Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kötüler Kötülük Buluyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak daha dengeli olmaya çalışın. Kafanızın içinde yer eden olumsuz düşüncelerden kurtulmanız gerekiyor. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışın.

Daha sabırlı olmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Cesaretinizi toparlamalı ve ona göre hareket etmelisiniz. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

Finansal durumunuzla ilgili konuları gözünüzde çok fazla büyütme ihtimaliniz var. Kendinizi zaman zaman ertelenmiş hissedeceksiniz. Sorunları tamamen çözüme kavuşturma şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir hevesle başlattığınız işlerin devamının gelebilmesi için o hevesi korumalısınız. Bunu yapamayacağınızı düşünüyorsanız sizi heyecanlandıran her şeyi bir hareket noktası olarak seçmemeksiniz. Bugünü sevdiklerinize ayırabilir, onlara ayak uydurarak zihninizi toparlayabilirsiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün doğaçlama ve yaratıcı yetenekleriniz ön plana çıkabilir. İş veya hobilerinizle ilgili farklı bir yaklaşım sergileyebilir ve kendinizi ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Hedeflerinizi gözden geçirmek ve yeni stratejiler belirlemek için uygun bir gün olabilir. Aynı zamanda, iletişim becerilerinizi daha etkili bir şekilde kullanmanız gerekebilir. Yakın çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizde sabırlı ve anlayışlı olmanız önemlidir. Kariyer veyahayatınızda ilerlemek için yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ancak aceleci davranmamak önemlidir. Duygusal olarak ise ilişkilerinizde istikrarlı bir şekilde ilerlemek için çaba harcamanız gerekebilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve onlara destek olmak sizi mutlu edebilir.

21 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz yeni boşanmış bir Oğlak burcuysanız eski eşinizin bazı davranış ve söylemleri sizi oldukça şaşırtabilir. Çevrenizde birtakım değerleri hiçe sayarak politik davranan, kendi kazancı için başkalarını basamak olarak görenlerin ciddi sınavlardan geçtiklerine şahitlik edebilirsiniz. Migren ağrılarına dikkat!

21 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizin karşılanmasını isteyebilirsiniz. Bu konuda üzerinize düşenlerin farkında olun ve çalışmaya başlayın. İlişkiler,hayatı, fiziksel görüntü gibi konuların tamamı sizin farkındalığınız ölçüsünde şekillenir.

21 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aile içinde geçmişle alakalı konular açılabilir. Kendinizi bu olaylar içinde fazla tutmamaya özen gösterin. Tamamlamak zorunda olduğunuz işlerinize yönlenmeniz sizi daha rahat hissettirebilir. Babanız ile ilişkilerinizdeki tutumunuz gün içinde önem kazanacaktır. Güven aradığınız yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Akıcı koşullar oluşacaktır.

21 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata bakış yönünüz ve mantığınız çevrenizdeki bir çok kişinin hoşuna gidebilir. Özellikle işinizde mantıklı projelerinizi cesaretle dile getirmeniz önemli olacak.

21 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha heyecanlı bir gün geçirebilirsin bugün. İlginç ve yeni projeler, yeni fikirler için kendini hazırlaman gerekebilir. Hayal gücünü zorlayarak yaratıcı kalmak için uğraşmak tatmin edici bir ilerleme yaşamanı sağlayabilir senin adına. Üretmek adına daha fazlasına odaklanmalısın.

21 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün özellikle yaratıcı ve sosyal düzeylerde sizi sınırlayan veya sıkan durumlara karşı biraz daha az hoşgörülü olabilirsiniz. Başa çıkmanız gereken bazı güvensizlikler, dikkat dağıtıcı şeyler veya fikir değişiklikleri olabilir; beklenmeyeni beklemeniz gerekebilir. Hayatınızın hangi alanlarının fazla rutin veya öngörülebilir hale geldiğini belirleyin ve ardından size fayda sağlayabilecek olası değişiklikleri değerlendirin. Tanıdık olana inatla tutunmanın zamanı değil. Tüm bunların ortasında, kapsamlı kalıcı kararlar vermemek en iyisidirancak artık işinize yaramayan kalıpları belirlemeyi de erteleyemezsiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda beklediğiniz açılımlar gündeme gelecek. Varsayımlarınızı farklı bir şekilde kabul ettirmesini biliyorsunuz. Bugün istediğiniz şartları gündeme getirmekten korkmuyor, hatta biraz da cesur davranıyorsunuz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

21 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ev, aile konuları ön plana çıkabilir ve gerginlikler gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

21 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçılığınızın baskın olduğu bir gün geçireceksiniz. Bazı kararları vermeden önce, geçmişin pürüzlerinden kurtulmalısınız. Takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesine izin verirseniz, hedeflerin gecikmesine neden oluyorsunuz.

21 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 33' 44" R
Ay
Aslan
17° 56' 43" R
Merkür
Koç
29° 00' 04"
Venüs
Boğa
18° 58' 59"
Mars
Koç
10° 55' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 23"
Satürn
Balık
17° 44' 22"
Uranüs
Boğa
23° 11' 29"
Neptün
Balık
29° 18' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 11"
Chiron
Koç
21° 27' 00"
Lilith
Başak
24° 57' 27"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 15/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>