Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden uzakta da sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz. Zorunlu ayrılıklar duyguları daha da geliştirebilir. Aklınız sürekli onda. Bu yeterli, ama endişe etmenize hiç gerek yok.

İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz, ama belli ki herkes sizin gibi değil. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. Bugün övüldüğünüz kadar yerilebilirsiniz de.

Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu konuda bazı kökten kararlar alacaksınız. Son günlerdeki ödemeleriniz sizi çok bunaltmış görünüyor

Sizin de gerekli görüleceğiniz bir katılım söz konusu. Bunu ciddi değerlendirip gerekli bulmanızda yarar var. Bu katılımda işinizle alakalı önemli açılımlar görülüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızdan biri sizin hayalci olduğunuzu düşünüp bunu sorun ediyor. Aslında sorumluluklarını bilen birisiniz. Ama yakın çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak daha etkileyici davranmanız gerekiyor. Bugün sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayacaksınız. Etkilenmeler yapmak istediğiniz bazı şeyleri bir süre daha ertelemenizi gerektirebilir.

17 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 17 Ocak saat 05:17 burcunuzda doğacak Yeniay ilişki konularından finansal meselelere kadar geniş bir alanda kararlılığın, yüksek odaklanmanın, azmin işaretçisidir. İlişkilerinizi, ortaklıklarınızı kendi bakış açınıza göre ele alacak ve sorunlar varsa bunları çözümleyeceksiniz. Olaylara bireysel bakış açınızla yaklaşacaksınız. Birilerinin ne düşündüğü değil, sizin için doğru olan bu Yeniayda önemli olacak. Aşkta ve parada istek ve arzularınız sizin için kıymetli. Bu Yeniayda sizin olana sahip çıkacak, taviz vermeyecek, durumu kendi lehinize çevirmeyi bileceksiniz. Bu Yeniayda eğer yeni bir şeyler yapmak istiyorsanız, bütçeniz şartlarını iyice gözden geçiriniz. Parasal açıdan yarar-zarar hesabınızı yapınız. Partnerin maddi durumu, ilişkide karar verirken önemli bir kriter haline geliyor. Ciddiyet ve sorumluluk, güven ve sadakat adım attığınız her işte ve her meselede önem taşıyacak. Ayrıca bir sürpriz gelişme, elinize geçecek bir paranın müjdecisidir. Yeniayın hepimiz için sağlam ve uzun vadeli başarılara işaret olması dileğimle,

17 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, uzun zamandır beklediğin geri dönüşleri alabilirsin. Borç verdiğin bir arkadaşın sana ödeme yapabilir.

17 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu dönemde kendisine güvendiğiniz, aklına ve tecrübesine inandığınız kimselerden destek alabilir, kendinizi bu anlamda baştan yenileyebilirsiniz. Başkalarının sırlarını araştırmak, sürekli ne yaptıklarını öğrenmek inanın size hiç bir fayda getirmez. Sizler sorumluluk sahibi, olgun kişilersiniz. Bir şeye karar verdi mi harekete geçersiniz. Bizler de bu dünyadan geçmekteyiz. Bunun bilincinde hareket edip bu yolculuğumuzu en güzel şekilde tamamlamalıyız.

17 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları sağlamlaştırma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kendinize ve hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

17 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda önemli başlangıçlara, yepyeni bir sayfaya işaret eden bir yeni ay gerçekleşiyor bu sabah. İlişkilerde yeni bir yapılanma içine girmeniz gerekebilir. Düşünce ve iletişim şeklinizi, ifade tarzınızı yeniden yapılandırabilirsiniz ancak geçminizin ve ailenizin getirdiği sürpriz olaylara hazırlıklı olmalısınız.

17 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız bazı haberler yüzünden gerilim içine girebilirsiniz. Sizi rahatsız eden konular üzerinde durmamalı, olayları büyütmekten kaçınmalısınız. Dikkatinizi yönelttiğiniz konuyla ilgili bazı karışıklıklar olabilir. Gereksiz tartışmalar yapabilir, olayları fazla büyütebilirsiniz.

17 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

 Bugünden sonra 15 gün boyunca, her türlü karar ve başlangıçlarınızı uygulayacağınız bir dönem içinde olacaksınız. Kalbinize ve amaçlarınıza uygun işlerinizi başlatabilirsiniz.

17 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda Yeni Ay meydana geliyor. Kendinize çeki düzen vermek istediğiniz konular için harika bir zaman. Para kazanmaya odaklanmak, hırslı bir şekilde atılımlarda bulunmak için kolları sıvayın. Bireysel anlamdaodaklı bir süreç içinde ilerleyebilirsiniz. Sorumluluklarınızın altından kalkmak için yeni stratejiler geliştirmek iyi bir fikir olacaktır.

17 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence fırsatları yaratmak ve sosyalleşmek için istek duyabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda gereksiz masraflar yapmamak için tutumluluk özelliğinizi etkin kılın. Zira kolayca harcama yapabilirsiniz. Yoksa para sıkıntısı başgösterebilir.

17 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 07' 22" R
Ay
Aslan
06° 36' 00"
Merkür
Koç
19° 07' 57"
Venüs
Koç
14° 10' 04"
Mars
Balık
19° 10' 01"
Jüpiter
Boğa
20° 48' 43"
Satürn
Balık
15° 16' 44"
Uranüs
Boğa
21° 35' 11"
Neptün
Balık
28° 27' 60"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
19° 52' 13"
Lilith
Başak
21° 49' 24"
True Node
Koç
15° 33' 50"
Son Güncelleme : 16/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>