Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Aktivitelere Yöneliyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi daha yalnız hissedebilirsiniz. Birlikteliğinizden uzaklaşmanıza neden olabilecek bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Hata yapmadığınız sürece tüm olumsuzlukları da ortadan kaldırabilirsiniz.

Çabalamaktan kaçınmamalı ve gözünüzü başarıya dikmelisiniz. Karmaşık durumlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebilirsiniz.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Biriken borçlar sizi çok fazla zorluyor olabilir. Doğru planlama yapmalı ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ağlarda ve çevrenizle fazlaca vakit geçiriyor olabilirsiniz. Bunun verdiği rahatsızlığı dile getirmek isteyebilirsiniz. Doğru bir denge ve sınır yakalayamadığınızda huzursuz olmak yerine bunu keyifli halde tutmak için bir çaba göstermeniz daha akıllıca olacaktır.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcu için enerjiniz yüksek olacak ve hedeflerinize odaklanma konusunda büyük bir istek duyacaksınız. Kendi yeteneklerinize güvenebilir ve daha büyük bir başarı elde etmek için adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızda görevlerinizi başarıyla yerine getireceksiniz ve üstlerinizin takdirini kazanacaksınız. Finansal anlamda da olumlu gelişmeler yaşanabilir ve ek gelir fırsatları ortaya çıkabilir. Aşk hayatınızda ise ilişkinizde stabilitenin korunması için adımlar atabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirme isteği duyabilirsiniz. Genel olarak, bugün kendinize güvenebilir ve enerjinizi olumlu yönde kullanabilirsiniz.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için kendini hevesli hissedebilirsin. Kişisel niyetlerin ön plana çıkacak. Bedensel aktiviteler seni daha rahat hissettirecektir. Bazı konularda risk almak isteyebilirsin. Kişisel hassasiyetin olan konularda daha aktif rol alabilirsin. İmaj değişikliği gibi konuları akşam saatlerine bırakmamalısın.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayların sizin düşündüğünüzden farklı olduğunu görmek bir hayal kırıklığı yaratabilir. Buna aldırış etmeyin ama görmezden de gelmeyin. Önyargılı olmamak için iyi niyetli bir sabır göstermek iyi bir davranıştır ancak her şeyde olduğu gibi bunda da sınırı bilmek önemlidir.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan rahat ve keyifli bir gün başlıyor. Kendinizi düşüncelerinizle ortaya koyabilir, yakın çevrenizle ilişkilerde olumlu paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda ikili ilişkilere yansıyan olumlu diyaloglar söz konusu. Yolculuklar, işle ilgili anlaşmalara dikkat çeken gelişmeler beklediğiniz fırsatları getirecektir. Alacağınız haberler size moral verecek.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralarkonusunda bünyenizi yorgun düşürecek bir yaşam anlayışı benimsemenizle beraber soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara direnciniz kırılabilir.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapacağın konuşmalar seni çok daha iyi hissettirecek. İlgini çeken konularda yeni şeyler öğrenebilecek ve kendini geliştirebileceksin. Ayrıca yeni tanışacağın insanların da hayatında güzel bir etkisi olması söz konusu. Bu güzel enerjiyi iyi değerlendir.

15 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, yılın bu zamanında ilerleme ve kişisel hedeflerinizi takip etme dürtüsü sizin için daha güçlü. Gün sizi yavaşlamaya, duraklatmaya, düşünmeye veya değerlendirme yapmaya teşvik ediyor. Şimdi de neyi kaçırmış olabileceğinizi veya hayatınızı daha iyi tamamlamanıza neyin yardımcı olabileceğini düşünmek doğal. En yüksek hedeflerinizin ve ideallerinizin mevcut planlarınızda iyi temsil edilip edilmediğini kendinize sorun. Cevabınız "hayır" ise muhtemelen şimdi bazı iyileştirmeler yapmayı düşüneceksiniz. Kendinize ve hayata daha fazla inanmanız için teşvik ediliyorsunuz! İkna etme gücünüz bugün gayet iyi durumda. Rahatlamak ve gevşemek doğru geliyor. Yine de öğrenme, fikir paylaşma ve öğretme fırsatları ortaya çıkabilir. Bağlantınızı kaybetmiş olabileceğiniz biriyle bağlantı kurmak için iyi bir zaman.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayallerinizle baş başa kalma arzusu içinde olabilirsiniz. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme planları içinde hareket ederken, ne düşündüğünüzü hiç kimse anlamayacak. Sosyal ilişkilerinizin hala yoğun olduğu bir dönem.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşler ön planda olabilir. Aşk, tatil, hobilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızda dikkatli olmanız önemli olabilir. Gününüz güzel geçsin.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor. Başarılı sonuçlar alacaksınız.

15 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 59" R
Ay
Balık
01° 16' 18"
Merkür
Koç
18° 06' 21"
Venüs
Boğa
04° 10' 58"
Mars
Koç
01° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 40"
Satürn
Balık
16° 47' 59"
Uranüs
Boğa
22° 29' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 14"
Lilith
Başak
23° 37' 28"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>