Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süredir durağanlaşan ilişkiniz kendine yeni bir yön çizerek eskisinden daha hareketli olacak. Bugün sizi arayabilir ve bir program önerebilir. Reddetmeniz için bir nedeniniz yok.

Uzun zamandır tartışılan bir konuda uzlaşmaya vardınız. İşleri nasıl daha iyi bir hale getireceğinizi biliyorsunuz artık. Çevrenizdekilerin sizin motivasyonunuza ihtiyacını da dikkate almalısınız.

Harcamalarınıza biraz daha dikkat ettiğiniz takdirde gereksiz zihin yorgunluklarından kurtulabileceksiniz. Bu savaşı tek başına verirseniz ruhsal olarakta çok rahatlarsınız.

Yakınlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgileneceğinize biraz da kendinizinkiyle ilgilenseniz daha mutlu bir hayat sürersiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğlen saatlerinde bir yolcunuzu uğurlayacaksınız. Bu kısa ayrılık, size aylarca uzunlukta gelebilir. Çünkü yolcunuz hayatınızda çok özel yeri olan biri. Aile büyüklerinizle onları mutlu edecek bir akşam geçirmeyi düşünecek, zaman ayırıp onlar için alışverişe çıkacaksınız. Sevecen, vefalı olmanıza karşılık biraz da ihmalkar olduğunuzu kabul ediyorsunuz.

18 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İş hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. Yöneticiyseniz altınızda çalışanlarla sabah saatlerinde gergin anlar yaşayabilirsiniz. İletişim kopukluğundan dolayısüreciniz uzayabilir. Sağlık problemleriniz devam ediyor olabilir. Aşk hayatınızda da içinize sinmeyen durumlar kafanızı karıştırabilir. Geçmişte yaşadığınız bir ilişkiyle ilgili tekrardan karşı taraftan geri dönme sinyali alabilirsiniz. Beklediğiniz haberler varsa bugün olumlu sonuçlanabilir. Sevgiler, Astromeri

18 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Özel bir hediye alıyorsun!Hayatını etkileyen kararları verme aşamasında olabilirsin. Kimseye danışmadan bildiğini okuyorsun. Bu durum yakınlarının sana karşı tepkilerinde değişiklik yaratabilir. İşinden memnun olmayan bir Oğlak burcuysan, kendi işini kurmak için hangi alanlara yönelip eğitim alacağını araştırabilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, ilişkini ihmal ettiğini artık kabul etmelisin. Sevgilinin söylediklerini duyumsamazlıktan gelmen telafisi olmayan durumlara gelmene sebep olacaktır. Evlilik hazırlığı içindeysen, hem yorgun hem de heyecan dolu bugünde, özel bir hediye alabilirsin. Dargın olduğun bir arkadaşınla yüzleşmen gerekebilir. Bugünlerde herkesin motivasyona ihtiyacı var. Hal böyleyken kafandaki düşünceleri süzgeçten geçirmeden paylaşman, kaç kalp kırıyor bir bilsen. Sen sen ol, kalbindeki iyiliği, olgun tavrını yitirme.

18 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve ortaklıklarda önemli gelişmeler içinde olabilirsiniz. Bugün yapacağınızbirlikleri yüzünüzü güldürecek nitelikte olacaktır.

18 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işlerinize yenilik getirmek isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla yapacağınız programlamalar gün içindeki sıkışıklığı rahatlatacaktır. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızla ilgilenebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak size fayda sağlayacaktır.

18 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusundaki başarınız sayesinde üstlerinizden beklentileriniz de büyüyor. Onlar da bunun farkında.

18 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

18 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu iletişim içinde olduğunuz insanlarla ilgili kuruntular ve şüphe söz konusu. Yanlış anlaşılmalardan kaçınılması gereken bir gündeyiz. Ani kararlar gerektiren durumlar söz konusu.

18 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton sizin burcunuzda birlikte hareket edecekler. Çok fazla eleştiri alabileceğiniz veya çok fazla eleştiri yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sözlerinize dikkat edin. Karşınızdakilerin kalbini kırmayın onlar bunu hak etmiyorlar. Sonra siz de söyledikleriniz için pişman olursunuz. Resmi ilerde gelişmeler kaydederek hatta kendi şirketinizi kurabilirsiniz. İnternet üzerinden alışveriş yaparken dikkatli olun.

18 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjik olacağınız, hareketli bir gün geçireceksiniz. İşiniz tüm vaktinizi alabilir. Kendinizi fazla yıpratmamaya ve bazı şeyleri ağırdan almaya çalışmalısınız. Acele etmeniz hiçbir şey kazandırmayacak. Son dönemde uykunuza dikkat etmelisiniz.

18 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 55' 35" R
Ay
Başak
22° 55' 35"
Merkür
Koç
17° 01' 09"
Venüs
Koç
18° 58' 12"
Mars
Balık
22° 11' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 58"
Satürn
Balık
15° 39' 60"
Uranüs
Boğa
21° 47' 56"
Neptün
Balık
28° 35' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 54"
Lilith
Başak
22° 15' 19"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:46

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>