Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bazı Programlarını İptal Edebilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2020, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 30%

Sevdiklerinizi kucaklayın. Kalbinizin size yol göstermesine izin verin. Siz izin verdiğiniz sürece her şey yolunda gidecek. Karşınıza çıkacak yeni şans için yer açın. Kapıyı açmaya zorlarsanız, hiç bir zaman harekete geçemezsiniz. Hafifçe vurun, kapı zaten kendiliğinden açılacaktır. Aklınız bugün çok hızlı düşünüyor ve neşeli. İşlerin olumlu yönde ilerlemesini sağlayın, öyle kalacaklar. Başarı istiyorsanız, zorlu bir dönemece girmeniz gerek.

Geçtiğimiz günlerde, kararlı bir şekilde çalışmak, istikrar aramak ve planlarınızı yazıya dökmek için bir karar verdiniz. Öyleyse gün, sürpriziyle birlikte gelecek. Kendiniz için belirlediğiniz katı programa meydan okuyan veya sizi cesaretlendiren insanlarla tanışabilirsiniz. Ya bu engellerin üstesinden geleceksiniz ya da onlar sizi yenecek!

Bugün ruhani ve fiziki konular hayatınızda ön plana çıkabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için çok hevesli bulabilirsiniz. Ve içinizde bulduğunuz akıl sizi oldukça şaşırtabilir. Muhtemelen metafiziksel konuları tartışma amacıyla toplanan bir arkadaş buluşması dikkatinizi çekebilir. Açıkcası, görmezden gelmek de zor. Olayları akışına bırakın.

İnsanların ruh hallerine uyum sağlayabileceğin bir gündesin. Daha onlar ağızlarını açmadan sen ne hissettiklerini anlayacaksın. Bu da katıldığıntoplantılarında satır aralarını okumana destek olacak. Müşterilerinin de dilinden anlıyor olacaksın. İşlerin iç yüzünü bilerek anlaşmalar yapabileceksin. İçgüdülerini takip et, çünkü doğru çıkıyorlar!Bugün karşılaştığınız hemen herkeste ve her şeyde gerilim biraz yüksek olabilir. Bir yandan, bir tarafınız güçlü bir sebat ve disiplin ihtiyacı duyarken, diğer bir tarafınız eğlenmek ve kaygısızca takılmak isteyebilir. Kendinizi arada sıkışmış halde bulabilirsiniz; en kötüsü ise kendi tarafınız da dahil olmak üzere hiçbir tarafın uzlaşma yapmak istememesi olacak. İşleri çok ciddiye almamaya çalışmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün fikirlerinizi yüksek sesle ifade etmekten çekinmeyin. Bir süredir ne düşündüğünüzü kimse bilmiyor olabilir ve yüksek ihtimalle bunu duymak istiyorlar. Birilerinin açıkça fikrinizi sormaması, fikirlerinizin geçerli olmadığı anlamına gelmiyor. Muhteşem bir sezgisel görüşünüz var ve bu görüş diğerlerinde yok. Ne düşündüğünüzü bildiklerini sanmayın.

13 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında önemli fırsatlar yakalayabilir, kariyerinizde küçük veya büyük bir yeniliğe gidebilirsiniz. Yasal konular, davalar gündeminizde olabilir. Geleceğe dair plan ve tasarılar, ileriye dönük konuşmalar içinde olabilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinde veriminin düştüğünü hissedebilirsin. Öğle yemeğinde seni zinde tutacak besinler tüketiyorsun. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan onlara daha çok vakit ayırmak adına bazı programlarını iptal edebilirsin. Annenin ailesi ile arandaki çözümlenemeyen sorunların daha da derinleşmesini istemiyorsun. Bu konuda sorulanları cevapsız bırakabilirsin.

13 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz arkadaşlarınızla organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. Sosyal çevreniz yalnız yaşamanıza mani olmak için sizi yeni biriyle tanıştırabilirler. Kalbininizi yeni bir aşka açmak için güzel bir zaman olabilir.

13 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerde daha rahat bütünü görebilirsiniz. Bilginin hızlı aktığı bir gündesiniz. Ufkunuzun açıldığı ve yeni şeyler öğrenmek için cesaret göstereceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda reform yapmak isteyebilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde düşüncelerinizi harekete geçirecek şart ve şanslar hayatınızda belirebilir. Önemli olan bu şansları fark etmek ve kullanmak olacaktır.

13 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta ortasında başlayacak Merkür retrosunun hemen öncesinde özellikle arkadaşlarınızlave görüşmeleriniz varsa bunları tamamlamak için uygun bir gün olabilir. Merkür retrosu iletişimde karmaşaya yol açabilir yarından itibaren.

13 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün herhangi bir şeyi anlamanın tek yolu, devam edip denemektir! Bazı tuhaf sonuçlarla başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz, ama sorun değil, uzun vadede her şey yoluna girecek.

13 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle Başak burcunda seyahat etmeye başlıyor.Hukuk ve eğitim konuları bugün ön planda olacaktır. Yurt dışı bağlantılı işleriniz veya akademik araştırmalarınız için de bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün bugün başlayan geri hareketi ile arkadaşlık ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara açık bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki 3 haftalık dönemde eski dostlarınızdan haberler alabilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

13 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, hoşlandığınız kişiye açılacaksınız ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Sevdikleriniz ile birlikte güzel bir seyahate çıkmak ve güzel anılar biriktirmek istiyorsunuz. Hayatınızdaki stres seviyesini minimum düzeye indirmeye çalışın.

13 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün fikirlerinizi yüksek sesle ifade etmekten çekinmeyin. Bir süredir ne düşündüğünüzü kimse bilmiyor olabilir ve yüksek ihtimalle bunu duymak istiyorlar. Birilerinin açıkça fikrinizi sormaması, fikirlerinizin geçerli olmadığı anlamına gelmiyor. Muhteşem bir sezgisel görüşünüz var ve bu görüş diğerlerinde yok. Ne düşündüğünüzü bildiklerini sanmayın.

13 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 42' 14"
Ay
Kova
27° 54' 41"
Merkür
Koç
17° 58' 32"
Venüs
Boğa
03° 53' 31"
Mars
Koç
01° 32' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 21"
Satürn
Balık
16° 46' 46"
Uranüs
Boğa
22° 28' 54"
Neptün
Balık
28° 58' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 26"
Lilith
Başak
23° 35' 53"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>