Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kötü tecrübelerin sizi bilediği şeklinde savunmalarınız var. Oysa çevrenizde bu kadar anlaşılır olmayan başka nedenleriniz olduğu düşünülüyor. Aşk ilişkilerinde kuşkuyla bakılan bir görüntü veriyorsunuz.

Bugün sıradan bir gün gibi görünse de, içinde barındırdığı sürprizleri beklenmedik şekilde ortaya çıkartabilir, hazırlıklı olun. İsteksiz katılacağınız bir görüşme size beklenmedik kazanımlar sunacak.

Yakında para içerikli kent dışı yolculuklarınız olabilir. Kendinize yönelik harcamalarınızı, sadece kendinizin inandığı gerekçelerle savunma altına almaya çalışmamalısınız.

Yapıcı eleştirilere açık olun. Bugünlerde size belli konularda çok yararı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel ilişkinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar gerçek dostlarınızı anlamanızda size yardımcı olacak. Bugün yeni insanlarla tanışmalar var. Bir komşuluk ilişkinizde bazı üzüntüler yaşayacaksınız. Başladığınız birkısa vadede çözüm gerektiriyor. Bu konuda hareketsiz kalmanız, sizeyaşamınız dışında da prestij kaybettirebilir.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çocuğunuz ve aşk yaşamınızın ön planda olduğu bir güne başlıyorsunuz. Çocuğunuzla ilgili hayırlı haberler alabilirsiniz. Aşk hayatınız hareketleniyor. Hala şansınız çok açık, eyleme geçmediyseniz artık karşı tarafa açılmanın vakti geldi. İlişkinizde de romantik dakikalar yaşayabilirsiniz. Saatler 21:33'ü gösterdiğinde, Ay boşlukta hareketine devam ediyor olacak. Bu zaman dilimiyle beraber duygusal hayatınızdaki konularda sonuç alamayabilirsiniz. Şansınız açıkken gündüz saatlerini değerlendirmenizi öneririm. Sevgiler, Astromeri

16 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Düşüncelerini gizlemiyorsun!Gün senin günün! Düşüncelerini hatta öfkeni dahi kolay kolay paylaşan biri değilsin. Ama bugün gezegenlerin konumu ufak tefek olaylar bile içindekileri dökmeye itebilir seni. Özellikleyerinde düşüncelerini dizginlemeyecek, açık sözlü davranacaksın. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, çalışma alanında bazı değişiklikler yapabilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan eşinin kardeşi ile ilgili konular gündeme gelebilir. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinin bazı davranışları kıskançlık krizi yaratabilir. Neyse ki bu tarz durumların hayatından silinip kendi maddi ve manevi anlamda bir nebze olsa da toparlayacağın günlere gidiyorsun. Akşam saatlerinde yakın arkadaşınla bir araya gelerek, alışverişe çıkabilirsin. Bütçeni daha iyi yönetmelisin çünkü harcamalarında ölçüyü kaçırman an meselesi!

16 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve ilişkilerinizle ile ilgili güzel ve romantik adımlar gündeme gelebilir. İlişkilerinizle ilgili önemli karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Bugün gündeminizde aşk var. Kişisel harcamalarınızı abartabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak keyfinizi yerine getirecektir. Uğraştığınız işlerde, yüksek enerjinizle daha fazla ilerleme sağlayabilirsiniz. Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim trafiğinizin hareketli olacağı bir gün. İstikrarlı olmaya çalışmalısınız. Bu ara sağlığınızı da düşünün.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

16 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir bekleten konularda gelişmeler olası. Gün boyu romantik konular, çocuklar sizi meşgul edebilir. Sorumluklarla bireysel arzularınız çelişebilir. Motivasyonu yüksek tutup, objektif davranırsanız gün verimli geçer.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasında Ay boğa burcunda seyahat ediyor. Bugün kendinize, keyifli dakikalar geçirmeye söz vererek başlayın. Zira gün boyunca, hobi, eğlence sektörü, aşk, çocukla ilişkiler gibi konular, vaktinizin büyük bir bölümünü alır. Hayattan keyif almak, yaptıklarınızın eğlenceli tarafını keşfetmek için geç kalmayın. Aşkı doyasıya yaşayın.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Halinizden duyduğunuz büyük memnuniyet sizi biraz gevşetebilir ve sorumluluklarınızı ihmal etmenize sebep olabilir. Maddiyat ile ilgili konuları ve hayatınızın gerçeklerini göz ardı etme eğilimi gösterebilirsiniz. Sevindirici bir haber gelebilir.

16 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 21' 19" R
Ay
Akrep
17° 37' 24" R
Merkür
Koç
15° 59' 24"
Venüs
Koç
24° 34' 23"
Mars
Balık
25° 41' 58"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 44"
Satürn
Balık
16° 06' 05"
Uranüs
Boğa
22° 03' 06"
Neptün
Balık
28° 44' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 41"
Lilith
Başak
22° 45' 33"
True Node
Koç
15° 36' 11"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>