Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hırslanıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, düşünceleriniz farklılık gösterecek olsa da birlikte olduğunuz kişiyle aranızda sorun oluşmasına neden olabilecek herhangi bir adım atmayın. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak daha sabırlı olmanız gerekiyor. İhmalkar davranışlar ortaya koymamanız gereken bir gün. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken daha sabırlı olmaya çalışın. Belirsizliklerin önüne geçmeniz gerekmekte.

Maddi anlamda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde tanık olduğunuz bazı olaylar size tepkilerinizi nasıl düzenlemeniz gerektiğini düşündürebilir. Hayatınızı bu yönde zorlamanın dürtüsel bir durum olduğunu fark etmek değişim için bir şanstır. Duygularınızın size engel değil, doğru anladığınızda bir destek olabileceğini unutmayın.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, hedeflerinize odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Güçlü bir disiplin ve kararlılıkla çalışarak, önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Ayrıca, başkalarının da sizin yardımınıza ihtiyaç duyabileceği bir dönemdesiniz. İşbirliği yapmak ve birlikte çalışmak, projelerinizdeki ilerlemeyi hızlandırabilir. Maddi konulara da dikkat etmelisiniz ve harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Kendinizi biraz güvende hissetmek için tasarruf yapabilirsiniz. Genel olarak, bugün kendinizi hedeflerinizi gerçekleştirme yolunda ilerleyen bir güç olarak hissedeceksiniz. Başarılar dilerim!

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kurumsal bir firmada çalışan Oğlak burcuysan, çalışma ortamındaki gruplaşmalar seni rahatsız edebilir. İş hayatında daha da hırslanabilirsin. Uzun zamandır gitmek istediğin bir kursa nihayet kayıt yaptırmaya karar verebilirsin. Hobilerin çeşitleniyor. Annenin kısıtlayıcı söylemleri canını sıkabilir.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her insan gibi endişe ettiğiniz konular olabilir ve bunları saklama gereği duyabilirsiniz. Halının altına süpürdükleriniz bir gün ayağınıza takıldığında bu size birtakım pişmanlıklar yaratabilir. Zamanında müdahale etmenin ve yardım istemenin önemini fark etmelisiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek yönünde daha kararlı adımlar atmak mümkün. Yaratıcılığınızı başkalarıyla paylaşmaya çalışın.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birilerini taktirini toplamış ve size lütuf da bulunuyor elbette bu durum bir hayli hoşunuza gidiyor. Var gücünüzle çok daha fazla ön plana çıkma arzunuz kabarıyor.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ilgi alanları hakkında araştırmalar yapmak isteyebilir ve gelişim modunu açabilirsin. Senin için sıkıcı olan rutini bozup değişiklik yapmak için önündeki fırsatları değerlendirmen kolaylaşabilir. Farklılıklara öncelik verebilirsin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün kendinizi daha enerjik ve umutlu hissediyorsunuz ve konfor alanınızın biraz dışına çıkmak doğal geliyor. Dünyaya neler getirebileceğinizin daha fazla farkındasınız. Bir hayale bağlanmak keyifli ve güçlendirici olabilir. Nitekimidealizminiz bugün oldukça güçlü olduğundan, şimdi harika görünebilecek planlara kendinizi adamamaya çalışın. Pragmatik tarafınız daha sonra devreye girdiğinde, ancak o zaman doğru kararlar alabilirsiniz. Gün ilerledikçe, ailevi veya kişisel konularda özellikle hassas olabilirsiniz veya bir şeyin kırılganlıklarınızı tetiklediğini ve sizi biraz yoldan saptırdığını fark edebilirsiniz ancak bu geçicidir.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde, partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. Onun düşüncelerinden yola çıkarak, bazı problemlerinizin üstesinden gelebileceksiniz. Dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyalleşebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak paydada buluşabilir, güçlü destekler alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle olan iletişiminizde sivri dil kullanmamaya ve onu eleştirmemeye dikkat edin. Bunları aşabilecek güç sizde var. Bu işyerinden de sıkıldınız. Başvurduğunuz işlerden gelecek olumlu bir haber yüzünüzü güldürebilir. Taksitli alışverişlerin cazibesine kapılıyorsunuz, harcamaları biraz daha kısmanız faydalı olacak. Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Bir aile dostunuzun sağlık sorunu sizi üzebilir. Elinizden gelen desteği yapmaktan kaçınmayın.

6 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 56' 22" R
Ay
Koç
01° 12' 53"
Merkür
Koç
19° 24' 09"
Venüs
Boğa
06° 43' 55"
Mars
Koç
03° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 46"
Satürn
Balık
16° 58' 25"
Uranüs
Boğa
22° 36' 51"
Neptün
Balık
29° 02' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 06"
Lilith
Başak
23° 51' 14"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>