Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bilincin Açılıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün birine bir şeyler vermeniz gerekebilir. Sevgilinizle bir tartışmanın ortasında ve ikiniz de bir şeyleri savunuyor olabilirsiniz. Ama bugün barış imzalama zamanı. Uzlaşmak için bir yol bulun ya da eğer bu kişiyi gerçekten seviyorsanıız, belki de boyun eğmek en iyisi olacak. Egonuzu bir kenara bırakın, illa doğru olmanız gerekmiyor. Bu güzel ilişkiyi kurtarmak istediğinizi unutmayın.

Bugün, gücünüz ve kararlılığınız dağları yerinden oynatacak cinsten. Sakin ve uyumlu bir yapınız olmasına rağmen, bugün var gücünüzle olayların kontrolünü ele alacaksınız. Bunu yaparak, özellikle de işyerinde, çevrenizdekilere duygusal bir zarar verme ihtimaliniz var. Elbette şu an, kariyerinizi ilgilendiren her durumu zorlayacaksınız. Fakat kendinizi fazla kaptırmayın, kariyer planlarınız zaten sağlam...

Eğer bir satış işindeyseniz, bugün para yığınla gelebilir. Sezgisel becerileriniz en yüksek seviyede bu da müşterilerinizin isteği ve ihtiyacını sezmenizde yardımcı oluyor. Siz onlara tam olarak ihtiyacı olan şeyleri sundukça şaşkına dönecekler. İnsanlar bu başarınızın sırrını sorarlarsa sadece gülümseyin. Sanki hep sürecekmiş gibi bu şanslı günün keyfini çıkarın!

Her şeyi sadece kendi bildiğin şekilde yapmak ve kabul etmek istiyorsun. Oldukça inatçısın ve çevrendekiler fikrini değiştirebileceklerine inanarak gerçekten komik duruma düşüyorlar. Bir işi yapabilecek veya alabilecek bir kişi varsa o da sensin. Doğrusu, gün içinde fikrini birkaç kez değiştirebilirsin ve bu gayet normal. Ama herkesin sana uymasını beklemen doğru olmayacaktır.Bugün fikirlerinizi yüksek sesle ifade etmekten çekinmeyin. Bir süredir ne düşündüğünüzü kimse bilmiyor olabilir ve yüksek ihtimalle bunu duymak istiyorlar. Birilerinin açıkça fikrinizi sormaması, fikirlerinizin geçerli olmadığı anlamına gelmiyor. Muhteşem bir sezgisel görüşünüz var ve bu görüş diğerlerinde yok. Ne düşündüğünüzü bildiklerini sanmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başladığınız şeyleri tamamlamak için iyi bir gün. Normalde birilerinin peşine takılmak ya da kendinizi akışa bırakmakta daha iyisiniz. İşleri bu şekilde halletmek geçmişte işinize yaradı ve sizi bugüne kadar getirdi. Ancak şu an karşınızda farklı bir durum var. Başladığınız şeyler onları bitirmeye çabalamadığınız müddetçe size hiçbir fayda getirmeyecek.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ruh ve beden sağlığında iyileşme ve toparlanma çalışabilir. Aile üyeleri ve aile içi paylaşımlar gündeminizde öne çıkabilir. Hırs ve motivasyonun artışıyla riskli adımlar atabilir, zor adımlara karşı daha cesur olabilirsiniz. Spor ve hareket iyi gelecektir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalıplaşmış doğruları sorgulayabilirsin. Toplumsal konulara bilincini artığını hissediyorsun. Arkadaşların ile bu konuda yoğun olarak konuşabilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan eşinle birlikte taşınma kararı alabilirsiniz. Uygun evi bulmak için bazı araştırmalar yapabilirsin. Uzun zamandır yaptığın birikimi nereye yönlendireceğin şekilleniyor.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşteki başarılarınız göz dolduruyor olabilir. Çalışma hayatınızdaki stratejik başarınız sayesinde beklediğiniz güzel haberleri bugün alabilirsiniz. Bu konuda şans sizden yana diyebiliriz. Arada kendinize ödül vermeyi unutmamalısınız.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla uğraşabilirsiniz. Parasal konularda yenilenmeye gitmek sizin için iyi olabilir. Banka işleri sizi yıpratabilir. Gün içinde dışadönük olacağınız zamanlarda var. Hafta sonu için sevdiklerinizle birlikte plan yapmak isteyebilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Haftanın bu ilk gününde hırslı, iddialı ve mücadeleci yönünüzü ortaya koyabilirsiniz. Ortak maddi konular, para ve yatırım işleri gündeminizde olabilir. Kontrollü olmak gerektiğine inandığınız bir gün olabilir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

12 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatı bugün olduğu gibi kabul edin. Olayların hızıyla başa çıkmak için felsefi bir tutuma ihtiyacınız var.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Aslan burcunda seyahat etmeye devam ediyor.Kredileriniz, borçlarınız ve ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konular gündemde olacaktır. Neptün ile Jüpiter arasındaki etkileşim yakın çevrenizden göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor. Seyahatler planlayabilir, yeni eğitimlere katılabilirsiniz. Satış – pazarlama ve tanıtım işleriniz için bugünü değerlendirebilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni tanışacağınız bir insandan aşırı derecede etkileneceksiniz ve ona açılmak isteyeceksiniz. Paranızı daha dikkatli bir şekilde harcamaya çalışın. Karşınıza çıkabilecek her türlü engeli aşabilecek güçte hissediyorsunuz. 

12 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün aile içindeki bir yenilik, bir değişiklik, evliler için sevinç ve mutluluk kaynağı olacak. Kalbi boş olanlar fazla ümitli olmadıkları bir yakınlaşmadan bugün mutlu işaret alacaklar. İş hayatınızda son derece aktif ve başarılı olabileceğiniz bir günü değerlendirin. Hiç beklemediğiniz birteklifi hayatınızı bir anda değiştirecek. Kısmetiniz gittikçe açılıyor. Son derece umutsuz olduğunuz bir para konusunda yakında bazı sevindirici gelişmeler var. Sağlığınız giderek düzeliyor.

12 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 57' 36" R
Ay
Balık
01° 40' 04"
Merkür
Koç
18° 07' 17"
Venüs
Boğa
04° 13' 02"
Mars
Koç
01° 44' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 03"
Satürn
Balık
16° 48' 07"
Uranüs
Boğa
22° 29' 48"
Neptün
Balık
28° 59' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 19"
Lilith
Başak
23° 37' 39"
True Node
Koç
15° 21' 30"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>