Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Harcamalarını Kısıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2022, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk konusunda bir şeyler için biraz fazla çabalaman gerekiyorsa bazı şeyleri durup düşünmen gerekebilir. İlişkin için daha olumlu şartlar oluşturmaya çalışıp sevdiğinle daha çok ortak noktada buluşmak isteyebilirsin bu gayet normal. Ama sürekli fedakarlık yapıp yine de mutsuz olmak kötüye işaret olabilir, aman dikkat!

İş yaşamınızda bazı hazırlıklar içindesiniz. Ama sonuca ulaşmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güven önümüzdeki günlerde doruklara çıkacak.

Bugün sürpriz harcamalarla karşılaşabilir, beklenmedik harcamalara para ayırmak durumunda kalabilirsin. Planların etkilense bile yapacağın harcamalar senin daha rahat etmen için olacak, o yüzden kaçınmaman gerekebilir onlardan. Yapıcı düşünmek sana iyi gelebilir.

Bugün kendini duygusal olarak yorgun hissetmen mümkün olabilir. Bol bol yürüyüş yapıp bu durumu kontrol altına alman olası. Zihnen dinlenirken formunu korumak için ufak hareketler yapman sana çok daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün maruz kalacağın ilgi işlerini yapmana engel olabilecek kadar fazla olabilir. Tam olarak neye odaklanacağına dikkatle karar vermen en iyisi. Etrafındakilerin sorunlarını dinlemek, insanlarla arandaki ilişkiyi daha da kuvvetlendirebilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aceleci sözler verirseniz veya bugün uzmanlık alanınızın dışında kalan görevleri üstlenirseniz, bunun bedelini daha sonra ödeyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza veya sevdiklerinize zorlandıkları görevlerde yardım etmeyi kabul etmeden önce dikkatlice düşünün.

17 Mayıs 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini geliştirmek adına bazı makaleler okuyabilir, yeni eğitim programlarını takip edebilirsin. Ekonomik durumunla ilgili değerlendirmeler yapıyorsun. Plansız harcamaların fazla olması, çeşitli kısıtlamaları da beraberinde getirebilir. Eğer sevgiliden yeni ayrıldıysan, eski sevgilin yeniden bir araya gelmek için çaba gösterebilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizi bir arada tutma görevi size düşüyor. Sorumluluk alacaksınız. Aldığınız her sorumluluk sizi geliştirirken aynı zamanda sizleri zorlayabilir. Hareketlerinizde ve sözlerinizde dikkatli olmalı, kırgınlığa sebep vermeden hareket etmelisiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış olaylar ve belirsiz koşullardan dolayı bugün kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz. Bu durum sizi kabullenmeye itebilir. Öğle saatlerinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Yaşadığınız içsel süreçler nedeniyle dağınık hissedebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı düzenlemek ve daha iyiye götürmek isteyebilirsiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda içsel huzur ve dengenizin olması çok önemli. Hareketli ve aktif bir zaman geçirmek isteyeceksiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Normalde çok pratik bir adamsınız. Bütün olası sonuçları iyice düşünüp taşınmadan önce bir hamle yapmazsınız. Ancak an itibariyla fazla düşünmeden aklınıza eseni yapmak isteyebilirsiniz. Biraz çekişme yaratmak hoşunuza gidebilir. Belki de bir yönetim kurulu toplantısında şok edici bir açıklama yapacaksınız. Ya da belki özellikle çekici bulduğunuz birisine biraz ölçüsüz bir söz söylecek olabilirsiniz. Biraz yaramazlık yapmaktan keyif alacaksınız!

17 Mayıs 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık arkadaşlarınızla veya sosyal medyada vakit geçirirken başkalarının duygularını incitmekten kaçınmak zor olabilir. Beladan uzak durmayı başarsanız bile, herhangi bir küçük şeyin güvenlik duygunuzu tehdit edebileceğinden endişe etmenin gerilimiyle duygularınızın incindiğini kabul etmek zorunda kalabilirsiniz. Bununla birlikte, tartışmaya neden olabilecek ayrıntıları görmezden gelirken veya atlarken kendinizi düşündüğünüzden daha fazla ifade edebilirsiniz, bu nedenle kendinize güvenin.

17 Mayıs 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi aşma ve ifade etme konusunda istediğiniz performansı gösterebileceksiniz. Partnerinizle aranızda gelişen önemli durumlar, sosyal aktivitenize olumlu yansıyacak. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün biraz kendinizle kalmak isteyebilir, yalnız vakit geçirmekten keyif alabilirsiniz. Okuma veya yazmaya zaman ayırmak, hastanelerde işleriniz varsa onları planlamak için uygun bir gün.

17 Mayıs 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki konularda başarılı araştırmalar yapacağınız bir gün. Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmak için başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek niyetindesiniz. Her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde etmek istiyorsunuz.

17 Mayıs 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>