Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süredir durağanlaşan ilişkiniz kendine yeni bir yön çizerek eskisinden daha hareketli olacak. Bugün sizi arayabilir ve bir program önerebilir. Reddetmeniz için bir nedeniniz yok.

Uzun zamandır tartışılan bir konuda uzlaşmaya vardınız. İşleri nasıl daha iyi bir hale getireceğinizi biliyorsunuz artık. Çevrenizdekilerin sizin motivasyonunuza ihtiyacını da dikkate almalısınız.

Harcamalarınıza biraz daha dikkat ettiğiniz takdirde gereksiz zihin yorgunluklarından kurtulabileceksiniz. Bu savaşı tek başına verirseniz ruhsal olarakta çok rahatlarsınız.

Yakınlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgileneceğinize biraz da kendinizinkiyle ilgilenseniz daha mutlu bir hayat sürersiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğlen saatlerinde bir yolcunuzu uğurlayacaksınız. Bu kısa ayrılık, size aylarca uzunlukta gelebilir. Çünkü yolcunuz hayatınızda çok özel yeri olan biri. Aile büyüklerinizle onları mutlu edecek bir akşam geçirmeyi düşünecek, zaman ayırıp onlar için alışverişe çıkacaksınız. Sevecen, vefalı olmanıza karşılık biraz da ihmalkar olduğunuzu kabul ediyorsunuz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Ay-Terazi burcu seyriyle güne merhaba demekteyiz. Günün en önemli konusu ilişkilerimiz. İster eşimizle ister beraberyaptığımız insanlarla veya yüz yüze temasta olduğumuz kişilerle olsun fark etmiyor. Kendimize dışarıdan bakmak durumundayız. Onlar bizim hakkımızda ne düşünüyor ve biz ortak bir noktada nasıl bulaşabiliriz. Durum böyle olunca, gün boyu içinde bulunduğunuz durum, kafamızın içini kurcalayan sorular veya genel olarak partnerinizle aranızda yaşanabilecek bir tatsızlıkta, barışçıl çözümler bulmak son derece önemli. Yani yangına körükle gitmemek gerekiyor. Bu sadece sizinle alakalı değil, karşımızda bulunan kişilerin de dikkat etmesi gereken bir nokta. Ancak şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Hani biraz önce sakin olmalı, tartışmalardan kaçınmalı, uyumlu olmaya çalışmalıyız demiştik. Bu, kendimizden ödün vermemiz, sırf karşımızdaki kişinin duymasını istediğimiz gibi konuşmamız, hareket etmemiz anlamına gelmiyor. Sadece ifade tarzımızı yumuşatmamız yeterli. Doğal olarak bize de böyle davranılmasını bekleyeceğiz. Özellikle yaşça büyük kişilerin gözü bugün üzerimizde olabilir. Beklentilerinize uygun bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle vakit geçirme isteğin artıyor. Sorumluluklarının ağır basması nedeniyle, bazı planlarını erteleyebilirsin.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal bazı işlemlerinizde sıkıntılar oluşabilir. İkili ilişkilerimizde engelleyici unsurların arka planda oluşmasıyla kendinizi doğru ifade etmek durumunda kalmanız gerekebilir. Bu olayların akışını olumlu yönde değiştirecektir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Üstlerinizle ilişkinizi sıkı tutmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Mücadele etmeniz gereken konularda daha çalışkan olabilirsiniz. Alacağınız kararları uygulamaya başlayabilirsiniz. Beklediğiniz maddi kazanımlar gelmeye başlayabilir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman mükemmeli arayarak kendinizi boşu boşuna üzüyorsunuz. Karşınızdaki kişilerden beklentiniz bir hayli fazla. İnsanları olduğu gibi kabullenseniz daha rahat edersiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim halinde olacağınız insanlar arasında bazı sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. İnsanlardan takdir toplamaya ihtiyacınız var. Kişisel zevkler veprogramı bugün çatışabilir ve sizi zorlayabilir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda veyerinizde çalışanlar arasında diplomasiyi sağlayabileceğiniz, hakkaniyetli bir çalışma şekli oluşturabileceğiniz bir günü yaşıyor olabilirsiniz.Üst çalışanlarınız ve otorite figürleriyle kurabileceğiniz dengeli diyaloglar sayesinde takdir görebilirsiniz. Üst yönetim ve alt çalışan grubu ile arada uzlaştırıcı bir kilit karakter olabilirsiniz. Diplomatik davranışlarınızla her iki tarafın da takdirini kazanmanız olasıdır. Kibar, tutkulu, nazik bir tutum sergileyebilirsiniz. Ancak baskıcı ve kıskanç olmamalısınız.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjik olacağınız, hareketli bir gün geçireceksiniz. İşiniz tüm vaktinizi alabilir. Kendinizi fazla yıpratmamaya ve bazı şeyleri ağırdan almaya çalışmalısınız. Acele etmeniz hiçbir şey kazandırmayacak. Son dönemde uykunuza dikkat etmelisiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 57' 23" R
Ay
Akrep
12° 33' 45" R
Merkür
Koç
16° 00' 46"
Venüs
Koç
24° 04' 05"
Mars
Balık
25° 22' 58"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 03"
Satürn
Balık
16° 03' 47"
Uranüs
Boğa
22° 01' 43"
Neptün
Balık
28° 43' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 16"
Lilith
Başak
22° 42' 49"
True Node
Koç
15° 37' 06"
Son Güncelleme : 24/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>