Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Başarı Merdivenlerini Çıkıyorsunuz Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize yönelik adımlar atmayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. İlişkinize yönelik adımlar atmanız çok daha iyi olabilir.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz de var. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmamanız gerekiyor. Bu süreci daha bilinçli geçirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her insan gibi endişe ettiğiniz konular olabilir ve bunları saklama gereği duyabilirsiniz. Halının altına süpürdükleriniz bir gün ayağınıza takıldığında bu size birtakım pişmanlıklar yaratabilir. Zamanında müdahale etmenin ve yardım istemenin önemini fark etmelisiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün motivasyonunuz yüksek olacak ve enerjinizi projelerinize odaklayacaksınız. Hırslı ve disiplinli bir tavır sergileyerek işlerinizi tamamlayacaksınız. Kendi iç gücünüzü keşfetme fırsatı bulabilir ve hedeflerinize doğru adımlar atabilirsiniz. Finansal konularda da başarılı olabilir ve maddi konularda planlarınızı gerçekleştirme şansı yakalayabilirsiniz. İş ilişkilerinizde ise liderlik özelliklerinizi sergileyebilir ve ekiplerinizin başarılı olması için motive edici bir rol üstlenebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu dinlendirmeyi unutmayın. Kendinize güvenerek günümüzün tadını çıkarın.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Oğlak burcuysanız başarılarınızın karşılığını almak, çalışma azminizi daha da arttıracak. Statünüzü yükseltmekte kararlısınız. Çocuğu olan bir Oğlak burcuysanız, çocuğunuzun eğitimine katkı sağlayacak kursları araştırıyorsunuz. Çocuğunuzun geleceği konusunda birtakım endişeleriniz olabilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun bir hafta geçireceğinizi düşünerek bugün dinlenmek isteyebilirsiniz. Hayatınızın seyri değişebilir. Ortada bunun için bir sebebiniz yoksa, artık o sebebi oluşturmanız gerektiğini idrak etmelisiniz. İsteklerinizi gerçekten istediğinizi herkese göstermelisiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda daha dengeli ve ılımlı olmaya çalışmalısınız. Ortaklı işler yüzünden bazı huzursuzluklar yaşanabilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi üşengeç hissedebilirsiniz, aldığınız kararların arkasında durmak zor olabilir ancak yine de bilmeniz gereken cesaretin size iyi geleceği.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konusunda büyük değişiklikler düşünebilirsin bu aralar. O yüzden özellikle de bugün mevcut durumunu iyi değerlendirip olası adımlar için iyi karar vermekte yarar var. Arkadaşlarınla bu konuda konuşmak ve onların neler düşündüğünü görmek de sana destek olabilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, çekim gücünüz şu anda iyi durumda ve olayları istediğiniz gibi yönlendirmenin oldukça kolay olduğunu göreceksiniz. Eğer aşk hayatınızda istediğiniz kadar anlam yoksa, buna dair bir özlem duyabilirsiniz ya da şimdilik duygularınızdan emin olamayabilirsiniz. İlerlemeden önce geriye bakmak en mantıklısıdır. Aşk ilişkileri açısından sessiz bir dönem olabileceği gibi, özel hayatınızdan özellikle keyif aldığınız bir dönem de olabilir. Son deneyimleri sindirmek ödüllendirici bir süreç olabilir. Kendinize ayırdığınız biraz daha fazla zaman değerli olabilir. Ayrıca sizi yardıma ihtiyacı olan insanlara çekebilecek şefkatinizle daha fazla temas halinde olursunuz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili konularda daha duyarlı olmalısınız. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız. Fakat bazı konularda güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, sağlık, ameliyat konuları ön plana çıkabilir. Finansal konularda ani kararlar alabilirsiniz.Güzel bir gün dilerim.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi aşma konusunda yeterli cesarete sahip olsanız bile, geleneksel yapınızı bozmak istemiyorsunuz. Potansiyelinizin doğru değerlendirileceği ve takdir göreceği alanlara kaymalısınız. Ailenizle ilgili sürprizlere hazırlıklı olmalısınız.

30 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 25" R
Ay
Balık
16° 56' 57"
Merkür
Koç
18° 45' 16"
Venüs
Boğa
05° 31' 33"
Mars
Koç
02° 33' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 53' 31"
Uranüs
Boğa
22° 33' 28"
Neptün
Balık
29° 01' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 52"
Lilith
Başak
23° 44' 43"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>