Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süredir durağanlaşan ilişkiniz kendine yeni bir yön çizerek eskisinden daha hareketli olacak. Bugün sizi arayabilir ve bir program önerebilir. Reddetmeniz için bir nedeniniz yok.

Uzun zamandır tartışılan bir konuda uzlaşmaya vardınız. İşleri nasıl daha iyi bir hale getireceğinizi biliyorsunuz artık. Çevrenizdekilerin sizin motivasyonunuza ihtiyacını da dikkate almalısınız.

Harcamalarınıza biraz daha dikkat ettiğiniz takdirde gereksiz zihin yorgunluklarından kurtulabileceksiniz. Bu savaşı tek başına verirseniz ruhsal olarakta çok rahatlarsınız.

Yakınlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgileneceğinize biraz da kendinizinkiyle ilgilenseniz daha mutlu bir hayat sürersiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğlen saatlerinde bir yolcunuzu uğurlayacaksınız. Bu kısa ayrılık, size aylarca uzunlukta gelebilir. Çünkü yolcunuz hayatınızda çok özel yeri olan biri. Aile büyüklerinizle onları mutlu edecek bir akşam geçirmeyi düşünecek, zaman ayırıp onlar için alışverişe çıkacaksınız. Sevecen, vefalı olmanıza karşılık biraz da ihmalkar olduğunuzu kabul ediyorsunuz.

18 Ocak 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 07:10 itibariyle etkili olacak Venüs-Jüpiter görünümüyle güne adım atıyoruz. Gönlümüzün bir yerinde incinmiş, kırılmış duygularımız olabilir. Zorlanıyoruz çoğu zaman. Ancak bugün pes etmek değil, hayata inadına katılımda bulunmak ve kendimize inanarak yol almak vaktidir. Bu görünüm kendini, yolunu, hedefini belirle ve yaşamın sana sunacaklarından şüphe etme diyor. Saat 10:33 Ay-Pluto görünümü, güçlendirici, güven hissi verici ve tutkularımızı kuvvetlendirici bir etki yaratıyor. Aşkta, çocuklarımızla olan ilişkimizde, içinden çıkamadığımız her meselede ipi elinden tutan tarafız. Saat 13:01 Mars-Neptün olumlu görünümü, ideallerinizin peşinden kararlı bir şekilde giderek hayallerinizi gerçekleştirmenizde yardımcı oluyor. Manevi anlamda huzur bulmanızı sağladığı gibi, bunca terslik ve mücadeleye sabreden bir kişinin eninde sonunda ödüllendirileceğini vaat ediyor. Saat 14:48 Ay- Chiron arasındaki şifalı görünümü, hem maddi-manevi hem de aşk hayatınızla ilgili konularda güven duygumuzu yükseltecek. Zayıf noktalarımızı şifalandıracak. Birilerine hesap vermekten uyarı almaktan, yanlışa sapmaktan uzak duracağız. Bu görünüm, bize kuvvet verecek, kalkan olacak. Saat 23:15 Ay-Jüpiter görünümü, huzurlandırıcı bir enerjidir. Aşk hayatınız başta olmak üzere, yaşamınızı gözden geçirdiğinizde olumlu düşünürsünüz. Bazı pürüzlerin, zorlukların aşılacağına dair inancınız yükselir. Umudumuzu yükseltir. Analiz gücümüz yüksektir. Sağlam olanla olmayanı birbirinden ayırt ederiz. Huzursuzluktan uzak, birbirimizi kardeşçe kucaklayacağımız bir gün olsun. Gönülden sevgilerimle,  

18 Ocak 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendi yakınlarınızla gerginlikle huzursuzluklar yaşayabilir duygusal olarak yaralanabilirsiniz dikkatli olun. Kimseye kendi yanlışları yüzünden sizi sorumlu tutma hakkını tanımayın en yakınlarınız olsa bile. Ruh halinizde ki dalgalanmave özel yaşamınıza olumsuz yansısın istemiyorsaniz şayet.

18 Ocak 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal faaliyetleriniz esnasında ya da sosyal ortamlarda katkılarınız ve yardımlarınızla göz doldurabileceğiniz, bu kişilerle ilişkilerinizi güçlendirebileceğiniz günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgimizi göstermekte zorlanmayacağımız, iştahımızın açık olabileceği bir gün. Sezgilerimiz kuvvetli, duygularımızı göstermek isteyebiliriz. Spritüel konular veya rüyalar önem kazanabilir. Ancak, gereğinden fazla iyimser olma ya da bazı şeyleri hafife alma riski söz konusu. Yüksek hayal gücümüz bir taraftan yaratıcılığımızı ve sanatsal yönümüzü arttırırken, bir yandan da hayallere dalmamıza neden olup, dalgınlıklara yanılsamalara veya unutkanlıklara sebep olabilir.

18 Ocak 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karar almadan önce bir kere daha düşünmelisiniz. Riskli işler kazanç getirmeyebilir. Gün içinde değişen programlarınız olabilir. Aşka hayatınızda tartışmalara dikkat etmenizde fayda var. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Akşamüstü kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

18 Ocak 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça verimli bir gün olacak sizin için. Hem gidilecek yerler, hem ihmal edilmiş işler gün içinde birer birer halledilebilir. Rahat olun yeter.

18 Ocak 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

18 Ocak 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda daha önceden yapılmış planlar devrede olabilir. Yaratıcılığınız oldukça yüksek olacak. Seyahat ve eğitimsel konulardaysa şansınız değişik yerlerden gelebilir.

18 Ocak 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizin yoğun olduğu bir dönemdesiniz. İletişim trafiğinizin yoğunlaşması sizi memnun ediyor. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla karşılaşıp keyifli vakit geçirebilir, hoş programlar yapabilirsiniz.

18 Ocak 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjik olacağınız, hareketli bir gün geçireceksiniz. İşiniz tüm vaktinizi alabilir. Kendinizi fazla yıpratmamaya ve bazı şeyleri ağırdan almaya çalışmalısınız. Acele etmeniz hiçbir şey kazandırmayacak. Son dönemde uykunuza dikkat etmelisiniz.

18 Ocak 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 12' 48" R
Ay
Akrep
15° 49' 06" R
Merkür
Koç
15° 59' 48"
Venüs
Koç
24° 23' 36"
Mars
Balık
25° 35' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 43"
Satürn
Balık
16° 05' 16"
Uranüs
Boğa
22° 02' 36"
Neptün
Balık
28° 44' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 11"
Lilith
Başak
22° 44' 35"
True Node
Koç
15° 36' 32"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>