Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kelimelere Takılabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Romantik bir tutku dalgalanması, karşınıza çıkan engeller ne olursa olsun, sizi sevgilinizle buluşmaya itebilir. Ancak, sevgilinizin de ne istediğini anlamak için sezginizi kullanın! İş arkadaşlarınızla birlikte takip ettiğiniz girişimlerde bugün büyük bir adım atılabilir bu da hem sizin hem de ortağınızın güçlü ve motive hissetmesini sağlayabilir. Dikkatli bir şekilde hareket edin, ancak ileri doğru.

Aklın bugün bir karış havada olabilir, ama ayaklarını yere sıkıca basmalısın. Kariyerindeki bazı büyük gelişmeler hakkında hayal kuruyor olabilirsiniz. Her zaman olumlu düşünmek ve zihninizde bunu resmetmek her ne kadar iyi olsa da, şu anda daha fazla harekete geçmek gerekiyor. Hayal ettiklerinizin nihayet gerçekleşmesi daha uzun zaman alabilir. Sabırlı olun!

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Enerjini dağıtıyorsun ve bunun farkındasın! Akşam yemeğine çıkıyor, parti ve gösterilere katılıyorsun ama hiç de anın içinde değilsin. İnsanların dedikleri şeyleri dinliyorsun ama dedikleri hiçbir şeyi özümseyip anlamaya çalışmıyorsun. Evet, sıkılmışsın ve bunu kendine itiraf etmekten çekiniyorsun. İçsel arayışının derinliği, hayatını incelemek için çok fazla enerji gerektiriyor.Son zamanlarda üzerinize iyiden iyiye bir miskinlik çöktüğünü hissediyorsanız, büyük ihtimalle bugünden çok keyif alacaksınız. Bugünün gezegen etkisi sayesinde kendinizi çok daha güçlü ve enerjik hissetmeniz mümkün. Biraz dışarı çıkıp ertelediğiniz bazı şeyleri yapmak için fena bir gün olmayabilir. Bu enerjiyi en iyi şekilde değerlendirip tamamlanması gereken işleri bitirebilirsiniz; özellikle de yarıda bıraktığınız işleri düşünürseniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini daldan dala atlarken bulabilirsin. Hem de zıt şeyler arasında! Çünkü şu an sana hiçbir şey tam anlamıyla doğru gelmiyor. Pasifliğin aksine, bir konuyla ilgili aktifliğini sürdürmeye çalış. Biraz dış müdahalelere açıksın fakat durumu kolayca tersine çevirmek senin elinde.

8 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 18.45'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar sabırsızlık ve tahammülsüzlüğe dikkat etmeli, toleranslı olmaya çalışmalısınız. İş hayatında ve günlük planlarınızda kontrol dışı değişiklikler olabilir. Zorunluluklar ve mecburiyetler gündeme gelebilir.

8 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşının seninle konuşurken kullandığı kelimeler seni rahatsız edebilir. Onunla arandaki iletişimini gözden geçiriyorsun. Yeni ayrılmış bir Oğlak burcuysan hayatına hızlı bir odaklanma süreci yaşıyorsun. Bu durumu fark edenler sana hayran kalabilir. Sıkıntılarını göz ardı etmeden, hallederek ilerlemeyi tercih ediyorsun.

8 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun çalışma temponuzda iletişiminizi mantığınızla değil duygularınızla sağlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız sizlerde ki bu olumlu değişimi mutlulukla karşılayacaktır. Sağlığınızı ihmal ediyorsanız kontrollerinizi aksatmadan devam ettirmelisiniz. 

8 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde dengede olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular hassasiyet içerebilir. Sizi uğraştıran koşulların ortasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Öğlen saatlerinde daha akıcı enerjiler söz konusu. Alacağınız doğru kararlar, işlerinizi çok rahatlatacak. Ailenizle ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde üst üste gelecek bir takım haberler içinizi ısıtabilir. Keyfinizin yerine gelmesi ile beraber etrafınıza da verimli olma ihtimaliniz artabilir.

8 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün her zamankinden daha zor olduğunu söyleyebilirsiniz, bu yüzden daha yavaş hareket etmeye ve harekete geçmeden önce bir şeyleri anlamaya çalışıyorsunuz. İzlemek ve beklemek için iyi bir zaman, bırakın başkaları hata yapsın!

8 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Yengeç burcuna giriş yapacağı 18:45'e kadar İkizler burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Gündüz saatlerinde çalışma hayatınızda gecikmelerle ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile ikili ilişkileriniz önem kazanıyor. Akşam saatlerini partnerinize veyaortağınıza vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

8 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize olan sevginizi içinizde tutmak yerine göstermeyi deneyin. İş yerinizdeki bazı meslektaşlarınız ile birlikte güzel bir yemeğe çıkacaksınız. Başınıza gelen her türlü kötü olayı, başarılı bir şekilde aşıyorsunuz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde bir özgüven eksikliğiniz olabilir. Sevgilinizin güvenli, rahat tavırlarını sevgisizlik nedeni olarak değerlendirme eğiliminde olmayın. İş ortaklığına girmek istediğinizi biri var. Öyle bir insana ümit bağlıyorsunuz ki yağmur olsa kimsenin tarlasına yağmaz! Kesin ve garantili bir söz almadan sakın yola çıkmayın, yaya kalırsınız. Masraflarınızı azaltma yolunu seçin. Yakında sizi üzecek bir para kaybı görünüyor. Kilo almamak için beslenme sisteminizi gözden geçirin.

8 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>