Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizden, siz ondan bekliyorsunuz. İkinizde de eksik olan tek şey, cesaret gibi görünüyor. Bugün size küçük bir adım atmak düşebilir. Bu adımı atarsanız, ömür boyu anacağınız bir gün geçirebilirsiniz.

Beklediğiniz bir haber bugün, yarın size ulaşacak. Ekonomik durumunuzu da kariyerinizi de çok olumlu etkileyecek bir haber bu. Arkadaşınız, bazı ortak projelerinizin çabuklaşması için sandığınızdan fazlasını yapıyor.

Çevrenizden aldığınız destek sizi epeyce rahatlatıyor, ama bir an önce ayaklarınızın üzerinde durmayı istiyorsunuz. Çok kısa bir süre içinde, hayalci bulunan beklentileriniz gerçekleşebilir.

Sizi endişelendiren kimi konuları bir kabus gibi anlatmanız, çevrenizden gelebilecek mantıklı, rahatlatıcı yorumların önünü kesebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizde kolayca sahip olunamayacak değerler olduğunun farkındasınız. Onlara karşı özenli ve korumacısınız. Ailenizin talepleri bu yüzden size hiç fazla gelmiyor. Ailenize fazla zaman ayırdığınız şeklinde aldığınız bazı eleştiriler ise, kötü niyet taşımıyor. Bugün yakınlarınızdan bir davet alabilirsiniz. Uzun zamandır duygularınız çok hareketli.

14 Ocak 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe gününe,  saat 00:49 Güneş-Jüpiter görünüm etkisinde adım atacağız. Şu sıralarda Merkür geri hareketi nedeniyle bu görünüm belki yeni bir adım atmak anlamına gelmeyebilir. Ancak bugünlerde yapılan tespitler, emin olunuz ki, neyi isteyip istemediğinizi bilinçli şekilde tespitte yararlıdır. Evet belki durgunuz hatta maziyi düşünüp kızdığımız, hüzünlendiğimiz de oluyor. Fakat yeniye yer açmak, doğru kararlar vermek için bu hatırlamalar işimize yarar. Saat 02:26 Venüs-Chiron arasındaki görünüm, mesleki, toplumsal, sorumluluklarımız, ailevi ilişkilerimiz anlamında canımızı sıkan, bizi tedirgin eden durumların, rahatsızlıklarımızın tedirgin ettiğini gösteriyor. Doğal olarak elimizden olmadan tepkide bulunabilir, fazlasıyla sinirlenebilir, kendimize mani olmakta zorlanabiliriz. Saat 04:13 Ay-Pluto görünümü, sizi güçlendirici, başarılı kararlar vermenizi sağlayıcıdır. Tutkulu ve kendinizden emin bir şekilde ilerlersiniz. Saat 16:06 Güneş-Merkür kavuşumu, geri hareket dönemiyle örtüşüyor. Şu sıralarda, çevre değişikliği, eğitim veyaanlamında bir yol belirlemek istiyorsak, bunun artı ve eksilerine bir daha bakalım. Yarım kalmış işlerimizi bitirmek, kendimizi bilgilenmek yönünde geliştirmek,ve projelerimize eğilmek için bu görünüm gayet yararlıdır. Çevremizle olan ilişkimizde olgun tavırların önemi büyük. Bizden farklı düşünen insanlarla belli mesafede eğer gerekiyorsa toleranslı iletişimde bulunmak iyi olacaktır. Saat 17:14 Ay-Jüpiter karşıtlığı, yolculuk, bilgilenme, eğitim, kendinizi geliştirme, öğrenme ve başkalarına yol gösterici olmanızı, maneviyatınızı güçlendiriyor. Saat 18:32-15 Ocak saat 04:48 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, genel olarak soyut anlamdaki çalışmalarla uğraşmak rahatlatıcı olacaktır.  Kendinizle olan içsel temasınız bir hayli etkilidir. Gün boyunca her işinizde kolaylıklar diliyorum. Kalben sevgilerimle,    

14 Ocak 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz derin bir duygusallığa sahip olmanız rağmen, bu özelliğinizi ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çevresel ilişkilerinizde detayların çok önemli olduğu bir gün içindesiniz. Her zamanki kuşkucu tavırlarınızla olayları farklı boyutlardan değerlendiriyorsunuz. Akşam saatlerinde hoşlanacağınız kişilerle birlikte olacaksınız.

