Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Uzmandan Destek Alıyorsunuz Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, dengeleri lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Her türlü olumsuzluğu geride bırakmak için daha kontrollü olmanız gerektiğini de unutmayın.

Mesleki olarak daha sabırlı olun. Enerjiniz yüksek ve doğru değerlendirmeyi başardığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güvende hissetmenin ve mutlu olmanın gerekliliğine inanmalısınız. Bu inancın zayıf olduğu günleri nasıl yaşadığınıza bakarak ilişkilerinizde bir revizeye gidebilirsiniz. Kendinizi ikilemde bırakmak yerine hislerinizi paylaşın ve anlaşılmanıza olanak tanıyın.

28 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi enerjik ve hırslı hissedebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yoğun bir çalışma temposu sergileyeceksiniz. Ancak dikkatli olmanızda fayda var, çünkü fazla çalışmak sizi yorabilir. Önemli konularda kararlar alırken, mantıklı düşünmeye ve doğru stratejiler geliştirmeye özen gösterin. İlişkilerinizde ise sabırlı ve anlayışlı olmanız gerekebilir. Partneriniz ya da sevdiklerinizle iletişim kurarken anlaşmazlıklardan kaçınmaya özen gösterin. Ayrıca bugün, sağlık ve beslenme konularına dikkat etmek önemlidir. Kendinize zaman ayırarak stresinizi atabilir ve bedeninizi dinlendirebilirsiniz. Unutmayın, dengeli bir yaşam tarzı sizi daha iyi hissettirecektir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır aynı şirkette çalışan bir Oğlak burcuysanız, emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Statünüzün artmasıyla yaşam kalitenizde olumlu yönde etkilenecek. Evli bir Oğlak burcuysanız, çevresel sorunları çözmemek sizi yıpratabilir. Evliliğinizi kurtarmak için alanında uzman olan birinden yardım almak isteyeceksiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız yerle ilgili alacağınız kararlar, çevrenizdekilere sürpriz olabilir. Bazen, sınırlarınızı genişletmenin ya da o sınırların içinde çıkmanın kimseye bir zararı olmadığını düşünebilirsiniz. Ancak, her şeyin belirli bir zamanı ve sırası vardır; bu nedenle acele etmeden ve olası sorunlara, ev kazalarına neden olmadan hareket etmenizde fayda var.

28 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız gerekebilir. Bazı konulara fazla tepki gösterebilirsiniz. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Gün içinde işlerinizde eksik kalan kısımlarla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı işlerde aldığınız sorumluluklar sizi zorlayabilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fevri davranmanız partnerinizi kırmanıza sebebiyet verebilir, bugünlerde vicdanınızı çok zorlayacak tecrübeler yaratmamanızda fayda var.

28 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla daha iyi anlaşmak için daha yapıcı olman gerekebilir bugün. Olaylara karşı daha olumlu bakmak insanların senin hakkında daha farklı düşünmesine sebep olabilir hatta. O yüzden de ani tepkiler vermekten kaçınmakta yarar var.

28 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün ne istediğinizi her zaman bilemezsin, ya da arzularını biliyorsanız, onları nasıl tatmin edeceğinizi bilmiyorsunuz. Günün görüşünüzü bulandırmasıyla motivasyonsuzluğun üstesinden gelmeniz gerekebilir. Şimdi, sizin için gerçekten ne kadar anlamlı olduklarına ilişkin belirli hedefleri veya çabaları yeniden değerlendirme ihtiyacı doğabilir. Hemen sonuca varmanın zamanı değil. Şimdi ortaya çıkan her şeye zaman ayırmanız en iyisidir. Bugün basit aktiviteler planlamaya çalışın. Zevk veren, hayal gücünüzü meşgul eden ve üzerinizdeki baskının bir kısmını atmanıza olanak tanıyan aktiviteler artık özellikle değerli.

28 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Amaçlarınıza uygun adımlar atma konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. Problemleri çözüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Daha sabırlı olduğunuz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

28 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

28 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partner, ortaklık, mahkeme konuları ön plana çıkabilir. Sosyal çevrenizin desteği sizinle olacak.

28 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dostlarınızın da katılacağı bazı ortamlarda kendinizi ispat edeceksiniz. Hayallerinizi vurgulayacak konuların gündeme gelmesiyle motivasyonunuz olumlu bir şekilde artıyor. Araştırdığınız konuların size yarar yerine zararı olabilir.

28 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 36" R
Ay
Oğlak
10° 29' 43"
Merkür
Koç
16° 31' 32"
Venüs
Koç
29° 38' 54"
Mars
Balık
28° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 05"
Satürn
Balık
16° 28' 41"
Uranüs
Boğa
22° 17' 04"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 48"
Lilith
Başak
23° 12' 58"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>