Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Geçmiş başarıların sana güç katacak! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün biraz eğlenmek için harika bir gün. Günün enerjisi, aileniz ve arkadaşlarınızla biraz zaman geçirmeniz için size ilham verecek. Eğer yapabilirseniz, bugünü ev işleriyle uğraşarak ya da herhangi bir şekilde çalışmarak mahvetmeyin. Kendinize biraz mola verin. Sevdiklerinizle güzel bir öğle yemeği yiyebilir ya da özel bir gezi için hayvanat bahçesine, müzeye veya spor etkinliğine gidebilirsiniz. Eğlenceli etkinliklerde kendinizi şımartmak size oldukça iyi gelecek.

Bugün gününüzden en iyi şekilde yararlanın ve bu sabah işinizi bir kenara bırakın. Bu, bir süre üzerinde düşünmeden harekete geçilecek zaman değil. Bugün, hayatınızın yönünü değiştirebilirsiniz. Yatırımlarınıza iyi bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Yok yere para kaybediyor olabilirsiniz!

Eğer bir şirket veya bir ekibin başındaysanız, Bir toplantı veya grup aktivitesi organize etmek isteyebilirsiniz. Bugün insanlar arasındaki etkileşimler için iyi bir gün ve kişisel çıkarların her zamankinden daha fazla olacağı bir gün. Bugün doğru ve yanlışı arasında savrulmak istemiyorsunuz. Kendinizi savunmak kendi kurallarınızı koymak zorunda kalabilirsiniz.

Bazen masallardan çıkma bir romantizm beklentisine giriyorsun! Partnerinin kusursuz olmasını ve hep mutlu olmayı bekliyorsun. Sevgilinin zorlu zamanlardan geçtiğini fark edeceksin. Gülümsemek ve senin özgüvenini yükseltecek bir modu olmayabilir. Bu kez güçlü durması gereken taraf sen olmalısın. O halde sevgi dolu ve ilgili ol. Duruma pratik bir yaklaşım getirmeye çalış.Bugün lüks eşyaların cazibesine kapılabilirsiniz. Güzel bir zevkiniz var. Bütçeniz biraya yetse bile siz yine de kaliteli şaraplar istiyorsunuz! Bugün kendinize özel bir bir şeyler ısmarlamak isteyebilirsiniz. Pahalı bir restorana öğle yemeğine gidin. Ya da güzel ve eşsiz olan bir eşya satın alın. Muhtemelen lüks bir tükenmez kalemle yazı yazmaktan keyif alacaksınız. Ya belki de belgelerinizi yeni bir deri evrak çantasına yerleştirmek hoşunuza gider.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam geleceğin hakkında rüyanda renkli, net ve canlı rüyalar görebilirsin. Bu rüyalar büyük ihtimalle sana çevreni değiştirmen hakkında ilham verecektir. Evini yeniden düzenlemeyi düşünmelisin ya da en azından yeni aksesuarlar ya da mobilyalar almalısın. Estetik algıların çok derece açık, bu da aynı zamanda kendine ya da ailendeki kişilere yeni kıyafetler alman için uygun bir gün olduğunu gösterir. Seni geri çekmek tek şey bu konudaki zevkine çok güvenmediğin olacaktır ama içgüdülerine güven! Bugün şartlar çok uygun!

18 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyu seyrine Boğa burcunda devam ediyor. Ay'ın Uranüs ile kavuştuğu sabah saatlerinde aşk hayatınızda sürprizlere hazır olun. Bugün şansınız açık olacak. İyi şeyler yaşadıkça yüzünüz gülecektir. Esas sizlerin beklediği haber ise burcunuzda devam eden Satürn retrosundan geliyor. 4,5 ay sonra retro artık bitiyor. Düz harekete dönen Satürn hayatınızda ciddi kararlar almanızı sağlayabilir. Bir şey yapmak için harekete geçemiyorsanız artık karar verip eyleme geçebilirsiniz. Aksilikler yakanızı bırakmaya başlıyor.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş başarıların sana güç katacak! Bugün stresten uzak durmak isteyeceksin. Çünkü bir süredir bu alamda oldukça zorlanıyorsun. Uzun zamandırarayışında olan bir Oğlak burcuysan, geçmiş başarıların sana güç katacak. Evli bir Oğlak burcuysan, çocuklarınızla ilgili sorunlar, eşinle ortak bazı kararlar almana neden olabilir. Akşamüzeri arkadaşlarınla bir araya gelme fikrine ilk önce her ne kadar sıcak baksan da bir süre sonra bu fikirden uzaklaşabilirsin.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kulağınıza gelen dedikodular sizi zor durumda bırakabilir. Kafanızın karışmaması adına iletişim dilinizde yanlış anlaşılmalar oluşturmayan ifadeler kullanmalısınız.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yaratıcılık ve zevklerde sıkışma olabilir. Spekülatif konularda ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Çocuklarınızla ilgili olaylarda kararlı davranmanız gereken zamanlar var. Eşinizle birlikte keyif verici faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Güven ve paylaşım içinde olmak size iyi gelecektir.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizin tamir işlerini gerçekleştirmek için uygun bir gün. Aşk konusunda partnerinize atacağınız her türlü yapıcı adımın sevgi ile karşılanacağından emin olabilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

18 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kalabalıkların içerisine girmek size fazla gelebilir ve rahatsız edebilir. Kendi sakinliğiniz içerisinde kalacağınız daha sakin bir gün geçirmek isteyeceksiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın üçüncü günü Ay, Boğa burcunda seyahat ediyor! Bugün kendinize, keyifli dakikalar geçirmeye söz vererek başlayın. Zira gün boyunca, hobi, eğlence sektörü, aşk, çocukla ilişkiler gibi konular, vaktinizin büyük bir bölümünü alır. Hayattan keyif almak, yaptıklarınızın eğlenceli tarafını keşfetmek için geç kalmayın. Aşkı doyasıya yaşayın.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğitiminizle ilgili konular gündeme gelebilir. Uzun yolculuklar, yabancı insanlarla diyaloglar ve hukuki bazı konular sizi daha fazla meşgul edecektir. Kariyeriniz konusunda şanslısınız. Talep etmekten, özellikle hakkınız olduğuna inandığınız şeyleri istemekten asla geri durmayın. Ani hareketlerden uzak durmalısınız.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öğle saatlerinde Ay burç değiştirirken sevdiklerinizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Aşk yaşamınızdaki gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Coşku ve heyecanınızı daha fazla sergileyebilirsiniz, yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 28' 13" R
Ay
Boğa
24° 31' 47" R
Merkür
Koç
22° 19' 10"
Venüs
Boğa
11° 13' 18"
Mars
Koç
06° 06' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 10"
Satürn
Balık
17° 16' 06"
Uranüs
Boğa
22° 49' 31"
Neptün
Balık
29° 08' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 07' 02"
Lilith
Başak
24° 15' 29"
True Node
Koç
15° 19' 22"
Son Güncelleme : 08/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>