Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hayatınıza “Denge” Kavramını Getiriyorsunuz Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Duygusal konularda daha bilinçli davranacaksınız. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Yüzünüz gülmeye başlayacak ve kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz.

Çabalamaktan kaçınmamalısınız. Mücadele etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Daha kontrollü olmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili zorluklar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Her türlü sorunu geride bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin sisteminizin dışında kalan durumları eleştirmemelisiniz. Her işin bir oluru vardır ve işleri kendinize değil kendinizi işe uyarlamanız gerekebilir. İş bitirici tavrınızın olumsuz bir intiba bırakmaması için bunu yapmanız önemli olacaktır.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcu için önemli projeler ve hedeflerle ilgili başlangıçlar yapmanız gereken bir gün olabilir. Dikkatinizive kariyer odaklı olarak kullanmanız, uzun süredir beklediğiniz fırsatları değerlendirmeniz açısından önemli olabilir. Aynı zamanda, sorumluluklarınızı yerine getirirken sabırlı ve adanmış bir şekilde çalışmanız gerekebilir. Fiziksel ve zihinsel enerjinizi dengede tutmak için dinlenme ve rahatlama zamanlarına da ihtiyaç duyabilirsiniz. Kendinizi motive etmek ve ilerleme kaydetmek için geçmiş başarılarınızı hatırlamak da sizi destekleyebilir. İyi bir planlama yapıp, disiplinli bir şekilde yol alarak bugünden en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur!

25 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysanız yoğun çalışma temponuzdan dolayı kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Özel hayatınız ilehayatınız arasında denge kuramadığınızı düşünüyorsunuz. Evli ve çocukları olan bir Oğlak burcuysanız, ailecek bir araya geleceğiniz bir organizasyon yapabilirsiniz.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorgun ve dalgın hissedebilirsiniz. Trafikte, sosyal mecralarda,ortamında dikkat etmeniz gerekebilir. Önemli görüşmelerinizi bugün yapmak zorunda değilseniz kendinizi toparlamak için kendinize iyi bir zaman açmış olabilirsiniz.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla plan program içinde olmak sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde öngörülü olmakta zorlanabilirsiniz. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerdekonusunda maddiyatta güvence arayıp risk almaktan kaçınabilirsiniz. Hayallerinize ulaşmak için daha çok risk almayı göze alabilmelisiniz.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konularda kendini sağlama alarak hareket edeceğin bir gün olabilir. Birikimler, yatırımlar ve yeni araştırmalar gündeme gelebilir. İş ve para konularında için rahat ettikçe hafta sonunun keyfini de daha rahat çıkarabilirsin.

25 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün sağduyu pek çok konuda yanınızda. Hayatınızı ve geleceğinizi iyileştiren ve güçlendiren faaliyetlerle kendinizi güçlendirmenin tam zamanı! Şimdi iyi tavsiyelerden, pratik haberlerden ve faydalı sohbetlerden keyif alabilirsiniz. Bugün küçük başarıları takdir ediyorsunuz! Beklentileriniz makul olduğunda ruh haliniz daha istikrarlı olur. Kendinizi bir şeyler öğrenmeye yöneltmek ileride ödüller getirebilir. Gerçekçi, kasıtlı ve ılımlı eylemleri tercih eden günün enerjisinde cesur hareketlerin pek bir anlamı yoktur. Çalışmalar, eğitim ve beceri geliştirme olumlu bir odak noktası olabilir.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamın her adımında bir yerlere, bir konuya kendi çabanızın hakim olmasını istiyor, emek vermeden bir şeylere sahip olmak istemiyorsunuz. Bugün her olayın arkasında farklı nedenler aramak sizde alışkanlık halini aldı.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, çocuk, eğlence konularında şans sizinle olacak. Harcamalarınıza dikkat etmeniz tavsiyedir. Şahane bir gün dilerim.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Bugün, motivasyonunuzu destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Araştıracağınız konuların, size sağlayacağı kazançlara dikkat etmelisiniz. Sezgileriniz bu aralar çok yüksek.

25 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 58" R
Ay
Balık
10° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 05"
Venüs
Boğa
04° 59' 13"
Mars
Koç
02° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 50"
Satürn
Balık
16° 51' 18"
Uranüs
Boğa
22° 31' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 24"
Lilith
Başak
23° 41' 48"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>