Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ciddi Kararlar Alıyorsunuz Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmemeli ve ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Olumsuzlukları gözünüzde büyütmemeye çalışmalısınız. Dengeli ve planlı hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Fırsatları lehinize çevirmeniz, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İçinde bulunduğunuz durum karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Daha dengeli ve planlı olmanız gereken bir sürece giriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bunu depresif bir şekilde değil üretkenliğinizi geliştirmek adına istediğinizde sonuç en çok sizi şaşırtabilir. Hayır işleri, sosyal sorumluluk projeleri ya da daha küçük çaplı ziyaretler yeni yıl öncesi bir moral kaynağı oluşturabilir.

29 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Oğlak burcunun günlük yönelik burç yorumunu aktarabilirim. Bugün,odaklı ve hırslı bir enerjiye sahip olabilirsiniz. Hedeflerinizi belirlemek ve planlarınızı uygulamak için enerjinizi kullanabilirsiniz. Fakat, fazla yoğun ve kararlı olabileceğinizden dolayı başkalarının duygularını göz ardı etmemeye özen gösterin. İlişkilerinizde ve iletişimlerinizde daha duyarlı olmak önemli olabilir. Kariyer vehayatı açısından da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ancak, sıkı çalışmanız gereken bir dönemde olduğunuzu unutmadan, kendinize de zaman ayırmayı ihmal etmeyin. Sağlığınıza dikkat etmek ve stresi yönetmek bu dönemde önemli olabilir. Unutmayın, dengeli bir yaşam tarzı sizin için daha iyi sonuçlar doğurabilir. Umarım bugününüz verimli ve keyifli geçer. İyi günler!

29 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Oğlak burcuysanız, bugün sakinliğinizi korumak istiyorsunuz. İş yerinizde yaşanan olaylara karşı sessiz kalacaksınız. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysanız, partnerinizi aileniz ile tanıştırmaya karar verebilirsiniz. Ailenizin partnerinizle iyi anlaşması sizin için önemli bir kriter olacak.

29 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tutumlarınızdaki ciddiyet ve soğukluğu kırmalısınız. İnsanların size yaklaşması, ilişkilerinizin iyileşmesi açısından bunun önemli olduğuna dair geri dönüşler alabilirsiniz. Herkesin dikkatini çekeceğiniz bir gündesiniz; bunun bilincinde olarak hareket etmenizde fayda var.

29 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konularda çözüme ulaştırmanız gereken olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendinizi çok yıpratmamaya çalışın. Doğru kararlar almak için uygun zamanlar var. Gün içinde banka işlerinizi halletmeniz gerekebilir. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sosyal hissettiğiniz ve çevrenizle bütünleştiğiniz bugünlerde kendinizi onların mutluluğunun da sorumluluğunu alırken bulabilirsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halledilmesi gereken işleri günün erken saatlerinde bir yoluna koyman, günün geri kalanında keyifli şeylere odaklanmanı kolaylaştırabilir. O yüzden güne erken başlaman şart. Bu konuda dikkatli davranman ileride bir alışkanlığa da dönüşebilir.

29 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir tam anlamlandıramadığınız bir his, bir titreşim hissediyorsunuz. Nitekim gizli saklı oyunlar oynamak sizi hiçbir yere götürmez. Biraz risk almak ve atılgan olmak iyi bir fikir olabilir. Gün, sizi farklı bir şey denemeye davet ediyor. İç görülerinizi ve gözlemlerinizi belirli bir şeye yönlendiremezseniz, bir konunun tüm yönlerini görme yeteneğinin ne faydası var? Şimdi zihninizin içinden biraz olsun çıkın ve düşüncelerinizi ortaya somut bir şekilde koymanın yollarını bulun.

29 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızın sizi sıkan baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz fakat, kısa vade yerine uzun süreçleri tercih ediyorsunuz.

29 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

29 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşanabilecek tüm kararsızlıkların üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Hoşunuza gidebilecek gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Daha dengeli ve planlı olduğunuz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

29 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Çocukları olan Yengeçleri eğlenceli bir ortam bekliyor.

29 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 45' 57" R
Ay
Boğa
28° 54' 27" R
Merkür
Koç
22° 35' 52"
Venüs
Boğa
11° 35' 53"
Mars
Koç
06° 20' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 17' 32"
Uranüs
Boğa
22° 50' 34"
Neptün
Balık
29° 09' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 01"
Lilith
Başak
24° 17' 31"
True Node
Koç
15° 18' 03"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>