Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Zihnini Meşgul Hissedebilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 100%

Bugün yapmanız gereken şey kontrolü tamamen bırakmanız. Kalp ile ilgili konular söz konusu olduğunda, insanlar büyük bir kargaşa içindeler. Ruh hallerini anlamaya çalışmak neredeyse imkansız olacak, denemenize bile gerek yok. Akışına bırakın ve büyük bir hamle yapmadan önce yarın neler olacağını görmek isteyebilirsiniz.

Bugün Bay Sosyal olabilirsiniz! Hayatınıza giren ve çıkan birçok insan olabilir. İş arkadaşlarınız aniden sizinle konuşmak isteyebilir; müşteriler sizi arayabilir ve tavsiyelerinizi isteyebilir. Bu arada, akşamınız davetlerle dolu olabilir. Romantik partneriniz özel, samimi ilginizi isterken, arkadaşlar akşam yemeğinde onlara katılmanızı isteyebilir! Seçim yapmak zorunda kalacaksınız.

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Genel ruh halin, bu ayın adeta olumluluk açısından zirvesini yapıyor! Fakat buna rağmen düşüncelerine kararsızlık hakim. Bunun seni aşağı çekmesine izin vermemelisin. Eğer bir seçim yapmak seni bu kadar zorluyorsa, çözüm basit: vereceğin karardan tam manasıyla emin olana dek bir adım atmadan bekle. Eğer hemen vermen gereken bir karar varsa da, içinden gelen sesi dinle.Önceden katılacağınıza dair söz verdiğiniz bugün gerçekleşecek grup aktiviteleri ya da sosyal etkinlikler size eskisi kadar çekici gelmeyebilir. Yoğun bir hafta geçirdiğiniz için yorgun olabilir, çok tembel hissedebilir ve kılınızı bile kıpırdatmak istemeyebilirsiniz. Bunlara katılıp katılmamak size kalmış ancak evde kalmaya karar verirseniz de kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin ara sıra kendine vakit ayırmaya ve televizyon karşısında uyuklamaya hakkı vardır. Rahatlayın biraz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda üzerinize iyiden iyiye bir miskinlik çöktüğünü hissediyorsanız, büyük ihtimalle bugünden çok keyif alacaksınız. Bugünün gezegen etkisi sayesinde kendinizi çok daha güçlü ve enerjik hissetmeniz mümkün. Biraz dışarı çıkıp ertelediğiniz bazı şeyleri yapmak için fena bir gün olmayabilir. Bu enerjiyi en iyi şekilde değerlendirip tamamlanması gereken işleri bitirebilirsiniz; özellikle de yarıda bıraktığınız işleri düşünürseniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

9 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her türlü ilişki öne çıkabilir. Arkadaşlıklar ve partnerlik ilişkilerinde anlaşılma önem kazanabilir. Beklentinizi bulmak ilişkilerde güçlenmeyi getirebilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi saklamak yerine dile getirme zamanı.

9 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi problemler aklını meşgul ediyor olabilir. Bu problemleri aşmak adına kardeşinle yaptığın konuşma oldukça yapıcı geçebilir. Kendi işinin sahibi bir Oğlak burcuysan işinde attığın doğru adımların faydasını bugün görebilirsin. Çok yönlü düşünmeyi kendin için bir yöntem biliyorsun.

9 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlk defa hayatınıza dâhil olan bir kişiyle çok güçlü bir bağ kuruyor olabilirsiniz. Duygularınızı tam olarak karşılayan partnerinizle gelecek planlarınızı birlikte şekillendirebilirsiniz. Hayatınızdaki köklü değişim rüzgârına engel olmadan yapılması gereken her şeye müsaade etmelisiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Eşiniz ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde kısıtlandığınızı hissettiğiniz durumlar yaşanabilir. Yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde risk almak çok daha kolay olabilir. Sonuçlarına katlanamayacağınız hareketler yapmamaya özen göstermelisiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlarla, bilhassa yeni tanıştığınız kişilerle iletişiminize oldukça dikkat etmelisiniz. İnsanlar sizin iyi niyetinizi kullanmak isteyebilirler.

9 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlık ve şifa konuları, beslenme, hijyen ve temizlikle ilgili işlerle ilgilenebilirsiniz. Evham, kaygı ve kuruntuları bir kenara bırakmalı ve asıl yapmanız gerekenlere odaklanmalısınız.

9 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Altında ezilmek üzere olduğunuz çok fazla sorumluluğunuz var. Biraz rahatlamak için birbölümüne ihtiyacınız var. İşteyken sadece işi düşünün. Eve geldiğinizde iseproblemlerinizi arkada bırakın.

9 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Partneriniz veortaklarınızla olan ilişkileriniz bugün ön planda olacaktır.Yakınlarınızdan duygusal destek görme ihtiyacı duyabilirsiniz. Mars ile Plüton arasındaki sert etkileşim bugünlerde öfke kontrolü yapabilmenin önemini hatırlatıyor. Aile üyelerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, güç savaşlarına girmeyin.

9 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

9 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun sürmeyecek bir ilişkiye girme havasındasınız. Bazen, gerçekte ne kadar yetenekli olduğunuzu ve istediğiniz her şeyi gerçekleştirebileceğinizi unutuyorsunuz. Günü, en sevdiğiniz aile bireyleriniz ile birlikte geçirin.   

9 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Rahat, huzurlu ve mutluluklarla dolu bir gün geçireceksiniz. İhmal ettiğiniz bir iş, ya da bir sevdiğinizle daha yakından ilgilenmeniz için fırsat da var, değerlendirin. Kariyerinizle ilgili istekleriniz gerçekleşiyor. İş alanında yeni pozisyonlar ve iyi bir kariyerle ilgili karşınıza fırsatlar çıkacak. Para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Sıkışık bir döneme girebilirsiniz. Yaşadığınız sağlık sorunlarını siz pek kafanıza takmasanız da sizi sevenler bu konuda endişeli gibi.

9 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>