Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Keskin Tavırlar Sergilememelisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün tekneniz batıyor, siz ve eşyalarınız alabora olabilir. Kıyıda yüzmeye hazır olun. Özellikle de sürekli değişen duygularınız söz konusu olduğunda, gerçekçi ve istikrarlı olmak, sağlıklı bir kafa için anahtar kelimeler. Ev ve mülkiyetle ilgili meseleler beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Cevaplar için kalbinize kulak verin.

İşle ilgili her ortamda sürtüşmeler yaşanabilir. Siz bireysel enerjiniz ve inancınızla tüm bunların üzerinden akıp geçiyorsunuz. Kendinizi vermeye istekli olsanız da mevcut şartlar sizi engelliyor. Sabırsızca atılarak, otoriteyi ve kuralları zorlayarak karşılık veriyorsunuz. Sakin olun. Yakında, çok yakında, biri sizin muhteşem fikirlerinize kualk verecek...

Bazı yatırımlarda mı bulundunuz? Eğer öyleyse, özellikle arsa söz konusuysa hepsinin birdenbire değerlendiğini görürseniz şaşırmayın. Bu durum tek bir yatırımdan daha fazlasını kapsayabilir. Ancak yine de yeni bir yatırım yaparken dikkatli olun. Etrafınızda, gerçekte olduğundan çok daha umut vaad edici görünen fırsatlar olabilir. Her türlü finansal bir işe kalkışmadan önce bir profesyonele danışın. Şu anki tablo göründüğünden daha karmaşık olabilir.

Karar vermek her zamankinden daha zor olabilir. Bir yandan ayakları yere basan ve sabit olman gerektiğini hissediyorsun; öte yandan ise enerjinin tavan yaptığını görüyor ve yeni deneyimler, sosyal etkileşimler arıyorsun. Bu iki enerjiyi harmanlayabileceğin bir kombin oluşturmaya çalış. Gergin enerji seni hareket halinde tutacaktır.Bugün tamamen farklı bir şey denemek isteyebilirsiniz. Eğer bunu daha önce hiç yapmadıysanız, neden kendinizi dans ederek ifade etmeyi denemeyesiniz? Kendinizi bir kutu kurşun kalem kadar yetenekli olduğunuza inandırmış olsanız bile, şaşırtın kendinizi. Tarzınız ne olursa olsun, herkes için bir dans türü vardır, kendinizi o kadar da delice bir şeye teşebbüs ediyormuşsunuz gibi hissetmeyin - ister polka kadar basit olsun, ister balo salonu dansı kadar karmaşık olsun. Kendinizi harika hissedeceksiniz, ayrıca bu iyi bir egzersiz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşılaştığınız hemen herkeste ve her şeyde gerilim biraz yüksek olabilir. Bir yandan, bir tarafınız güçlü bir sebat ve disiplin ihtiyacı duyarken, diğer bir tarafınız eğlenmek ve kaygısızca takılmak isteyebilir. Kendinizi arada sıkışmış halde bulabilirsiniz; en kötüsü ise kendi tarafınız da dahil olmak üzere hiçbir tarafın uzlaşma yapmak istememesi olacak. İşleri çok ciddiye almamaya çalışmanızda fayda var.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızda değişiklikler olabilir. Beklenmedik haberler, telefonlar alabilirsiniz. Aile içinde önemli gündemler oluşabilir. Eviniz ve ailenizle ilgili konular daha önemli hale gelebilir. Strese ve hızlı kararlara karşı dikkat. Dalgınlıklar olabilir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde öne sürdüğün yaratıcı fikirler işini kolaylaştırıyor. Mesleğin ile alakalı yaptığın resmi görüşmeler bugün sonuçlanabilir. İletişim gezegeni geri gidiyor, ailevi sorunlarında keskin tavırlar sergilememelisin. Empati yeteneğini kazanmaya çalışıyorsun. Yakın bir dostunun ilişkisi ile alakalı ilginç detaylar öğrenebilirsin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte ortaya çıkmayan birtakım konular bugün gün yüzüne çıkabilir. Eskiyerinizdeki arkadaşlarınızın ne kadar art niyetli olduğunu bugün bir kere daha görebilirsiniz. Sizi hak etmeyen insanlara artık değer vermemeyi öğrenin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün medya ve uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde geleceğinizle ilgili kuşkuya kapılabilir ve birçok konuya birden odaklanabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size iyi gelecektir. Sabırlı olun.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şimdi değişime direnmeyin. Hayatınızdaki gereksiz şeyleri çıkarmak için bu zamanı kullanın. Geçmişten kaynaklanan etkin gizli güçler artık uygun değildir. Onların gitmesine izin verin. Hiçbir oyun oynamayın. Kendinize karşı dürüst olun. Bu süreden sonra kendiniz olmak için daha özgür olacaksınız.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

14 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan biri, sosyal ortamlardan adeta kayboldu. Aramalarınız yanıtlanmıyor ve mesajlarınıza geri dönülmüyor. Neler oluyor? Bunu öğrenmeniz gerekli!

14 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Başak burcundaki seyahatine devam ediyor.Yurt dışı bağlantılı işlerinizin, hukuk ve eğitim konularının ön planda olacağı bir gün olacaktır. Güneş ile Mars arasındaki karşıtlık ev ve aile hayatınızda yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. İş stresinizi evinize yansıtmamaya özen gösterin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta her şey kolay olmuyor. Fakat azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınıza renk katmak için, partneriniz ile birbirinize ufak hediyeler alın. İş yerinizde karşınıza çıkan zorluklara rağmen ilerlemeye devam ediyorsunuz. Eski dostlarınız ile birlikte güzel bir yemeğe çıkmak isteyeceksiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bu aralar fikir ayrılığına düşebilirsiniz. İnsanlar aranızı girebilir. İyimser düşünerek yapıcı davranmaya çalışın. Mesleğinizde açık ve paylaşmayı seven bir kişiydiniz. Fakat şimdi sadece çıkarlarınızı gözetiyor, huysuzlaşıyor ve dar fikirli oluyorsunuz. Bir an önce bu tutumunuzdan kurtulmalı çevrenizdekilere karşı daha anlayışlı, daha açık olmalısınız. Ödemelerinizi gününde alamayışınız, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmemeli

14 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 06' 05" R
Ay
Balık
03° 45' 03"
Merkür
Koç
18° 12' 14"
Venüs
Boğa
04° 23' 48"
Mars
Koç
01° 50' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 06"
Satürn
Balık
16° 48' 52"
Uranüs
Boğa
22° 30' 19"
Neptün
Balık
28° 59' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 48"
Lilith
Başak
23° 38' 37"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>