Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden uzakta da sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz. Zorunlu ayrılıklar duyguları daha da geliştirebilir. Aklınız sürekli onda. Bu yeterli, ama endişe etmenize hiç gerek yok.

İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz, ama belli ki herkes sizin gibi değil. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. Bugün övüldüğünüz kadar yerilebilirsiniz de.

Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu konuda bazı kökten kararlar alacaksınız. Son günlerdeki ödemeleriniz sizi çok bunaltmış görünüyor

Sizin de gerekli görüleceğiniz bir katılım söz konusu. Bunu ciddi değerlendirip gerekli bulmanızda yarar var. Bu katılımda işinizle alakalı önemli açılımlar görülüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızdan biri sizin hayalci olduğunuzu düşünüp bunu sorun ediyor. Aslında sorumluluklarını bilen birisiniz. Ama yakın çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak daha etkileyici davranmanız gerekiyor. Bugün sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayacaksınız. Etkilenmeler yapmak istediğiniz bazı şeyleri bir süre daha ertelemenizi gerektirebilir.

17 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:13 Ay-Satürn görünümü, insanlarla aramızdaki görüş alışverişinde durgunluk, zorlanma, endişelenme hallerine sebebiyet verebilir. Sanki görünmeyen ve bir türlü düzeltemediğimiz meseleler, zamanımızı alabilir. Saat 05:14 itibariyle gerçekleşecek Mars-Chiron kavuşumu, önyargılı bir düşüncenin, zihinsel açıdan esnek olmamanın ve yeri geldiğinde köprüleri yıkmaya hazır hale gelmeniz anlamında bir sertlik yaşatabilir. Bütünün içindeki yerinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Sanki birileri ısrarla üzerinize geliyor gibidir. İletişim kurmakta derdinizi anlatmakta ve birilerini anlamakta zorluk çektiğiniz gibi öfkenize yenilmeniz de mümkündür. Lütfen sakin olunuz sevgili Oğlaklar. Çünkü bu içsel çekişme öncelikle sizi yorar ve zihninizin dağılmasına yol açar. Saat 09:09-14:16 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yarım kalan, düzenlenmesi gereken, temizlik, bakım gibi işlerinizle uğraşabilirsiniz. Önceden alınmış kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Saat 14:16 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Terazi burcu geçişinde, ilişkilerin hayatımızdaki önemi belirgin şekilde artıyor. Nezaketi, uyumu ve huzuru biz de istiyoruz. Ancak bunun sağlanması tek taraflı olmamalı diye düşüneceğiz. Karşımızdaki insanın da, bizim değerlerimize, prensiplerimize saygı göstermesi halinde herkesle anlaşabiliriz. Bir de şu var ki, sorumluluklarımız yeteri kadar ağırken, kimsenin nazını niyazını çekmek istemeyeceğiz. Saat 21:37 Ay-Merkür görünüm etkisi altında,anlaşmalarında adil düşünülmesini ve hakkınız olanın verilmesini istiyorsunuz. Sevgi bir çiçek gibi yüreğinizde büyüsün. Güzellikler içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yaşadığın yoğunluk eve yansıyabilir. Günün hızlı geçmesi detayları atlamana neden olabilir.

17 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli projeleriniz ve eğitim hayatınızla ilgili destekleyici hoş sürprizler mevcut otorite figürleri ile görüşmeleriniz olumlu geçebilir. Konuşmalar ve görüşmeler için uygun bir zaman dilimi yakın çevre iletişimleriniz aktifleşiyor.

17 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni başlangıçlar için fırsatlar çıkabilir. Fakat iyi değerlendirme yapmanız gerekebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çevrenizdeki değişimlere ayak uydurmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda iletişimden kaynaklanan değişiklikler olabilir. İletişimde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz.

17 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı savunma yapacaksınız. Verici yönlerinizi olumlu yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor.

17 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde yabancılar, yurt dışı ve yolculuklarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Öğle sonrasında isehayatınız, görev ve sorumluluklarınız öne çıkıyor. Kazandığınız başarılarla itibarınızı yükseltebilirsiniz.

17 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluklarınızla uğraşmak bugün sizi zorlayacak. Aile büyüklerinizle anlaşmak size işkence gibi gelebilir. Bir aile büyüğünüzle ilişkinizi bozabilirsiniz. Olayları çok büyütmeyin.

17 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel olarak kendinizi hevesli hissettiğiniz bir Mars gününe başlıyorsunuz. Öğle saatlerine kadar bilgelik gücünüz düşük ve isteksiz olacaktır.Ancak akşama uzanan bu süreçte biraz dışa dönük olabileceğiniz vakitler deneyimleyeceksiniz. Yine aynı saatlerde, kariyerinizi parlatabileceğiniz fırsatlara sahip bir ruh yapısında olacaksınız. Dengeli davranışlarınız takdir toplayacaktır. Kısa yolculuklarda taşıt kazalarına karşı risk taşımaktasınız. Dört gün sürecek bu etkiye karşı tetikte olmalı, yolculuklarınızda dikkatli hareket etmelisiniz.

17 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence fırsatları yaratmak ve sosyalleşmek için istek duyabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda gereksiz masraflar yapmamak için tutumluluk özelliğinizi etkin kılın. Zira kolayca harcama yapabilirsiniz. Yoksa para sıkıntısı başgösterebilir.

17 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 47' 12" R
Ay
Başak
21° 14' 18"
Merkür
Koç
17° 04' 42"
Venüs
Koç
18° 47' 37"
Mars
Balık
22° 04' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 00"
Satürn
Balık
15° 39' 10"
Uranüs
Boğa
21° 47' 27"
Neptün
Balık
28° 35' 35"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 24"
Lilith
Başak
22° 14' 21"
True Node
Koç
15° 37' 56"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>