olsa, engellenmişlik hissi ve huzursuzluk veya baskı altında hissetme duygusu ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Ocak 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah hareketli bir gündeminiz olabilir. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklı tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Şirket içi konuşmaları yazıya dökmeniz sizin için daha iyi olabilir. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha aktif olabilirsiniz. İşlerinize yön kazandırmak içinarkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz.

13 Ocak 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürekli yemek yeme ihtiyacı hissediyorsunuz. Bu duruma dikkat edin. Kilo sorunlarınız yeniden gündeme gelebilir. Sağlığınızı özenle korumalısınız.

13 Ocak 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

13 Ocak 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda üstlendiğiniz sorumluluklarla beraber, ailenizle güzel ilişkiler içine gireceksiniz. Esneklikten hoşlanacaksınız. İletişimsel konularda kolay dağılmalara açıksınız.

13 Ocak 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatinizi yönelttiğiniz konuyla ilgili çok çeşitli düşünceler içine girebilirsiniz. Tabii bunun sonucunda karar vermeniz ve harekete geçmeniz zor olacak. Ayrıca, gerilimin yaratacağı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

13 Ocak 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

13 Ocak 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 44' 50" R
Ay
Akrep
22° 37' 49" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 04' 10"
Mars
Balık
26° 00' 39"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 20"
Satürn
Balık
16° 08' 21"
Uranüs
Boğa
22° 04' 27"
Neptün
Balık
28° 45' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 05"
Lilith
Başak
22° 48' 14"
True Node
Koç
15° 35' 09"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>