Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hızlı Hareket Etmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2023, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi biraz daha gözden geçirmeye çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki problemleri tamamen çözüme kavuşturmanız gerekmekte.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atmak için biraz olsun zamana ihtiyacınız var. Tercihlerinizin genel olarak ön planda olabileceği bir süreçten geçmektesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Daha sabırlı ve kontrollü olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha esnek olmanın, tadında bırakmanın ve üzerinde durmamanın size iyi geleceği bir gündesiniz. Zorladıkça kendinizi yıpratabilir ve istediğiniz sonucu kaçırabilirsiniz. Bugün işlerinize bir mola verin ve zihninizi toplamaya çalışın.

26 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kariyerinizle ilgili hedeflerinize odaklanmak için harika bir gün olabilir. İçinizdeki motivasyon ve disiplin, sizin için önemli olan projelere odaklanmanızı sağlayacak. Buna ek olarak, finansal konularla ilgilenmek ve bütçenizi gözden geçirmek için de iyi bir zaman olabilir. Yakın çevrenizle iletişim kurmaktan çekinmeyin ve paylaşmak istediğiniz fikirleri ifade etmekten çekinmeyin. İleriye doğru ilerlemek için cesaretli adımlar atmanız gerekebilir.

26 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Oğlak burcuysanız, hızlı davranmak isterken, detayları gözden kaçırabilirsiniz. Düşünerek adım atmanızda fayda var. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysanız, çalışanlarınız için bazı kararlar alabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda disiplin olsun istiyorsunuz. Akşam saatlerinizi kendinize ayırabilirsiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakınlarınızla yapacağınız konuşmalar ders niteliğinde olabilir. Kendinizle ilgili fark etmediğiniz detayları öğrenebilirsiniz. Bir şeyden şüphe duymak, onunla aranızdaki mesafeyi her gün biraz daha arttırır. Şüphelerden sıyrılmalısınız.

26 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızın gerektirdiği rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha fazla dinlemek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek zorunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteği almanız gerekebilir. Ruhsal dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızdaki fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz. İş hususunda da büyük düşünmeyi alışkanlık haline getirebilirsiniz. Kendinizi fark etmelisiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta başında senin başına gelecek bir olay hayattaki yerin ve duruşun hakkında kendini sorgulamana sebep olabilir. Her şeye bir ara verip bu konu hakkında biraz kafa yormak isteyebilirsin. O yüzden kendini hiçbir şey için acele ettirmemen önemli olacak.

26 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün hayatınızı incelikli bir şekilde sakinleştirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olarak sizi daha iyi bir ruh haline yönlendiriyor. Bir arkadaşınız her şeyi düzgün bir perspektife sokmanız için oldukça yardımcı olabilir ya da birisinin düşünceli olması moralinizi yükseltebilir. Biriyle oldukça derin düzeyde bir ilişkinin tadını çıkarabilir veya başkalarına ilham veren şefkatli yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Sınırlar çizmeniz gerekiyorsa bunu nazik, hatta dolaylı yollarla yapmanın tam zamanı. Şimdi olumlu şeyleri ve hayatınızdaki iyi insanları takdir etme eğilimindesiniz. Ayrıca hayalleriniz ve planlarınız için daha fazla hevesiniz var.

26 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi yeniden yapılandırma yolunu seçebilir ve eski şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Başarma içgüdüsü ile hareket etmeyi amaç edindiğiniz için, şansınızın açık olması muhtemel.

26 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Sağlığınıza ise dikkat etmeniz tavsiyedir. Harika bir gün dilerim.

26 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, Ay'ın konumu, ince duygularınızı ortaya çıkarıyor. Fakat, aynı zamanda sizi hassas ve eleştirici yapıyor. Kırılmaya müsait yapınız, sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Hissettiğiniz duygular sizi doğru yola götürüyor ve haklı çıkıyorsunuz.

26 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 19" R
Ay
Oğlak
12° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 34' 33"
Venüs
Koç
29° 51' 13"
Mars
Balık
29° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 25"
Satürn
Balık
16° 29' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 22"
Lilith
Başak
23° 14' 04"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>