Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Harcamalarını Planlıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hoşunuza gidecek ve sizi heyecanlandıracak yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Sınırları lehinize çevirmeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Bakış açınızdaki değişimden doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi olarak sizi zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmamaya çalışın. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışmalısınız. Dengeli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çocuklarınızla ilgili konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu durum sizi zorlasa da, onların isteklerini gözardı etmemelisiniz. İnsan yetiştirmek, kendini iyi yetiştirmiş insanların elinde bir sanat niteliği taşır.

18 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kendinizi daha düşünceli ve sorumluluk sahibi hissedeceksiniz. İşlerinizde daha organize olmak ve hedeflerinize odaklanmak isteyeceksiniz. Kararlarınızı daha sağlam bir temele dayandırmak için zaman ayırabilirsiniz. Maddi konularda disiplinli olmanız gerekebilir. Aile ilişkilerinizde ise daha ciddi ve sorumluluk sahibi bir tavır sergileyebilirsiniz. Özellikle yaşlı bir aile üyesiyle olan iletişiminiz önem kazanabilir. Kendinizi zorlamadan hedeflerinize adım adım ilerleyin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapanlardansan, harcama dağılımını gözden geçirebilirsin. Açık vermeden istediğin her şeyi yapmak için hesabını bilerek ilerlemek isteyeceksin. İyi hissettiren insanlarla bir araya gelmeye çalışman, sana motivasyon sağlayabilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, karakterine oldukça zıt bir kişiden hoşlanabilirsin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yeni bir perde açmak isteyebilirsiniz. Sizi bugüne ulaştıran konuları düşündüğünüzde bırakmanız ve tutmanız gerekenlerle ilgili ayrımı daha iyi yapabilirsiniz. Kendinize yeni bir yaptırım gücü oluşturacak hedefler ve gündemlerle ilgilenebilirsiniz; buna duygusal ilişkiler de dahil olabilir.

18 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha farklı konulara yönelecek, somut işler çıkarmak konusunda becerilerinizi sergileyebilirsiniz. İş ve yaratıcılığını bir arada kullanılacağı fırsatları yönetme yetiniz olacak. Bir yandan da aşka daha fazla vakit ayırmak, başkalarını etkilemek konusunda istekli görünüyorsunuz. Olası problemlerinizi gözden geçirmek için açık yürekli olmaya gayret edin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinize ulaşmak konusunda istekli olsanız da eleştiriye de açık olmanız önemli olacak. Kendinizi geliştirmek için çevrenizdekilerin fikirlerini dinlemelisiniz.

18 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlardan farklı düşüneceğin bir gün. Farklı fikirlerin, karşındaki insanların gücenmesine sebep olabilir. O yüzden etrafındaki insanlardan farklı düşüncelerin varsa bunları bir süreliğine de olsa kendine saklamayı düşünebilirsin.

18 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birlikte yaratma ve paylaşma havasındasınız sevgili Oğlak. Neyse ki, bugün sorunların üstesinden gelmek ve koşulları en iyi şekilde değerlendirmek doğaldır. Hayal gücünüz, bugün her zamankinden daha fazla güç ve etki kazanıyor. Günü rahatlatıcı veya yaratıcı aktiviteler için kullanırsanız yararlanırsınız. Bununla birlikte, eğilim, umutlarınızı gerçekleşmesi muhtemel olmayan bir şeye bağlamak olabilir. Arzulu düşünme, iyileştirmeler yapabileceğiniz alanlar konusunda sizi uyarabilir. Bununla birlikte, ruh halleri değişken olduğundan ve görüşünüz biraz bozuk olabileceğinden, gönülsüz beyanlarda bulunmamaya dikkat etmek isteyebilirsiniz. Kaprisleri kovalamak yerine gerçek ihtiyaçlarınızla temasa geçmeyi hedefleyin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun çalışma temponuzu sayesinde, bir çok başarı size gelecektir. İdeallerinizden emin olarak ilerliyorsunuz. Kendinizi odaklaşmaya yönlendirmelisiniz. Bağlantı içinde olacağınız kişilere yakın tavırlar içinde olmalısınız.

18 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

18 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinize odaklanabilirsiniz ve güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddesel sorunlarınızın başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, bütçenizi iyi hesaplayın.

18 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 13' 05" R
Ay
Koç
20° 35' 32" R
Merkür
Koç
20° 22' 09"
Venüs
Boğa
08° 21' 25"
Mars
Koç
04° 19' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 21"
Satürn
Balık
17° 04' 56"
Uranüs
Boğa
22° 41' 26"
Neptün
Balık
29° 04' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 27"
Lilith
Başak
24° 00' 00"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>