Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tavırlarını İnceliyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 10%

Bugün dışadönük bir ruh halinde olabilirsiniz. Kendinizi göstermeye ve fark edilmeye hazırsınız. En göze çarpan ve en şık kıyafetinizi giymek isteyebilirsiniz. Bu karmaşık görüntüyü daha da abatın! Tüm gözlerin üzerinizde olmasının verdiği hissin tadını çıkaracaksın. Dikkat çekmeyi seviyorsunuz ve ilgiler toplama sırası sizde. Bugün herhangi bir sosyal etkinliğe katılıyorsanız, yıldız olmanın keyfini çıkaracaksınız.

Bugün bazı yaratıcı fikirleri ifade etmek için istekli olabilirsiniz. İşyerindeki sorunlara bazı çözümler ürettiniz ve keşfettiğiniz şey için heyecanlı olabilirsiniz. Ancak bugünarkadaşlarınız karmaşık görevlere gömülebilir. Biraz karamsar veya kenarda kalabilirler. Çevrenizdeki insanların daha açık olduğu bir güne fikirlerinizi saklayın. Hamlenizi iyi bir ruh halindeyken yapmalısınız!

Bugün evinizde finansal konuda bir grup toplantısı gerçekleşebilir. Bu grubun planladığıher neyse, hızlı ve etkili bir şekilde dikkate almalısınız, daha sonrasında istediğiniz gibi takılabilir, sosyalleşebilirsiniz. Bu süreçte, misafirlerinizin yeni taraflarını keşfedebilirsiniz ve bu da ilgili herkes için oldukça aydınlatıcı olabilir. Onlarla olan bağınız git gide artacak.

Senin açından hareketli bir gün ve dünyayı bile sırtlanabileceğini düşünüyorsun! Hayalperestliğin, sanatsal yeteneklerin ve fiziksel enerjin zirvede. Yüzleşebileceğin en zor problem yapacaklarından hangisini önce yapman gerektiği! Çocukların varsa işin çok daha kolay olacak; çünkü onların her daim yapılabilecek şeyler konusunda fikirleri vardır! Bugün bol bol eğlen!İnsanların bugün söyleyecek çok fazla şeyleri olabilir, fakat sen sadece arkana yaslanıp dinlemeyi tercih edebilirsin. Böyle yapmakta rahat ol. Zaten konuşulacak şeylerin büyük çoğunluğu dedikodu ve sen de bu kazanın içine girmek istemeyebilirsin. Bu seçimin akıllıca. Konuşulanları duymazdan gel ve etliye sütlüye karışma. Sana uygun gelmeyen söylentileri süzmekten de çekinme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekten ne istediğini yazmaya çalışırken kendini saatlerdir boş sayfaya bakarken bulabilirsin. Belki de motivasyonunu kaybetmişsindir. Aklın bugün bulutların üzerinde dolanıyor, o yüzden herhangi bir görev için onu tuman pek mümkün değil. Yine de bir kere yazmaya başladığında, tamamlaman gereken görev ne olursa olsun, olaylar kendiliğinden tamamlanmaya doğru gidecek.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda plan dışı durumlara, hatalara karşı dikkat. Bazı aşk veya arkadaşlık ilişkilerinde anlaşmazlık, zıtlaşma durumları olabilir. Güne dair planlarınız değişime gidebilir, anlık planlarla hareket edebilirsiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların ve mantığın arasında gitgellerin hakim olduğu bu dönemde kedini yıpratmadan karar verebilmek için her şeyi akışına bırakıyorsun. Bireysel anlaşmazlıklarını çözüme kavuşturuyorsun. Tavırlarını mercek altına alırken öz eleştiri yapma ihtiyacını iyiden iyiye hissedeceksin. Mutfak alışverişini biraz abartabilirsin.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda ya da yöneticilerinizle ilgili bazı konularda manipüle ediliyor olabilirsiniz. Bazıbirlikleri son bulabilir. Bağımlı olduğunuz şeylerden uzaklaşmalısınız. Geleneklerinizi yıkın ve kendinize yeni bir düzen kurmak için bugünü değerlendirin.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay karşıt burcunuzda duygusal açıdan bazı hoşnutsuzluklar ya da eşinizi ilgilendiren değişiklikler getirmekte. İlişkilerde daha sakın kalmaya bakın.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinizi dile getirirken çekinebilir, yardım almayı çok kabul etmek istemeyebilirsiniz ancak çevrenizde bilir kişiler ya da yardım severler oluşabilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

17 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal enerjiniz hala canlı ve yabancılarla bağlantı kurmak sizin için artık çok daha kolay. Yeni girdiğiniz bir ortamda tanışacağınız insanları düşünmek bile sizi heyecanlandırmaya yeter!

17 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Akrep burcunda seyahat ediyor.Arkadaşlık ilişkilerinizin ön planda olacağı, sosyal bir gün olacaktır. Merkür retrosunun etkisiyle sosyal hayatınızda yaşanabilecek gerginliklere ve yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızdan haberler alabilirsiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun tabiatınızı başkalarına yardım için seferber edin. Tek başına hareket etmekten veya size yardımcı olanları yabancılaştırmaktan kaçının. Tehlikeli mahallelerden ya da insanlardan uzak durun. Önemli onarım ve ayarlamalar yapmak için hazır olun.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliklerinizin bir parçası gibi. İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsatlarla dolu bugünü değerlendirin. Önümüzdeki günlerde işinizle ilgili sevineceğiniz gelişmeler var. Bu gelişmeleri bekliyor olmanıza rağmen, küçük bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Küçük yatırımlarınız bugünlerde büyük bir hareketlilik içine giriyor. Gözlerinizi kontrol ettirin. Çektiğiniz baş ağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir!

17 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 17" R
Ay
Koç
13° 48' 40"
Merkür
Koç
20° 01' 10"
Venüs
Boğa
07° 47' 21"
Mars
Koç
03° 58' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 51"
Satürn
Balık
17° 02' 40"
Uranüs
Boğa
22° 39' 50"
Neptün
Balık
29° 04' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 56"
Lilith
Başak
23° 56' 56"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:16

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>