Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygusallıktan uzaklaşıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 20%

Bugün gerçekten halletmeniz gereken ve sizin çok zor birvar. Aklınız başka kalbiniz başka söylerken bir şeyleri dengede tutmak aradığınız çözümü bulmanızı zorlaştıracak. Çok stresli olmamaya çalışın. Ne kadar az endişe duyarsanız ve kontrol etmekten ne kadar vazgeçerseniz, sorunları da o kadar kolay ve acısız bir şekilde çözebileceksiniz.

Bugün bir top gibi kıvrılıp yatmak istiyor gibi hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki bazı güçlü enerjiler size yansıyabilir ve bu yoğunluk sizi tüketebilir. Sık sık mola vererek kendinizi korumaya çalışın ve yapabiliyorsanız yürüyün. Bir öfke ya da olumsuzluk patlaması yaşıyorsanız insanlardan kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Meditasyon yaparak, iyi müzik dinleyerek ya da size ilginç gelen bir kitap okuyarak kendi pozitif ruh halinizi korumaya çalışın.

Bugünkü gökyüzü haritası, gün boyunca biraz yorulacağınıza işaret ediyor. Bu da büyük projelere dahil olmak için iyi bir zaman olmadığı anlamına geliyor. Bazı projelerinizi durdurup, dinlenseniz ve sonraki günlerde tekrar onlarla uğraşmanıza gerek olmayacağınızdan emin olsanız daha iyi olacak. Tamamlanmış projelerinizi bir kenara bırakıp, yenileri için yola devam etmek için iyi bir gün!

Pratik bir zihniyette olacağın bir gün. Evini ve yaşam alanındaki öğeleri düzene sokmaya yöneleceksin. Hasarlı nesneleri tamir edebilirsin. Sonrasında adeta bir tamamlanma hissedeceksin. Yaşam alanını temizlemek ve uyumlu bir atmosfer yaratmak iyi hissettirecektir.Özellikle faydalı etkileri olan teknolojik atılımlar ve yenilenmeler konusu bugün oldukça ilgini çekiyor. Ayrıca sosyal olaylar ve konularda kendinle ilgilenecek, bir psikolog ya da ruh terapisti gibi bu alanlardaki gelişmelerin gelecekte hayatında ne kadar önemli olacağını ve kendinin de bu gelişmelerin neresinde olacağını fark edeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hukuki meseleleri inceliyor olabilirsiniz. Belki eski bir krediye ait borçları kapatmaya çalışıyorsunuz. Ya da belki devam eden bir hukuk davasının içindesiniz. Hızlı bir çözüm bekliyor olabilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bugün biraz araştırma yapmanın tam zamanı. Bu meseleyle ilgili daha fazla bilgi toplayın. Gerçeklerle, rakamlarla ve raporlarla iyi bir şekilde donanmış olduğunuzdan emin olun. Böylece gelecekte meydana gelebilecek hataları önleyebilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizlerin burcunda ilerlemeye devam eden Ay, bugün 00:38-12:18 arası boşlukta kalıyor. Fakat bundan önce burcunuzda Ay tutulması meydana geliyor. 12:18'de ise Ay Kova burcuna giriş yapıyor. Günün en önemli olayı sizlerin burcunda gerçekleşiyor. 00:38'de oluşan Ay tutulmasında her konuda dikkatli olmalısınız. Gergin olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Riskli işlerden kendinizi sakının. Bu tutulma partnerinizle olan bağınızı zayıflatabilir. Özellikle karşı taraftan otoriter davrandığınıza dair sitemler duyabilirsiniz. Ayrıntılı tutulma yazısı için tıklayınız.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusallıktan uzaklaşıyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Bugün Ay'ın konumu seni silkeleyip kendine getirecek. Seni mutlu edecek konulara yönelmek isteyeceksin. Sorun yaşadığın kişilerle açıkça konuşabilir, anlaşmazlıkları ortadan kaldırabilirsin. Çıkmazda gördüğünsorunlarının kendiliğinden yola girdiğini, sorunlu giden ilişkinin halledilmez sandığın sorunlarının çözüme kavuştuğunu görebilirsin. Duygusal ruh halinden uzaksın. Bugüne kadar çok üzüldün. Şimdi rest çekme sırası sende. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinle aranda oluşan huzursuzluğun son bulması için çözümü karşı tarafa bırakabilirsin. Bugün aynı zamanda ağır kaldırmamaya, ani hareketler yapmamaya dikkat et!

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ilgili hedeflerinize yönelik önemli bir karar dönemine ilerliyorsunuz. Bunu pozitif anlamda güçlü bir değişime götürebilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. İlişkilerde anlayış ve uyum arayacaksınız. Beslenme düzeninizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizi bitirmek için özel bir çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yazılı iletişimlerinizde 2 kere kontrol ederek karşı tarafa eksiksiz ulaştığından emin olun. Aile ilişkilerinde huzur ve mutluluğu yakalayacaksınız

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda bir ay tutulması meydana geliyor. Bu tutulma hayattaki duruşunuz, görünümünüzle ilgili bazı farkındalıklara ve bunların getireceği bazı kararlara işaret ediyor. İlişkiniz konusunda serinkanlı davranmalısınız zira duygusal yoğunluğun yüksek olduğu bir gündeyiz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize karşı çok katı olmayın. Olumsuz düşünmekten kaçının ve sadece sorunlarınıza veya hatalarınıza odaklanmayın. Önemli olan aldığınız tüm iyi kararlar için kendinizi övmek.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda meydana gelecek Ay tutulması bir buçuk yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. İkili ilişkiler artık mercek altında kalacaktır. Partnerinizle gelecek yaşantınız hakkında ciddi kararları masaya yatırma zamanı. Ebeveyn olmak için içinizde yüksek bir enerji hissedebilirsiniz. Ciddi sorumluluk gerektiren birteklifiyle karşı karşıya kalacaksınız.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerdeki azminiz sayesinde kırdığınız tüm kalplerin gönlünü alabilirsiniz. Birlikteliklerde, romantik anlamdaki ilişkilerde sahiplenme duygunuz artıyor. Ani gelişin olaylar sonrası alacağınız haber pek hoşunuza gitmeyebilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; burcunda gerçekleşen Ay tutulmasının ardından güne aldığın kararları uygulayarak başlayabilirsin. Fakat öğleden sonra bu kararların ekonomik boyutu da gündeme gelecektir. Gelir ve giderini doğru hesaplamak, geleceği de düşünerek harcama yapmak için iyi araştırma yapmalısın.

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 09' 19" R
Ay
Balık
04° 32' 44"
Merkür
Koç
18° 14' 08"
Venüs
Boğa
04° 27' 55"
Mars
Koç
01° 53' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 53"
Satürn
Balık
16° 49' 09"
Uranüs
Boğa
22° 30' 30"
Neptün
Balık
28° 59' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 59"
Lilith
Başak
23° 38' 59"
True Node
Koç
15° 21' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>