Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dinleniyorsunuz Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Bilinçli olmalı ve yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalısınız.

Mesleki olarak yoğunluk söz konusu olmaya başlıyor. Sürekli hareket halinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Sınırları lehinize çevirmeye çalışın.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakma şansınız da var. Olumsuz düşüncelerden uzak durabildiğiniz takdirde kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Her şeyin daha iyiye gitmesi için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.

22 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, finansal konularla ilgili sorumluluklarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Para yönetimi konusunda daha dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Gelir ve giderlerinizi dengelemeye dikkat edin. Ayrıca,yerinde veya projelerde zorlu bir döneme girebilirsiniz. Sabırlı olmanız ve mantıklı adımlar atmanız önemlidir. Kişisel ilişkilerinizde ise daha anlayışlı ve hoşgörülü olmaya çalışmalısınız. Karşılıklı iletişimde ve anlayışta çaba göstermek, ilişkileri güçlendirecektir. Kendinize ve sağlığınıza zaman ayırmayı da unutmayın.

22 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini biraz halsiz hissedebilirsiniz. Ancak alacağınız güzel haberler keyfini yerine getirecek. Gün içerisinde yaşam alanında bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Bir araya geleceğiniz arkadaşlarınla alışverişe çıkabilir, harcamalarında aşırıya kaçabilirsiniz. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Oğlak burcuysanız eski ilişkiniz sık sık aklınıza gelebilir.

22 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize karşı sorumluluklarınızı ihmal etmiş olabilirsiniz. Bugün kendinize bir zaman açın ve neleri özlediğinizi yazın. Hazır hafta sonu da gelmişken bunları değerlendirmeye alabilirsiniz, iyi hissetmeye ihtiyacınız olduğunu gizlemeyin.

22 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha keyifli ve heyecanlı hissedeceksiniz. Çevrenizdekilerin gösterdiği ilgi ve özen çok hoşunuza gidecek. Gün içinde ufak bir hediye almanız veya kutlamaya katılmanız söz konusu olabilir. Sanatsal uğraşlarınızda ilerleme sağlayabilirsiniz. Yalnız işte riskli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Tedbirli olun.

22 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sosyal hissettiğiniz ve çevrenizle bütünleştiğiniz bugünlerde kendinizi onların mutluluğunun da sorumluluğunu alırken bulabilirsiniz.

22 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer canını sıkan bir durum varsa bugün bununla başa çıkabilirsin. Daha yapıcı bir ruh halinde olman olası. Bu durumları daha iyiye getirmek için kolları sıvayabileceksin bugün.

22 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün kendinizi hayatınızdan her zamankinden daha fazla sorumlu hissediyorsunuz. Harekete geçmek oldukça doğaldır. Tüm ilgi üzerinize gelirken, imajınızı, görünümünüzü veya mevcut sizi daha doğru bir şekilde yansıtacak şekilde iyileştirme konusunda kendinizi oldukça motive hissedebilirsiniz. Başkaları üzerinde bir izlenim bırakmanın zamanı geldi. Daha da önemlisi, hayatınızın ve kaderinizin kontrolünün daha fazla sizde olduğunu hissedebilirsiniz. Aynı zamanda etrafınızdaki dünyayla bağlantınızı geliştirmek için de güçlü bir zaman.

22 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun çalışma temponuz sayesinde, birçok başarı size gelecektir. İdeallerinizden emin olarak ilerliyorsunuz. Kendinizi odaklanmaya yönlendirmelisiniz. Bağlantı içinde olacağınız kişilere yakın tavırlar içinde olmalısınız.

22 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

22 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, tatil, eğlence konuları ön plana çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Harika bir gün dilerim.

22 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. İfade etmenin huzurunu yaşayacaksınız. Olabilecek aksilikler karşında belirli bir strateji uygulamalı ve önlemlerinizi almalısınız.

22 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 11' 14" R
Ay
Aslan
13° 12' 19" R
Merkür
Koç
28° 32' 07"
Venüs
Boğa
18° 30' 16"
Mars
Koç
10° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 53"
Satürn
Balık
17° 42' 42"
Uranüs
Boğa
23° 10' 08"
Neptün
Balık
29° 18' 03"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 48"
Lilith
Başak
24° 54' 52"
True Node
Koç
14° 53' 06"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>