Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Esaretten Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları tamamen çözümlemeye çalışın. Etkin adımlar atabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli. Dengeleri lehinize çevirmeniz gereken bir gündesiniz.

Daha sabırlı olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Hızlı hareket etmek, daha fazla sorun yaşanmasına neden olabilir.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmelere hazırlıklı olun. İstediklerinize ulaşmak için daha sabırlı olmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmanız gereken birçokolduğunu düşünebilirsiniz. Bunun getireceği yorgunluğu değil kazanımı daha çok önemsemelisiniz. Hem bireysel alanlarda hem de toplum içine girdiğiniz durumlarda kendiniz için yeni yaşama ve anlama biçimleri oluşturmanızda fayda var. Kemik sağlığınız, postür, duruş bozuklukları gibi konularda doktor desteği alabilirsiniz.

4 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcu için odaklanmanız gereken nokta,ve kariyerle ilgili konular olacak. Kendinizi geliştirmek vehayatınızda ilerlemek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Disiplinli ve sorumluluk sahibi yaklaşımınız sayesinde hedeflerinize daha da yaklaşabileceksiniz. Bugün, projelerinizde yeni bir adım atmak için doğru bir zaman olabilir. Ancak, kendinize zaman ayırmayı ve dinlenmeyi unutmamalısınız. Enerjinizi dengelemeniz ve stresle baş etmek için sağlıklı yöntemler bulmanız önemlidir. İyi bir iş-yaşam dengelemesi sağlamak için küçük molalar ve hobiye zaman ayırmak da faydalı olabilir. Sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirmek, size moral ve motivasyon sağlayabilir.

4 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Müjde Oğlak burçları! İletişim gezegeni olan Merkür’ün 21 günlük geri hareket bugün bitiyor. Aynı zamanda mücadele gezegeni olan Mars’ın, burcunda 29 derecede hareket ediyor olması; içine hapsolduğunu düşündüğün duygulardan çıkmanı sağlayacak. Özel sektörde çalışan bir Oğlak burcuysan, artık mantığını devreye koyma vakti!

4 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güvende hissetmenin ve mutlu olmanın gerekliliğine inanmalısınız. Bu inancın zayıf olduğu günleri nasıl yaşadığınıza bakarak ilişkilerinizde bir revizeye gidebilirsiniz. Kendinizi ikilemde bırakmak yerine hislerinizi paylaşın ve anlaşılmanıza olanak tanıyın.

4 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi tamamlamak için program yapabilirsiniz. Bazı konular ve kişiler sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde mücadele verebilirsiniz. Sabırlı olmalısınız. İşlerinizi yapabilmek için riskli durumlardan uzak durmalısınız. Duygusal anlamda zorlanabilirsiniz. Tepkisel davranabilirsiniz. Çatışmalardan uzak durun.

4 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle evli olan Oğlak'lar aşk problemlerini hızlı bir şekilde çözebilirler.

4 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birden fazla başarıya ulaşabileceğin bir gün olabilir bugün. Elde edebileceklerin sana bile fazla gelebilir. Gelişime ve ilerleyişe açık bir gün olacak. O yüzden bugünü iyi değerlendirmelisin.

4 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün erken saatlerde enerjiler ilişkiler açısından biraz yanıltıcı olabilir. Kendinizi görünürde bir çözümü veya uzlaşması olmayan biriyle farklı amaçlarla karşı karşıya bulabilirsiniz. Bunun bir kısmı, bir şeyin peşinden gitmek mi yoksa insanların size gelmesine izin vermek mi istediğinizi belirlemeniz olabilir. Seçenekler geçici olarak kafanızı karıştırabilir. Geçmişle barışmaya çalışmak bugünlerde en faydalı şey ancak şimdilik olayları net bir şekilde görmek zor. Bir yandan, işleri kolaylaştırmak, diğer yandan ise daha spontane bir şekilde ilerlemek ve keyif almak istiyor olabilirsiniz. Yavaş ilerlemeyi hedefleyin ve somut bir eyleme geçmeden önce kalbinizde ne olduğunu anlayın.

4 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanıtını alamadığınız konuda, boşa geçen her an sinir katsayınızı arttırıyor. Çevrenizde yardımlarını esirgemeyecek dostlarınız var. İçinize kapanarak kendinize zarar veriyorsunuz. Panik yapmadan gelecek tepkileri gözleyin.

4 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bolluk sana akıyor. Her şey harika görünüyor. Şu an sabırlı olmalı ve uzun vadeli planlar yapmalısın. Kendini güçsüz hissettiğinde ise gerekirse farklı bir yol dene. Gücünü toplamak için çakraların aç. Kapana kısılmışlık yanılgısına kapılma sakın. Özgüven eksikliği de yaşama. Harekete geçmekten korkma sevgili oğlak.

4 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, çocuk, eğlence veya tatille ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sağlıkla ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

4 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde özgür olduğunuzu hissetmek, sizin için önem taşıyor. İçe kapanma eğiliminde olacağınız bugün, kendinizi özgür hissettiğiniz sürece, sorunlara rahatlıkla çözüm üretebilirsiniz. İş açısından şanslı bir dönem. Bir süredir var olan ufak tefek sorunların da üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Dikkat, ölçüyü kaçırdığınız taktirde hoş olmayan durumlarla da karşılaşmanız mümkün. Hesapta olmayan ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

4 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 32' 57" R
Ay
Balık
25° 19' 45"
Merkür
Koç
19° 07' 43"
Venüs
Boğa
06° 14' 09"
Mars
Koç
02° 59' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 05"
Satürn
Balık
16° 56' 25"
Uranüs
Boğa
22° 35' 28"
Neptün
Balık
29° 02' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 46"
Lilith
Başak
23° 48' 33"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>