Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Heyecanlı Bir Sürece Adım Atıyorsunuz Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın. Zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurma şansına sahipsiniz.

Mesleki olarak daha tutarlı olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece başarıya ulaşmanız da zor olmayacaktır. Daha dengeli olmaya çalışın.

Gelir ve gider arasında yaşadığınız sorunların sizi fazlasıyla zorlama ihtimali var. Elinizdeki fırsatları en doğru şekilde kullanmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sınırlar üzerinde biraz daha etkin adımlar atabilirsiniz. Sorunları tamamen geride bırakmak için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor. Aceleci davrandığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, işinizde ve kariyerinizde önemli gelişmeler olabilir. Enerjiniz yüksek olacak ve hedeflerinize daha hızlı ilerleyebileceksiniz. Ancak, aşırı çalışmaktan kaçınmaya dikkat edin ve arada bir mola vermek için zaman ayırın. Kişisel ilişkilerinizde ise çatışmalardan uzak durmalısınız. Başkalarının duygularını anlamaya çalışarak iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın. Bugün egzersiz yapmak veya meditasyon yapmak size iyi gelebilir. İyi bir dinlenme ve yeterli uyku almak önemlidir. Unutmayın, sizin için neyin en iyi olduğunu bilmek ve kendinize bakmak önemlidir. Başarılar dilerim!

23 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gezegeni Merkür, burcunuzda ikinci kez geri gidiyor. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysanız, partnerinizden sürpriz bir evlenme teklifi alabilirsiniz. Birlikte adım atacağınız bu süreç sizi çok heyecanlandıracak. Alacağınız hediye ile annenizi çok mutlu ediyorsunuz. Odanızın dağınıklığı gözünüze batmaya başlıyor. Akşam saatlerinizde odanızı temizleyebilirsiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Paranızı nasıl değerlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Hayatınızı bir sistem üzerine kurmak isterken bazen bunun dışına çıkmanız gerekebilir. Kendinizi zorlamak hata yapmanıza neden olabilir.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı konulara ve eğlenceli fırsatlara daha açıksınız. Sevdiklerinizle bir arada olmak sizi mutlu edecek.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda atacağınız adımlar uzun vadeli ilişkiler getirebilir. İş konusunda kendinizi güzel girişimler içerisinde bulabilirsiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ne olursa olsun bugün hayata olumlu bakmaya devam etmek gerekecek. Sen olumlu kalmaya çalıştıkça hayatında farkına varmadan güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Bunları zamanında görecek sabra sahip olmak da senin için önemli bir hal alabilir.

23 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün sorunları yeni bir açıdan görüyorsunuz. Son olayları değerlendirirken ve fikir edinmek için geçmişten yararlanırken kesinlikle ilginç sonuçlara ve iç görülere varacaksınız. Anlaşılıyor ve genel olarak iyi karşılanıyorsunuz ancak iletişim kurarken özel bir dikkat göstermek isteyebilirsiniz. Zihninizde olumlu düşüncelere ve yeni fikirlere yer açmak için zihinsel dağınıklığı temizlemeyi hedefleyin. Şimdi yapılan gözlemler önemli ve uzun vadeli iyileştirmelere yol açabilir. Size daha güçlü bir esenlik hissi verecek değişiklikler yapmaya yönelik fikirleri değerlendirmek faydalı olabilir.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde oluşan birçok romantik fırsat önünüze geliyor. Yakın ilişkilerinize sanatsal ve uyumlu bir şekilde yaklaşacaksınız. Olaylara estetik bakarak, içsel bir tatmin sağlayacak ve güçlü bir hafıza örneği sunacaksınız.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, tatil, eğlence konuları ön plana çıkabilir. Sosyal çevrenizde ani gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmaya meraklı yapınızla olayları sonuna kadar irdeliyorsunuz. Size sunulacak tekliflere karşı şüpheci bir şekilde yaklaşarak, kendinizi geri çekmek isteyeceksiniz. Bu aşamada çevrenizden yeterli destek alamayabilirsiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 53' 40" R
Ay
Oğlak
04° 08' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 37"
Venüs
Koç
29° 03' 28"
Mars
Balık
28° 30' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 24"
Satürn
Balık
16° 26' 07"
Uranüs
Boğa
22° 15' 26"
Neptün
Balık
28° 51' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 11"
Lilith
Başak
23° 09' 46"
True Node
Koç
15° 24' 49"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>