Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dertleşmek İstiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 100%
Sağlık 100%

Aklınızın ve kalbinizin bugün birlikte hareket ettiğini göreceksiniz. Her şey beklediğiniz gibi ilerliyor. Kendinize güvenin. Muhtemelen, her durum için mükemmel bir çözümünüz var. Koşulları inanılmaz bir şekilde algıladığınızdan dolayı birini gafil avlamış olabilirsiniz. Bazı beklenmedik tepkilere hazır olun.

Bugün fikirlerinizi bir gruba iletmek için istekli olabilirsiniz. Muhtemelen paylaşmak istediğiniz bazı ilginç planlarınız veya stratejileriniz var. Bazen uzmanlığınıza güvenmiyorsunuz ve fazla utangaç da olabilirsiniz. Ama şimdi daha cesur olmaya çalışmalısınız. Meslektaşlarınızla yeni planınız hakkında konuşun. Patronunuza veya yöneticinize bazı heyecan verici fikirlerden bahsedin. Eğer konuşursanız, çabalarınız işe yarayabilir!

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz. Gün ortasına kadar, hem posta hem de mail kutunuz tamamen dolu olabilir. Herkesin size ihtiyacı var gibi duruyor. İnsanların bugün sizden beklediği herşeyi yapmaya çalışmayın, bu imkansız. Onun yerine, Neyin önemli neyin önemli olmadığı konusunda kararınızı verin. Üst-düzey birilerinden bazı red alabilirsiniz fakat en sonunda sizin zekanızı keşfedecekler.

Gün boyu pozitif tutumlar sergiliyor olacaksın. Enerji seviyen yüksek ve herhangi bir şeyin üstesinden gelebileceksin. Ama kendini çok da zorlama. İçinde yanan bir istek olsa da, işlerini tamamlamak için biraz fazla ileri gidebilirsin. Süpermen olmaya çalışma! Yerine, küçük, ulaşılabilir hedefler koy. Böylece günün yumuşak ve rahat geçecektir.Bir arkadaşınızla ilgili rahatsız edici olaylar biraz kafanız karıştırabilir ve kendinizi bitkin hissetmenize yol açabilir. Bu durum sizin veya başka birinin planlamış olabileceği bir şey değildir, bu yüzden tüm bu olanlara anlam katmak için diğerleriyle bir konuşma yapmayı bekleyin. Önümüzdeki birkaç gün içinde öyle ya da böyle buçözümlenmeli, ancak bu arada olayları nesnel olarak görmeye çalışın. Biraz kafanızı dağıtmak isteyebilirsiniz, bir hobiye odaklanın ya da kendinize özel bir alan yaratmak için egzersiz yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önceden katılacağınıza dair söz verdiğiniz bugün gerçekleşecek grup aktiviteleri ya da sosyal etkinlikler size eskisi kadar çekici gelmeyebilir. Yoğun bir hafta geçirdiğiniz için yorgun olabilir, çok tembel hissedebilir ve kılınızı bile kıpırdatmak istemeyebilirsiniz. Bunlara katılıp katılmamak size kalmış ancak evde kalmaya karar verirseniz de kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin ara sıra kendine vakit ayırmaya ve televizyon karşısında uyuklamaya hakkı vardır. Rahatlayın biraz!

10 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabırlı olmaya, iradenizi güçlendirmeye odaklanmalı, bazı konularla ilgili kendinizi ve hayatınızı gözden geçirmelisiniz. Geçmişteki hatalarınızı daha net görerek kendinizi bugun daha iyi geliştirebilirsiniz. Geçmişteki veya bugünkü deneyimlerinizle inatlaşmak, önünüze gelen deneyimi kabul etmemek daha zorlu şartları getirecektir.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda iletişiminin kopuk olduğu bir arkadaşın ile tekrar diyaloğa geçebilirsin. Onunla konuşacak çok şeyin olduğunu fark ediyorsun. Evli bir Oğlak burcuysan eşinle evin dekoratif anlamda eksiklerini tamamlamak isteyebilirsin. Bu konuda onun fikirlerine önem veriyorsun.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi dengenizi değiştirmek isteyebileceğiniz bir gün içerisinde olabilirsiniz. Hayata karşı keskin bakış açınız toplumdan kopuk yaşamanıza neden olabilir.  İçinizden geldiği gibi hareket etmek size iyi gelecektir.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay karşıt burcunuzda duygusal açıdan bazı hoşnutsuzluklar ya da eşinizi ilgilendiren değişiklikler getirmekte. İlişkilerde daha sakın kalmaya bakın.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi açılardan karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeli ve cesur adımlar atmaya özen göstermelisiniz. Çevrenizden yardım almaktan çekinmemelisiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm günü rahat geçirmek için enerjiye ihtiyacınız var. Bu yüzden uykunuzu aldığınızdan ve iyi beslendiğinizden emin olun.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati ikili ilişkilerinize veortaklıklarınıza dikkat çekiyor.Partnerinizle duygusal paylaşımlarda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Uranüs arasındaki etkileşim aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Partnerinizle birlikte beklenmedik seyahatler planlayabilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkiler, eşli ve ortaklı konular bugün gündeminizi daha fazla meşgul edebilir. Diyaloglar önem kazanabilir, ilişkinizde, birlikteliğinizde denge, eşitlik ve uyumu daha fazla gözetiyor olabilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle başbaşayken, iki farklı davranış göstermesinin arkasındaki nedenleri anlayamıyorsunuz. Daha kararlı ve yumuşak bir anlama çabası içine girin. Mesleğinizde imaj tazelemeye ihtiyacınız var. Fedakarlıklarınız ve yeteneklerinizin karşılığını bulması,ilişkileriniz içinde bunları iyi pazarlayabilmenizle doğru orantılı. Tokgözlülük, sizi hırslı kişiliklerin istismarına açık bırakıyor. Maddi konularla ilgili birtakım sorunlar canınızı sıkabilir. Sürekli değişen havalara dikkat edin!

10 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 09" R
Ay
Balık
00° 34' 44"
Merkür
Koç
18° 04' 43"
Venüs
Boğa
04° 07' 23"
Mars
Koç
01° 40' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 59"
Satürn
Balık
16° 47' 44"
Uranüs
Boğa
22° 29' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 04"
Lilith
Başak
23° 37' 08"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>