Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tepki Gösteriyorsunuz Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak daha tutarlı olmaya çalışın. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Duygularınızı biraz daha belli etmeye çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bu konuda biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Finansal durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaygı ve öfkeyle bir yere varamadığınızı kabul ederek paylaşmaya, konuşmaya ve çözüm bulmaya odaklanmalısınız. Aile ilişkilerinizde bazı dinamikleri bu şekilde değiştirebilirsiniz. İkili ilişkilerde her zamanki tutumlarınızdan vazgeçmeniz gerektiğini gösteren durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Oğlak burcu için biraz zorlu bir gün olabilir. Özelliklehayatında veya maddi konularda biraz stresli bir durumla karşılaşabilirsiniz. Ancak, kararlılığınız ve disiplinli yaklaşımınız sayesinde bu zorlukları aşmanız mümkün olacaktır.Özellikle iletişim becerilerinizi kullanarak, etrafınızdaki insanlarla daha iyi bir şekilde anlaşabilir ve işbirliği yapabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz yardımı istemekten çekinmeyin. Aynı zamanda, sizi motive eden hedeflerinizi hatırlayarak moralinizi yüksek tutarak, zorlukları aşmanız daha kolay olacaktır.Kişisel ilişkilerinizde de bir miktar fedakarlık yapmanız gerekebilir. Partnerinizin veya sevdiklerinizin ihtiyaçlarına daha fazla özen göstermek, ilişkilerinizin daha sağlam olmasına yardımcı olabilir. Kendinizi başkalarının yerine koymaya çalışın ve empati kurun.Son olarak, sağlığınıza dikkat etmek önemlidir. Yoğun çalışma temposundan dolayı stres yaşayabilirsiniz. Düzenli olarak dinlenmeye ve stressizleşmeye çalışın. Spor yapmak veya meditasyon gibi rahatlama teknikleri uygulayabilirsiniz.İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev vearasındaki koşuşturmadan kendinize vakit ayıramadığınızı düşünmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla kısa bir tatil organize etmek için harekete geçebilirsiniz. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Oğlak burcuysanız, yakın çevrenizin bu konuda sizi sıkıştırmaları, birileriyle tanıştırmaya çalışmaları duygusal patlamalar yaşamanıza sebebiyet verebilir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Baskın karakteriniz bugün kendini belli edebilir. Kendiniz için bir seçim yapmanız gerektiğinde bu durumun ne kadar önemli olduğunu göreceksiniz. Haklı sebeplerinizi ailenizle paylaştığınızda, nasıl bir yol izleyeceğinize dair destekler bulabilirsiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda eşiniz ile hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Öğlen saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. İkili ilişkilerinizde tepkilerinize özen göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde hırslı davranabilirsiniz. Bazı konuları da ötelemeniz gerekebilir. Rutin işlerinizi tamamlamanız için uygun bir gündesiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yaşadığınız duygusal konularda kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Partneriniz ya da karşı cinsten göreceğiniz destek ile keyfiniz yerine gelebilir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla konuşurken kırıcı olmamaya özen göstermen gerekebilir bugünlerde. Halden anlayıp ona göre davranmak olaylar üzerindeki kontrolünü de artırabilir. İnsanlarla iletişiminde daha sağlıklı hareket etmen gerekecek.

27 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak bugün yeni bilgiler ya da duygular gün yüzüne çıkabilir. Bu ani bir keşif şeklini alabilir; bir aydınlanma elde edebilirsiniz. İçinizde gelişen, belki de kabul edilmeyen bir şey doruğa ulaşıyor. Duygularınızla temasa geçebilirsiniz ancak onlarla ne yapacağınız henüz tam olarak net olmayabilir! İşlerin doğal olarak gelişmesi daha doğru olacağından, buna zaman ayırın. Şimdi genellikle yapmayacağınız şeyleri yapmaktan kaçınmak en iyisidir, özellikle de aldatıcı kestirmeler içeriyorsa. Hayal ile gerçeği karıştırma konusunda güçlü bir eğilim olduğunu aklınızda tuttuğunuz sürece, zihninizi yeni olasılıklara açmak için iyi bir zaman.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi zihinsel ve fiziksel açıdan yorgun hissedebilirsiniz. Tepkilerinizi doğru ayarlamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Bu süreçte bakış açınızı biraz olsun değiştirebilirseniz, her şey daha iyiye gidebilir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak; partner, ortaklık, mahkeme konularında güzel sonuçlanmalar gerçekleşebilir. Aşk, tatil, hobilerinizden yana şanslısınız. Ayrıca hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek gelişmeler gerçekleşebilir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın konumu; maddi konularda fırsatları duygusal boyutlara taşıyacağınızı gösteriyor. Uzun süredir düşündüğünüz konular üzerinde destekleyici çalışmalar içinde olursanız, enerjinizi olumlu bir şekilde pasife edebileceksiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 51' 08" R
Ay
Balık
00° 05' 03"
Merkür
Koç
18° 03' 34"
Venüs
Boğa
04° 04' 49"
Mars
Koç
01° 39' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 29"
Satürn
Balık
16° 47' 33"
Uranüs
Boğa
22° 29' 25"
Neptün
Balık
28° 58' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Başak
23° 36' 54"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>