Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Benliğinizi Koruyorsunuz Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Sınırları genişletme şansınız var ancak yine de sabırlı olmanız gerekiyor. Aceleci davranmak tadınızı kaçırabilir.

Kendinizi toparlamaya çalışın. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmak için uygun zamanı kollamalısınız. Gözünüzü hedefinizden ayırmamanız gerekmekte.

Maddiyatla ilgili belirsizlikler yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Daha kontrollü olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun bir hafta geçireceğinizi düşünerek bugün dinlenmek isteyebilirsiniz. Hayatınızın seyri değişebilir. Ortada bunun için bir sebebiniz yoksa, artık o sebebi oluşturmanız gerektiğini idrak etmelisiniz. İsteklerinizi gerçekten istediğinizi herkese göstermelisiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Kararlı ve azimli yapınızla hedeflerinize odaklanacak ve başarıya ulaşmak için bütün engelleri aşacaksınız. Profesyonel yaşamınızda yeni projeler ve sorumluluklar alabilirsiniz. Bu süreçte liderlik yeteneklerinizi sergileme şansı yakalayacaksınız. Ancak, aşırı çalışma ve stres altında kalma ihtimaliniz de var. Bu yüzden sağlığınıza dikkat etmek ve düzenli bir dinlenme programı oluşturmak önemlidir. Aile ve ilişkiler açısından da olumlu bir dönemdesiniz. Sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirebilir ve destekleyici bir ortamda bulunabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ise daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Empati yaparak karşınızdaki kişinin duygularını anlamaya çalışın. Overall olarak, bugün hırslı ve disiplinli bir şekilde ilerlemeli, ancak aşırıya kaçmadan dengeyi sağlamalısınız. Umarım güzel bir gün geçirirsiniz!

24 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizle daha önce konuştuğunuz ancak çözüme kavuşmayan konularda ne kadar da ince eleyip sık dokuduğunuz ortaya çıkacak. Hakkınızda ne konuşulursa konuşulsun kendiniz olmaktan vazgeçmiyorsunuz. Bu sizin en güçlü silahınız. Yalnız kalmak ve hobilerinizi yönelmek sizi ruhsal anlamda rahatlatabilir.

24 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Cesaretinizden dilediğiniz gibi yarar sağlamayı başaracaksınız. Genel olarak ön planda olabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Çabalarınızın karşılığını almak için ortaya mücadele koymaktan da kaçınmamalısınız. Kontrol sizin elinizde olduğu sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

24 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işlerinizi toparlamak ve eksik kalan şeyleri tamamlamak açısından daha çok şey yapabilirsiniz. Sağlık ve düzen konularına odaklanabilirsiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Buaralar karar almayı ilerleyen günlere bırakmak isteyebilirsiniz. İş konusunda sizi gerçekçi tutum sergilemeye zorlayan sisteme direnebilirsiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla beraber çalışmak senin için daha yararlı olabilir bu aralar. O yüzden başkalarıyla uyum içinde davranmak, hareketlerinin topluluk için daha iyi olmasını sağlayabilir. Bugünden itibaren grup çalışmalarına odaklanabilirsin.

24 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz daha gizemli olabilirsiniz veya belki de yanlış anlaşılabilirsiniz. Şimdi farklı olasılıklarla oynadığınız veya bilgi beklediğiniz için karar vermek karmaşık olabilir. Zihniniz sık sık aynı soruna dönebilir ancak onunla iletişim halinde değilseniz belirsiz olabilir. Son kararlarınızdan veya projelerinizden bazıları şimdi incelemeye alınabilir. Artık bazı şeyleri halının altına süpürmek yerine duygularınıza yepyeni bir açıdan yaklaşmanın zamanı geldi. Bugün kendinizi çok daha net veya büyük bir karar vermek için donanımlı hissedebilirsiniz, sizi rutinden uzaklaştıracak şeylerin ya da en azından sizi zihinsel olarak heyecanlandıracak fikirlerin veya kavramların peşindesiniz. Bir diyalogla, sorunlar artık çok daha kolay yönetilebilir görünüyor.

24 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanız rağmen, aşk ilişkilerinizde gerekli tatmini sağlamakta zorlanacaksınız. Bugün partnerinizin her şeyini merak ederken, kendi düşünceleriniz konusunda taviz vermek istemiyorsunuz.

24 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

24 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

24 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Farklı fikirler üretebileceğiniz ilginç günlerden birini yaşıyorsunuz. Duygusal değişimlerin sizde yarattığı ruh halini dizginlemek elinizde. Bugün, bazı önemli konularda acele karar vermemeli ve öncelikle kariyerinizi düşünmelisiniz.

24 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 24" R
Ay
Koç
07° 31' 35"
Merkür
Koç
19° 42' 23"
Venüs
Boğa
07° 15' 44"
Mars
Koç
03° 38' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 49"
Satürn
Balık
17° 00' 33"
Uranüs
Boğa
22° 38' 21"
Neptün
Balık
29° 03' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 32"
Lilith
Başak
23° 54' 05"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>