Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kötü tecrübelerin sizi bilediği şeklinde savunmalarınız var. Oysa çevrenizde bu kadar anlaşılır olmayan başka nedenleriniz olduğu düşünülüyor. Aşk ilişkilerinde kuşkuyla bakılan bir görüntü veriyorsunuz.

Bugün sıradan bir gün gibi görünse de, içinde barındırdığı sürprizleri beklenmedik şekilde ortaya çıkartabilir, hazırlıklı olun. İsteksiz katılacağınız bir görüşme size beklenmedik kazanımlar sunacak.

Yakında para içerikli kent dışı yolculuklarınız olabilir. Kendinize yönelik harcamalarınızı, sadece kendinizin inandığı gerekçelerle savunma altına almaya çalışmamalısınız.

Yapıcı eleştirilere açık olun. Bugünlerde size belli konularda çok yararı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel ilişkinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar gerçek dostlarınızı anlamanızda size yardımcı olacak. Bugün yeni insanlarla tanışmalar var. Bir komşuluk ilişkinizde bazı üzüntüler yaşayacaksınız. Başladığınız birkısa vadede çözüm gerektiriyor. Bu konuda hareketsiz kalmanız, sizeyaşamınız dışında da prestij kaybettirebilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:08 Neptün ile karşıtlık oluşturacak Ay etkisinde, dinlenmek arzumuz bir hayli yükseliyor. Sözleriniz gayet mantıklıdır ve şefkat duygunuz ön plandadır. Ancak tavırlarınız, size nasıl yaklaşıldığına bağlı olarak değişebilir. Saat 06:58 Ay-Venüs karşı karşıya geldiğinde tabii ki ılımlı düşünmekte, olgun hareket etmekte yarar var. Çünkü enerjiler gereği bir yandan bağımlılıklarımıza sıkı sıkıya yapışıyoruz diğer yandan geçmiş meseleleri sürekli didikleyerek anlaşma yollarını kapıyoruz. Her iki kişi de, ilişkilerine sahip çıkmayı gerçekçi düşünmeyi mutlaka bilmeleri gerekiyor. Saat 14:39 Ay-Pluto görünümü sizi gerek aşk, gerekse hedefleriniz anlamında destekliyor. Bu gücün özünde başarı hırsı yatmakta. Birilerinin kontrolü ele geçirmemesi için, siz onlardan önce davranarak ipi göğüsleyen taraf olmak niyetindesiniz. Saat 22:02 Ay-Mars görünüm etkisinde, mecburiyetlerin bizi yorduğunu düşünürüz. Farklı bir dünya özlemi yüreğimizde büyür. Hayat sadece mücadele alanı mıdır yoksa güzelliklerin keyfine varılması gereken bir yer midir? Akşam saatlerinde bunları yakınımızda bulunan kişilerle veya kendi içimizde ele alırız. Umut verici yeni gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Motivasyonun çok yüksek. Çalışma ortamında rekabet halinde olduğun kişilerle tartışmamaya dikkat etmelisin.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal bazı işlemlerinizde sıkıntılar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde engelleyici unsurların arka planda oluşmasıyla kendinizi doğru ifade etmek durumunda kalmanız gerekebilir. Bu olayların akışını olumlu yönde değiştirecektir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün üzerinde kafa yorduğunuz konularda olayları daha rahat görebileceksiniz. Yeni konulara ilgi duyabilir, bunlar için araştırma yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek ve düşüncelerinizi onlara açmak iyi gelebilir. Gün içinde sorumlu olduğumuz konularda ivme kazandırmak isteyebilirsiniz. Stresli koşullar oluşabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyük organizasyonlar, farklı çevreler ve saygın ortamlarda bulunmak sizi heyecanlandıracak. Duygularınızı denetleyin ve aklınız ile hareket edin. Sevdiklerinizin...

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluklarınızla uğraşmak bugün sizi zorlayacak. Aile büyüklerinizle anlaşmak size işkence gibi gelebilir. Bir aile büyüğünüzle ilişkinizi bozabilirsiniz. Olayları çok büyütmeyin.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel ve fikirsel bütünlüğünüzü korumak üzerine düşünce üretebileceğiniz bir Ay günü deneyimleyeceksiniz. Fikir ve inançlarınızdaki titizliği bir nebze yumuşatmak ve farklı bakış açılarına yönelebilmek için çok olumlu enerjilere sahipsiniz. Uzak Doğu felsefelerini incelemek ve farklı öğretilerle haşır neşir olmak üzere gününüzü planlayabilirsiniz. Fikirlerinizde esnek ancak kuşkucu ve araştırmaya eğilimli bir yapıda olabilirsiniz. Hukuki konularda her zamankinden daha hırslı ve başarı odaklı olacaksınız ve etrafınıza baskı yapabilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Halinizden duyduğunuz büyük memnuniyet sizi biraz gevşetebilir ve sorumluluklarınızı ihmal etmenize sebep olabilir. Maddiyat ile ilgili konuları ve hayatınızın gerçeklerini göz ardı etme eğilimi gösterebilirsiniz. Sevindirici bir haber gelebilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 03' 05" R
Ay
Yay
09° 32' 08"
Merkür
Koç
16° 02' 57"
Venüs
Koç
26° 43' 17"
Mars
Balık
27° 02' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 58"
Satürn
Balık
16° 15' 47"
Uranüs
Boğa
22° 08' 59"
Neptün
Balık
28° 48' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 41"
Lilith
Başak
22° 57' 09"
True Node
Koç
15° 30' 60"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>