Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorunların Üzerine Gidiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızda şu an iyi bir noktadasınız. Eğer bekarsanız, bu durumu değiştirmek için acele etmeyin. Eğer bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle çok iyi anlaşacağınız bir gün olacak. Ancak bugün, şimdiki veya müstakbel sevgiliniz oldukça iletişimsiz bir modda olduğu için biraz şüphe yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte, karşınızdaki kişi tamamen parasal endişelere gömülmüş olabilir. Anlatmak isterse her zaman yanında olduğunuzu söyleyin ve uzaklaşın. Gününüz güzel geçsin.

Yaklaşık bir hafta önce, mali durumunuzla ilgili bazı kötü haberler almış olabilirsiniz. Bugün muhtemelen, tüm ay boyunca bu sorunların üstesinden gelmek için isteyebileceğiniz en iyi gün. Bu durumdan kazanan olarak çıkmak istiyorsanız, olaylara genellikle sizin yaptığınızdan farklı bir açıdan yaklaşmanız gerekebilir. Ama içiniz rahat olsun! İşler muhtemelen yoluna girecek!

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Konuşkan bir halde olacaksın. İnsanlarla daha fazla sosyalleşmek isteyeceksin. Eş dostla uzun bir öğle yemeği seni memnun edecektir. Böylece hayatınızda olup bitenleri paylaşabilirsiniz. Ya da akşam bir partiye katılmak isteyebilirsin. Evde tek başına oturma. Dışarı çıkıp biraz insan için karışmak isteyeceksin. Keskin zekan ve mizah anlayışınla kendini merkeze oturtabilirsin!Bugünkü gezegen haritası, dışarıda olmak istemenizi sağlayacak ancak sorumluluklarınız evde kalmanıza neden olabilir. Belki de bir teslimat için ya da bir aile üyesinden telefon bekliyor olabilirsiniz. Bu, oldukça sıkıcı bir durum olabilir. Beklerken yapacak bir şey bulun, bu sürükleyici bir roman okumak bile olabilir. Zamanınızı boş boş bir anlamı yok!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tamamen farklı bir şey denemek isteyebilirsiniz. Eğer bunu daha önce hiç yapmadıysanız, neden kendinizi dans ederek ifade etmeyi denemeyesiniz? Kendinizi bir kutu kurşun kalem kadar yetenekli olduğunuza inandırmış olsanız bile, şaşırtın kendinizi. Tarzınız ne olursa olsun, herkes için bir dans türü vardır, kendinizi o kadar da delice bir şeye teşebbüs ediyormuşsunuz gibi hissetmeyin - ister polka kadar basit olsun, ister balo salonu dansı kadar karmaşık olsun. Kendinizi harika hissedeceksiniz, ayrıca bu iyi bir egzersiz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızda değişiklikler olabilir. Beklenmedik haberler, telefonlar alabilirsiniz. Aile içinde önemli gündemler oluşabilir. Eviniz ve ailenizle ilgili konular daha önemli hale gelebilir. Strese ve hızlı kararlara karşı dikkat. Dalgınlıklar olabilir.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel bakım ürünlerinin bittiğini fark ediyorsun. Arkadaşından bazı kozmetik ürünleri hakkında tavsiyeler alabilir, siparişlerini verebilirsin. Kardeşi ile arasında problemi olan bir Oğlak burcuysan bu sorunların üzerine gidebilirsin. Hobilerine yoğunlaşmaya başlıyorsun; onları maddi bir gelire dönüştürme düşüncesini tartıyorsun.   

15 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günehayatınızdaki bazı yanlış anlaşılmaları çözerek başlıyor olabilirsiniz. Duygusal olarak müdahale etmekten daha çok kabul ediyor olmanız önemli olacaktır. Beklenmedik sorunlarla baş başa kalsanız da hepsini çözebileceksiniz. Taşın altına elinizi koyma zamanı gelmiş olabilir. 

15 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Bugün üstlerinize kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar var. Ailevi konular zaman zaman gündeminizi meşgul edebilir. İhtiyatlı olmanızda yarar var. Acele kararlar vermeyin.

15 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür retrosu başlıyor! 4 Kasım tarihine kadar 11. evinizi tetikleyecek. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirip, yenilenerek bu süreçten çıkabilirsiniz. Sosyal çevrenizden daha önceden konuşulan fırsatlar tekrar karşınıza çıkacak gibi duruyor. Eski dostlarınızla tekrar görüşmek size iyi gelecektir.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerle dolup taşıyorsunuz ve bunları ilginç yollarla iletme becerisine sahipsiniz. Kendiniz olmak için harika bir gün, kendinizi kalıplara sığdırmaya çalışmayın.

15 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle yarın Yeni Ay'ın gerçekleşeceği Terazi burcunda seyahat etmeye başlıyor.İş hayatınız, kariyer hedefleriniz ve toplumsal sorumluluklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemdehayatınızda yeni başlangıçlar yapmak isteseniz de, çevresel etkiler tarafından kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz. Eviniz ve işiniz arasında dengeyi kurabilmelisiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte kaliteli zaman geçirmeye ihtiyacınız var. Finansal durumunuz yüzünden kendinizi üzmemeye çalışın ve düzeltmek için elinizden geleni yapın. Sevdiğiniz insanların yanında olamıyorsanız bile seslerini duymaya çalışın.

15 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle bir konu yüzünden şiddetli bir münakaşa yaşamışsınız. Durum gitgide daha iyiye doğru gidiyor. Fakat tam anlamıyla düzelmesi için eskinin tamamen bitip, yeninin başlaması gerekli. Ona karşı daha anlayışlı, daha ılımlı olmalısınız. İşinizde ısrarcı ve ikna edici olmalısınız. İçinde bulunduğunuz boşluğu en yakınlarınıza bile göstermeyin. Eşitliğe ve adalete inancınız sizi başarıya götürebilecek iki önemli unsurdur. Bir paranın miktarıyla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 09" R
Ay
Balık
00° 34' 44"
Merkür
Koç
18° 04' 43"
Venüs
Boğa
04° 07' 23"
Mars
Koç
01° 40' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 59"
Satürn
Balık
16° 47' 44"
Uranüs
Boğa
22° 29' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 04"
Lilith
Başak
23° 37' 08"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>