Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı cinsten biriyle yakınlaşmanız sizi heyecanlandırıyor. Bu heyecan çok kısa bir sürede bir ilişkiye dönüşebilir. Bu kez hayatınızın aşkını yaşayabilirsiniz. Bilinçli tercih ettiğiniz yalnızlığınıza artık son verme yanlısı görünüyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde yoğun ama zevkli biryaşamınız olacak. Uzun zamandır yaşanan durgunluk giderek yerini hareketliliğe bırakıyor. Bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak.

Bu konuda sizi uyaranlar var. Onlara kulak vermeniz yerinde olur. Sizi ve çevrenize yetecek kadar kazanıyorsunuz. Tek sorununuz kenarda bir birikim yapamamanız.

Kendinizle ilgilenmeye başladığınızda hayatın size sunduklarını görebileceksiniz. Mutluluk çok yakınınızda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinle ilgili olsun olmasın, çevrenizdeki herkesin her işiyle ilgilenmek, kendinizle ilgilenmenize engel oluyor. Herkesin dert ortağı olmak bugünlerde size ağır gelebilir. Bazen dünyanın bütün yükünü sırtınızda taşıdığınızı hissediyorsunuz. Bugün de öyle günlerden biri. Böyle hissetmenizin nedeninin kendiniz olduğunu da biliyorsunuz.

12 Ocak 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 03:09-13 Ocak saat 01:53 arasında Ay-Kova burcunda boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde, plansız harcamalardan kaçınılmalıdır. Elinizdekini korumaya özen göstermelisiniz. Rutin ödemelerinizi veya hayati gereksinimlerinizi karşılamanızda  sakınca yoktur. Ancak plansız programsız hareket etmek, yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Yine bu etki altında, organize olunarak, herhangi bir konuda maddi ve manevi yönde hareket etmekte zorlanmanız mümkündür. Maddi açıdan kendinizi tam anlamıyla rahat ve özgür hissetmeniz zorlaşabilir. Her kuruşu saklama veya tam tersine bol para harcama isteği duymanız mümkündür. Özellikle yükseleni Yay, Koç, Aslan gibi ateşli bir imaja sahip Oğlakların daha rahat davrandıklarını gözlemliyorum. Kurallar, dayatmalar, belirsizliklerinden sıkılabilirsiniz.  Bir sihirli değneğe ihtiyacınız var gibidir. Ne olacaksa olsun, ama bir an evvel çözüme ulaşılsın istersiniz. Bu saatlerde sezgilerinize güvenmek ve iç sesinize kulak vermek rahatlatıcıdır. Günün hepimiz için sakin ve iç huzurumuz yüksek şekilde geçmesi dileğimle,

12 Ocak 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkın olmadığınız bir durum söz konusu. Ay, para evinizi etkiliyor ve bugün harcamalar konusunda planlı ve programlı gitmeniz gerekiyor. Bazıları için olağan olan bu durum, size ters ve sıkıcı gelecektir. Yönetici gezgeniniz Ay'ın Kova burcunda olması, inatçı ve mantıklı yönlerinizi ortaya çıkaracak.

12 Ocak 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi durumunuzu, yapılacak anlaşmaları veya pazarlıkları ilgilendiren başlıklarda son dakika değişiklikleri yapmak için zaman ihtiyaç duyabilirsiniz. Ani hareketleri veya tepkileri olan veya aceleci kişiler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Kendi istediğiniz şekilde hareket etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İki gündür yazdığım, ilişkilerde sürpriz karşılaşmaları, türlü hoşlukları, ilk görüşte aşkları veya anibirliklerini ön plana çıkartan, dış görünüşümüzde veya estetik başlıklı konularda ani hoş değişiklileri destekleyen veya hayal gücümüzde çığır açabileceğimiz zemini hazırlayan ve son günlerde hayatımıza taşıdığı hoş ilişkilerle kendini gösteren Venüs Uranüs açısı bugün kesinleşiyor. İlişkilerimizde rutinin dışında şeyler deneyebiliriz. Bu açının dışında duygusal anlamda derin duygularımızın tetikleneceği veya manevi açıdan derinlik kazanacağımız bir gün. Akşam saatlerinden sonra ise, biraz da olsa, engellenmişlik hissi ve huzursuzluk veya baskı altında hissetme duygusu ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Ocak 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başladığınız işlerinizde çaba göstermeniz gerekebilir. Harcamalarla ilgili konulara kısıtlama getirmek isteyebilirsiniz. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek için uygun bir gün değil. Sorumlu olduğunuz konuları yönetmek için mücadele edebilirsiniz. İşlerinizdeki aksilikler keyfinizi kaçırabilir. Yakın çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz.

12 Ocak 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırsız, bir o kadar da duygusal tavırlarınız ön planda. Bu tutumunuz nedeniyle kaybedeceğiniz şeyler olabilir. Hayatınızda denge sağlamanız şart.

12 Ocak 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Ocak 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, herkesin ve her şeyin sorumluluğu sizin üzerindeymiş gibi hissedeceksiniz. Kendinizi ifade ederken olumsuz ve takıntılı olmayın. Maddi kazanımlarınızın üzerine eğilmelisiniz.

12 Ocak 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planlarınızı uygularken daha önce düşünmediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sabırsız ve telaşlı davranmaktan kaçının. Enerjinizi olumlu yönde kullanmaya çalışın. İş arkadaşlarınız ve komşularınızla tartışmayın.

12 Ocak 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eleştirilere hazırlıklı olun. Yalnızca kendinizi değil etrafınızdakileri de düşünün. Her zaman siz haklı olamazsınız. Şans sizden yana. Bunu değerlendirmesini bilin. Çalışmalarınız ve enerjiniz kimsenin gözünden kaçmıyor. Yakında bir terfi düşünülebilir. Canlı ve neşeli olun, bu halinizi devam ettirin.

12 Ocak 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 52' 28" R
Ay
Terazi
28° 59' 35" R
Merkür
Koç
16° 08' 42"
Venüs
Koç
22° 41' 54"
Mars
Balık
24° 31' 25"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 40"
Satürn
Balık
15° 57' 29"
Uranüs
Boğa
21° 57' 59"
Neptün
Balık
28° 41' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
20° 16' 25"
Lilith
Başak
22° 35' 26"
True Node
Koç
15° 38' 49"
Son Güncelleme : 23/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>