Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kötü tecrübelerin sizi bilediği şeklinde savunmalarınız var. Oysa çevrenizde bu kadar anlaşılır olmayan başka nedenleriniz olduğu düşünülüyor. Aşk ilişkilerinde kuşkuyla bakılan bir görüntü veriyorsunuz.

Bugün sıradan bir gün gibi görünse de, içinde barındırdığı sürprizleri beklenmedik şekilde ortaya çıkartabilir, hazırlıklı olun. İsteksiz katılacağınız bir görüşme size beklenmedik kazanımlar sunacak.

Yakında para içerikli kent dışı yolculuklarınız olabilir. Kendinize yönelik harcamalarınızı, sadece kendinizin inandığı gerekçelerle savunma altına almaya çalışmamalısınız.

Yapıcı eleştirilere açık olun. Bugünlerde size belli konularda çok yararı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel ilişkinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar gerçek dostlarınızı anlamanızda size yardımcı olacak. Bugün yeni insanlarla tanışmalar var. Bir komşuluk ilişkinizde bazı üzüntüler yaşayacaksınız. Başladığınız birkısa vadede çözüm gerektiriyor. Bu konuda hareketsiz kalmanız, sizeyaşamınız dışında da prestij kaybettirebilir.

16 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 07:13 Jüpiter-Pluto görünümü başarılı bir dönüşüm ve yenilenmenin göstergesidir. Bir grubun liderliğini üstlenebilirsiniz. İşinizdeki başarınızdan söz edilir. Karşınıza güçlü insanlar çıkar. Onlardan maddi-manevi yönde destek görürsünüz. Bir olgunlaşma dönemidir. Kararlılık ve başarının göstergesidir. Popülerlik kazanmanızda, toplumsal anlamda tanınmanızda, güçlü kişilerle bağlantı kurmanızda yardımcıdır. Bir şeylerin değiştiğini fark edersiniz. Bunlar gayet olumludur. Zorlanmaksızın ilerleyiştir. Yatırım fırsatları karşınıza çıkar. Saat 13:54 Ay-Pluto kavuşumu gayet olumlu bir yansımadır. Kendinizi her konuda lider, güçlü ve derin düşünebilen bir kişi olarak hissedersiniz. Algılarınız gayet açıktır ve gerekli olduğunda her türlü duruma müdahalede bulunabilirsiniz. Saat 13:57 Ay-Jüpiter görünümü, ilerisi adına sizi umutlandıracak bir gelişmenin işaretçisidir. Umudunuz yüksektir. Her şey yoluna girecek diye düşünmek, bu görünüm sayesinde mümkündür. Saat 23:27 Ay-Mars görünümü, çevrenizle ılımlı ve nazik biçimde iletişime geçebilirsiniz. Sorumluluklarınıza sahip çıkabilir, hedefinize göre ilerleyebilirsiniz.

16 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal konulara yönelik son derece hızlı bir çalışma içine giriyorsunuz. Sabırlı ve sakin davranacak, çevrenizin desteğini alacaksınız. Hemhem de aşk açısından yeni bir dönemin başladığını hissedebilirsiniz.

16 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizi korumak isterken hak etmediğinizi düşündüğünüz davranışlarla karşılaşabilir bundan dolayı içinize kapanabilirsiniz. Başkalarının gizli sırlarını keşfetmek yerine kendi içinizde olan derin duygularla yüzleşmenin bir yolunu bulmalı kendinize yanıtlar aramalı ve hatalarınızla yüzleşmelisiniz. Hiç kimseyi değiştiremezsiniz, herkesi olduğu gibi kabul ederseniz sorunların kendiliğinden çözüldüğünü göreceksiniz.

16 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. Eğitim konularında başarılı olabilirsiniz. Sosyal gruplardan destekler alabilirsiniz.

16 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni ay öncesinde bazı öngörülemeyen ve karmaşık koşullar olsa da Ay burcunuzda ve ışığınızla dikkat çekici olabilirsiniz. İkili ilişkilerde duruşunuzla, tavrınızla söz sahibi bir tutum sergileyebilirsiniz.

16 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

16 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek planlarınız hızlanırken hayatın amacını keşfetmiş ve nasıl davranmanız gerektiğini biliyor olacaksınız. Etrafa bırakacağınız izlenim çok iyi olacak.

16 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sorumluluk, ciddiyet, takdir ve başarı. Bu üç kavram hayatınızın yeni mottosu olacaktır. Ciddi konulara ve yenifırsatlarına yelken açabilirsiniz. Kurumsal yerlerle bağınızı güçlendirmek ya da kurumsal bir yapıya kavuşmak gündeminizde olacak. Yeni bir oluşumun heyecanıhayatınızı renklendirir. Para kazancınız artar.

16 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Halinizden duyduğunuz büyük memnuniyet sizi biraz gevşetebilir ve sorumluluklarınızı ihmal etmenize sebep olabilir. Maddiyat ile ilgili konuları ve hayatınızın gerçeklerini göz ardı etme eğilimi gösterebilirsiniz. Sevindirici bir haber gelebilir.

16 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 17' 16" R
Ay
Yay
12° 38' 35"
Merkür
Koç
16° 04' 38"
Venüs
Koç
27° 01' 15"
Mars
Balık
27° 14' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 21"
Satürn
Balık
16° 17' 07"
Uranüs
Boğa
22° 09' 49"
Neptün
Balık
28° 48' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 31"
Lilith
Başak
22° 58' 46"
True Node
Koç
15° 30' 11"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>