14 Ocak 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelebilir, eski plan veya fikirleri tekrar gündeme getirebilir ve günün ekonomik olaylarına uydurabilirsiniz. Akrabalarınızla ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinebilirsiniz. Başkalarını etkilemek için para harcamak zorunda değilsiniz unutmayın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkilerde kısmi gerilim hissedilebilir veya öğle sonrası saatlerde abartmaya ve aşırılıklara kaçmaya müsait zamanlarda olacağız, ama genel olarak farklı fırsatlara veya yeni olanaklara açık, şanslı denebilecek günlerdeyiz. Maddi açıdan kazanımları yüksek olanlar da çıkacaktır bugünlerde aramızdan. Hiçbirşey olmasa bile, hayata pozitif bakabilir, kendimizi şımartacağımız aktivitelere zaman ayırabiliriz(masajlar, spa saatleri, konser tiyatro v.b davetleri, farklı yerlere ziyaretler v.b). Yabancılarla ilgili işler, turistik başlıklar, dış ticaret, kültürel başlıklı işler, eğitim , hukuk ve finansla ilgili konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. İlişkilerimizde de, sürpriz veya hoş gelişmeleri destekleyen görünümler devam ediyor. Eski tanıdıklar yüzünü gösterebilir veya biz bu kişilerle iletişime geçebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ocak 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde çatışmalara eğilimli olabilirsiniz. Sabırlı davranmalısınız. Harcamalarınız gündeminizi etkileyebilir. Günün ikinci yarısı işleriniz hareketlenebilir. Yazışmalar önem kazanabilir. Yakın arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Yeni haberle duyabilirsiniz. Ticari görüşmeler için uygun bir gündesiniz.

14 Ocak 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın geçmişte bir kişi hakkındaki yaptığınız konuşmalardan dolayı pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Özür dileyerek bu hatayı gidermeye çalışın.

14 Ocak 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda etkili iletişim kurarak, çalışanlar, patronlar ve kurumlarla ilişkilerinizi geliştirebilir, özel yaşamınız vehayatınızda yapacağınız görüşmelerden etkili sonuçlar elde edebilir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz.

14 Ocak 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görüşülmüş birkarşınıza yeniden gelebilir. Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, medya, ticaret, hukuk konularında kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Önemli teklifler alacaksınız.

14 Ocak 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karar vermeniz gereken konular hakkında karışan düşüncelerinizi dengelemeye çalışın. Bugün alacağınız bir haber üzerine sakinleşip rahatlayabilirsiniz. Parasal konulara yönelik farklı istekler içine girebilirsiniz.

14 Ocak 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailevi sorumluluklarınız ile işle ilgili planlarınız ciddi biçimde çatışabilir ve evle alakalı konular kariyer gelişiminizi olumsuz etkiliyormuş gibi gelebilir. İşinizin dışında olan konular kafanızı meşgul edecektir. Konsantrasyonunuzu kaybedebilirsiniz.

14 Ocak 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 45' 09" R
Ay
Terazi
27° 28' 46" R
Merkür
Koç
16° 09' 59"
Venüs
Koç
22° 32' 39"
Mars
Balık
24° 25' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 21' 56"
Satürn
Balık
15° 56' 47"
Uranüs
Boğa
21° 57' 34"
Neptün
Balık
28° 41' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 00"
Chiron
Koç
20° 15' 59"
Lilith
Başak
22° 34' 36"
True Node
Koç
15° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>