Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden uzakta da sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz. Zorunlu ayrılıklar duyguları daha da geliştirebilir. Aklınız sürekli onda. Bu yeterli, ama endişe etmenize hiç gerek yok.

İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz, ama belli ki herkes sizin gibi değil. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. Bugün övüldüğünüz kadar yerilebilirsiniz de.

Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu konuda bazı kökten kararlar alacaksınız. Son günlerdeki ödemeleriniz sizi çok bunaltmış görünüyor

Sizin de gerekli görüleceğiniz bir katılım söz konusu. Bunu ciddi değerlendirip gerekli bulmanızda yarar var. Bu katılımda işinizle alakalı önemli açılımlar görülüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızdan biri sizin hayalci olduğunuzu düşünüp bunu sorun ediyor. Aslında sorumluluklarını bilen birisiniz. Ama yakın çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak daha etkileyici davranmanız gerekiyor. Bugün sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayacaksınız. Etkilenmeler yapmak istediğiniz bazı şeyleri bir süre daha ertelemenizi gerektirebilir.

17 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

04:00'te İkizler'e geçiş yapan Ay, sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir günde olduğunuzu gösteriyor. Başka işlerinize vakit ayırmaktan kendinizi ihmal etmiş olabilirsiniz. Mevcut bir rahatsızlığınız varsa bugün kendinizi yormamanızı öneririm. Duygusal olabileceğiniz bir gündesiniz, yalnız kalmak isterken kendinizi çevrenizden fazla soyutlamayın. Günün geç saatlerinde ailenize ve evinize enerjinizi harcayabilirsiniz. Saatler geceye yaklaşırken gönül ilişkilerinizde tansiyon yükselebilir. Sevgiler, Astromeri

17 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Başarılı olmak istiyorsun!Sesini, yazını, görüşmelerini yayınlamak için ilginç bir fırsat günü olabilir. Her zamankinden daha fazla dikkatli ve başarılı olmak arzusundasın. Çalışma hayatındaki görevlerinin, sorumluluklarının artmasıyla beklediğin pozisyona yaklaşıyorsun. Kariyerine adapte olduğun için çevrende olan olayları gözden kaçırabilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, arkadaşlarının tanıştırdığı birinden fazlasıyla etkilenebilirsin. Aşk kapını çalabilir. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin arkadaşlarıyla yaşadığı problem ilişkinize yansıyabilir. Sakinliğini korumanda fayda var. Ailenden manevi anlamda çok uzaklaştığın için zaman zaman kendini yalnız hissediyorsun. Ailene vakit ayırarak, onların sesini duymak seni motive edecektir.

17 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili sorunları yoluna koyabileceğiniz güzel etkiler içindesiniz. Eskiye dair konu ve oluşumlar sizi endişelendirmesin. Yeni bir sayfa açabilirsiniz.

17 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte sorumluluklarınızı yerine getirebilmek için günü planlayabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Zihinsel yoğunluğun fazla olduğu zamanlar söz konusu. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz.

17 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayların ve konuşmaların görünen kısmına takılmayıp, sizin için ne anlam ifade ettiğini sorgulayın.

17 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak burcu işleriniz yolunda gidiyor. Bulunduğunuz konumdan, geldiğiniz yerden memnunsunuz. Daha da yükseleceksiniz. Bu yıl birçok Oğlak burcu hedeflerine ulaşmanın haklı gururunu yaşayacaktır. Gelir gider dengesini iyi ayarlamanız gerekiyor. İyileştirici diyaloglar kurabilirsiniz. Eğer birilerine söylemek istediğiniz bir şeyler varsa şimdi tam zamanı.

17 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oldukça aktif bir gündesiniz. Araştırma gerektiren işler, pratik yaklaşımlar önem kazanıyor. Epeydir bekleyen konular için yeni çözüm olasılıkları fark edebilirsiniz. Gün boyu sağlığınıza dikkat edin. Sinirsel gerginlik, eklem ve dolaşım hassasiyetleri olabilir.

17 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, artık zihninizi bir süre tüm akışa kapatmak isteyebilirsiniz. Herkesin sizden bilgi alması ve öğretmenlik misyonunuzdan yorgun düştüğünüzü biliyoruz. Birkaç gün sessiz ve sakin kalarak çevrenizdekilerle minimum diyalog kurun.

17 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence fırsatları yaratmak ve sosyalleşmek için istek duyabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda gereksiz masraflar yapmamak için tutumluluk özelliğinizi etkin kılın. Zira kolayca harcama yapabilirsiniz. Yoksa para sıkıntısı başgösterebilir.

17 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 57" R
Ay
Yay
09° 17' 15"
Merkür
Koç
16° 02' 50"
Venüs
Koç
26° 41' 51"
Mars
Balık
27° 01' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 41"
Satürn
Balık
16° 15' 41"
Uranüs
Boğa
22° 08' 55"
Neptün
Balık
28° 48' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 37"
Lilith
Başak
22° 57' 01"
True Node
Koç
15° 31' 04"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:12

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>