Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Eski İlişkiler Gündeminde Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, detaylar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen geride bırakmanız gereken bir gün. Beklentileriniz konusunda da abartıya kaçmamaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Elinize geçen maddi gücü net olarak değerlendirmediğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda yeni bir perde açmak isteyebilirsiniz. Sizi bugüne ulaştıran konuları düşündüğünüzde bırakmanız ve tutmanız gerekenlerle ilgili ayrımı daha iyi yapabilirsiniz. Kendinize yeni bir yaptırım gücü oluşturacak hedefler ve gündemlerle ilgilenebilirsiniz; buna duygusal ilişkiler de dahil olabilir.

11 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizehayatınızda önemli fırsatlar sunabilir. Hırslı ve disiplinli doğanız sayesinde hedeflerinize ulaşmak için kararlı bir şekilde çalışmayı sürdürmelisiniz. Aynı zamanda maddi konularda da şanslı olabilirsiniz. Ancak bu fırsatları değerlendirirken dikkatli olmalı ve riskleri iyi bir şekilde değerlendirmelisiniz. Özel hayatınızda ise, duygusal anlamda güçlü ve kendi başınıza biraz daha fazla vakit geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Kendiniz için zaman ayırarak ruh halinizi dengelemelisiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için sevdiklerinize zaman ayırmayı unutmamalısınız. Kendinizi çok fazla zorlamadan dengeli bir denge kurmanız önemli olacaktır.

11 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, gündeminde sürekli eski ilişkilerin yer alabilir. Bu durum kafanın karışmasına neden olacak olsa da eskiye dönmek istemiyorsun. Ailesinden uzakta yaşayan bir Oğlak burcuysan, kardeşinden alacağın mesaj seni şaşırtabilir. Uzun zamandır okumak istediğin kitaba bugün başlamaya karar veriyorsun.

11 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmanız gereken birçokolduğunu düşünebilirsiniz. Bunun getireceği yorgunluğu değil kazanımı daha çok önemsemelisiniz. Hem bireysel alanlarda hem de toplum içine girdiğiniz durumlarda kendiniz için yeni yaşama ve anlama biçimleri oluşturmanızda fayda var. Kemik sağlığınız, postür, duruş bozuklukları gibi konularda doktor desteği alabilirsiniz.

11 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassasiyet duyduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Kişisel konularınızda daha mücadeleci olabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için enerjinizi toplamalısınız. Aşk hayatınızdaki değişimler sizi biraz etkileyebilir. Gelecek yönünde planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz.

11 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinize ulaşmak konusunda istekli olsanız da eleştiriye de açık olmanız önemli olacak. Kendinizi geliştirmek için çevrenizdekilerin fikirlerini dinlemelisiniz.

11 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklına çok güzel ve değişik bir fikir gelebilir ve bununla meşgul olmak isteyebilirsin. Bazı şeyleri gerçekleştirmek için daha fazla çaba sarf etmen gerekse de sonucun istediğin gibi olması, seni mutlu edecek. O yüzden vazgeçme ve sıkı çalışmaya devam et.

11 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak bugün yeni bir başlangıç ​​hissi sunuyor. Bu, hayatınızın yeni bir bölümüne başlamak için ideal bir zaman. Şimdi, kişisel değişiklikler ve iyileştirmeler yapmak için güçlü bir motivasyon kaynağı veya teşvik bulabilirsiniz. En iyi sonuçları elde etmek için hayatınızın bu dinamik aşamasına kendinizi kolaylaştırmayı hedefleyin. Bu, kendinizi anlamlı bir şekilde yeniden keşfetmenin veya kişisel olarak yeni bir başlangıcın zamanıdır. Görülme ve duyulma ihtiyacınız şimdi tüm gücüyle ortaya çıkıyor.

11 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün, fazlaca karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Yine de dikkatli olmalısınız.

11 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

11 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yeni ay ile; sosyal kimlik, itibar veya imajınızla ilgili ani gelişen olumlu değişimler gerçekleşebilir. Aşk, hobi, tatil veya çocuklarınızla ilgili sürpriz gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

11 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırı çalışkanlığınız çevrenizde size olumlu puan kazandırırken, çalışma gücünüzü ikiye katlıyor. Bugünyerinizde duygusal desteğe ihtiyacınız var. Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel yeteneklerine ve samimiyetlerine dikkat ediyorsunuz.

11 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 17' 52" R
Ay
Oğlak
23° 28' 28"
Merkür
Koç
16° 50' 41"
Venüs
Boğa
00° 50' 15"
Mars
Balık
29° 37' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 35"
Satürn
Balık
16° 33' 50"
Uranüs
Boğa
22° 20' 23"
Neptün
Balık
28° 54' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 05"
Lilith
Başak
23° 19' 23"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>