Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Adım Atıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2024, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki dengeleri gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Düşünceleriniz değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebilirsiniz.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı davranmanız gerekiyor. Moralinizi bozabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Karşınıza çıkan olumsuzlukları da en kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili konulara çok fazla takılı kalabilirsiniz. Problem yaratabilecek herhangi bir harcama yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerinizdeki durağan ve yorucu etkinin değişmeye başladığını fark edebilirsiniz. Zaman ayırmanız gereken konularla daha etkin bir şekilde ilgilenmek için yeni araştırmalar yapabilirsiniz. Her şey gelip geçer; siz bu süreçte kendinize ne katacağınızla, hayatınıza kiminle devam edeceğinizle ilgilenmelisiniz.

2 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, düşünce ve iletişim becerileriniz oldukça keskin olacak. İnsanların dikkatini çekmek ve etkilemek için sözlerinizi etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, kararlılığınız ve hırslı doğanız sayesinde hedeflerinize daha da yaklaşacak ve başarılar elde edeceksiniz. Ancak, stres ve gerginliklerle başa çıkmak için biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve zihinsel ve duygusal sağlığınızı korumak için gereken önlemleri alın.

2 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır gizliden gizliye hoşlandığın biri varsa, duygularını açma cesareti gösterebilirsin. Bu konuda arkadaşlarının desteğini de almayı ihmal etmeyeceksin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Oğlak burcuysan partnerinle ayrı eve çıkma konusunda net adımlar atabilirsin. Bitki çayı tüketimine özen göstermelisin.

2 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha esnek olmanın, tadında bırakmanın ve üzerinde durmamanın size iyi geleceği bir gündesiniz. Zorladıkça kendinizi yıpratabilir ve istediğiniz sonucu kaçırabilirsiniz. Bugün işlerinize bir mola verin ve zihninizi toplamaya çalışın.

2 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde zihinsel olarak dağınık hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla ani kopmalar yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. İşlerinizde daha hırslı ve atak olabilirsiniz. Gelecek idealleriniz için mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz.

2 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde Oğlak'lar duygusal yönünüz ağır basıyor. Bu durumu sürekli tekrar ediyor olursanız ileriki günlerin planlarını yapamayacağınız aşikar.

2 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir gün olabilir. Ama sen buna hazır mısın? Yarım kalanbırakmadığından emin olman gerekebilir. Hem yeni yıla hem de yeni haftaya başlarken eski konuları bitirmemek seni zorlayabilir.

2 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İç görü için son rüyalarınıza güvenmeye başlayabilirsiniz. Bu düşler, belirli bir kişinin başına gelenler hakkında değerli ipuçları taşıyor. Bir süredir bu kişiden biraz şüpheleniyordunuz ancak sorunun tam olarak ne olduğunu ortaya koyamadınız. Rüyalarınız yeni bir şekilde düşünmenize yardımcı olabilir ve onlarla ilgili neler olup bittiğini görmenizi sağlayabilir. Bir teori bulun ve bunun hakkında ortak tanıdıklarınızla konuşun. Farklı zihinler gerçeği görebilmeniz için biraz ışık tutabilirler. Yeterince kanıtınız olmadan kimseye gaz vermemeye ve haksızlık etmemeye çalışın.

2 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin yüksek oluşu, gün içinde bulunduğunuz ortamlardan kopmanıza neden olabiliyor. Kişisel kazançlarınızı arttırma konusunda önsezilerinize güvenebilirsiniz. Yollarla ilgili beklentileriniz ön plana çıkacaktır.

2 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karışık bir karar var hayatında. Araştırma yap ve öyle karar ver. Yalnız hızlı karar vermek için lütfen ertelemeleri bırak. Zihinsel ve ruhsal rahatlama için de derin nefesler al ver. Doğada vakit geçir ve hayvanları besle; bu sana iyi gelecek çünkü. Bugün kendine biraz zaman tanı lütfen.

2 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konuları ön planda olabilir. Aşk, eğlenceden yana şanslısınız. Sağlığa dikkat. Güzel bir gün dilerim.

2 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yüzeysel sorunlarınız var. Bunları en aza indirme niyetleri, duygusallıkta sevgi bağlarını ön plana çıkarma gayretlerine bağlı. Duygusallığınızı bazı dengelere oturtmanız yararlı olacak. Bir haber, bir cevap ya da bir para bekliyorsanız artıksadece beklemekle hallolmayacak, ısrarla peşine düşün. Hiçbir aksilikle karşılaşmayacaksınız. Mutsuz olduğunuz zamanlar, yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilo sorununuz olabilir.

2 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 50' 56" R
Ay
Balık
00° 02' 05"
Merkür
Koç
18° 03' 27"
Venüs
Boğa
04° 04' 33"
Mars
Koç
01° 38' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 26"
Satürn
Balık
16° 47' 32"
Uranüs
Boğa
22° 29' 25"
Neptün
Balık
28° 58' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 56"
Lilith
Başak
23° 36' 53"
True Node
Koç
15° 21' 22"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:55

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>