Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Düşünceleriniz Netleşiyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, pozitif gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi net olarak ifade edebildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Rutin olanlar üzerinde yoğunlaşmakta zorlanmayacaksınız. Derinlemesine düşünce içerisine girebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. İncelemelerden olumlu anlamda geri dönüş sağlama şansınız var. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir gün.

Finansal şartlar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrol sizde olduğu sürece, daha rahat nefes alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik olarak istediğiniz seviyede olmadığınızda mutsuz ve gergin hissedebilirsiniz. Bu durum hayatı yaşamanıza engel olacaktır. Kazancı ne için istediğinizi düşünün ve bir kez daha bu gerginliği yaşamamak için odak noktanızı değiştirin.

31 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizin için hırslı ve verimli bir gün olabilir. İş hayatında kendinizi kanıtlama fırsatı bulabilirsiniz. Projelerinizi tamamlamak için güçlü bir motivasyon hissi hissedebilirsiniz. Yapmanız gereken işlere odaklanarak hedeflerinize ulaşmak için adımlar atabilirsiniz. Ancak, bazen aşırı odaklanarak başkalarının ihtiyaçlarını göz ardı edebilirsiniz. Bu yüzden, çevrenizdekilerle iletişimde kalmaya çalışın ve onların da söz hakkı olduğunu unutmayın. Ayrıca, zihinsel ve fiziksel sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın.

31 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık geleceğe daha sağlam adımlar atmak istiyorsunuz. Yılın son gününde tavrınızın, düşüncelerinizin netleştiğini fark ediyorsunuz. Sert otorite figürleriyle başa çıkmak artık sizin için kolay. Ancak arada kalmak sinirlerinizi geriyor. Arkadaşınızla ilgili bir sır öğrenebilirsiniz. Akşam için eğlenceli planlarınız olabilir.

31 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik olarak istediğiniz seviyede olmadığınızda mutsuz ve gergin hissedebilirsiniz. Bu durum hayatı yaşamanıza engel olacaktır. Kazancı ne için istediğinizi düşünün ve bir kez daha bu gerginliği yaşamamak için odak noktanızı değiştirin.

31 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etme konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Uzaklarla ilgili konular da size yeni bir yön katabilir.

31 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi iyi hissettiğiniz bir gün geçirebilmek için işlerinizi günün erken saatlerinde halletmeyi tercih edebilir, planlı yaşamayı seçebilirsiniz.

31 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini geliştirmek için cesur adımlar atmaya başlayabilirsin bu aralar. Özellikle de bugün yeni fırsatlarla karşılaşmak adına gündemi takip etmen gerekebilir. Güncel kalmak ve yeniliğe açık olmak sana çok şey kazandırabilir.

31 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün engellerin kaldırılmasına yardımcı olabilir. Aşk hayatınıza, neşe arayışınıza, boş zamanlarınıza veya yaratıcı projelerinize daha fazla netlik veya coşku gelebilir. İnanç ve iyimserlik artar! Şimdi muhtemelen daha spontane ve doğal bağlantılar kuracaksınız. Aşkı, eğlenceyi, hobileri ve eğlenceleri çevreleyen heyecanınız veya motivasyonunuz artar. Bu değişim anında sonuç vermese de kendinizi insanlara açma konusunda giderek daha iyimser hissedeceksiniz. Ayrıca gömdüğünüz veya ihmal ettiğiniz bir şey muhtemelen yüzeye çıkacak ve dikkat gerektirecektir.

31 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınızın fikirlerinden de destek alacaksınız. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri, moral verecek.

31 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

31 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konuları ön planda olabilir. Aşk, eğlenceden yana şanslısınız. Güzel bir gün dilerim.

31 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdealleriniz uğruna çevrenize karşı kırıcı tutumlar içine girebiliyorsunuz. Koşullarınız olumlu gelişse bile, yaptığınız her işte gizli bir tatminsizlik duygusu sizi rahatsız ediyor. Bugün, hedeflerinizle ilgili düşüncelerinizi gizleme gereği duyacaksınız.

31 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 03' 23" R
Ay
Koç
18° 08' 28" R
Merkür
Koç
20° 14' 29"
Venüs
Boğa
08° 09' 06"
Mars
Koç
04° 11' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 60"
Satürn
Balık
17° 04' 07"
Uranüs
Boğa
22° 40' 51"
Neptün
Balık
29° 04' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 54"
Lilith
Başak
23° 58' 54"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>