Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Planlama Yapıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları tamamen çözümlemeye çalışın. Etkin adımlar atabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli. Dengeleri lehinize çevirmeniz gereken bir gündesiniz.

Daha sabırlı olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Hızlı hareket etmek, daha fazla sorun yaşanmasına neden olabilir.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmelere hazırlıklı olun. İstediklerinize ulaşmak için daha sabırlı olmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size uymayacağını düşündüğünüz planların, insanların uzağında kalmayı tercih edebilirsiniz. Bunun önyargıdan değil daha önceki tecrübelerinizden ileri geldiğini ifade ettiğinizde çevrenizin sizi anlaması daha kolay olacaktır. Bıraktığınız izlenimin sizde bir yük ya da sorumluluk doğurmaması için bugün ikili ilişkilerle ilgili konuşmalar yapmanız gerekebilir.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba,Oğlak burcu için bugün, kararlı ve odaklı bir gün olabilir. İçsel gücünüzü ortaya koyarak hedeflerinize yönelmek için harika bir gün olabilir. İş projelerinde başarı elde etmek için özdisiplinli ve çalışkan bir şekilde ilerlemeniz önemli olacaktır. Kendinize sağlık ve iyi olma konularına da zaman ayırmanız gerekebilir. İçsel dengeyi korumak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Aynı zamanda, yakın çevrenizdeki insanlara da destek olmak için zaman ayırmanız da önemlidir. Enerjinizi doğru yönde kullanarak bugünü verimli ve tatmin edici bir şekilde geçirebilirsiniz.Sevgiler.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hukuki bir sürecin içerisindeysen eğer, beklediğin haber yakında gelebilir. Bazı konularda arkadaşlarından yeterli desteği alamadığını düşünüyorsun. Uzun zamandır istediğin bir eşyayı satın almak için gerekli maddi planlamayı yapacaksın. Kafana koyduğun şeyi yapmakta üstüne yok! Göz hassasiyeti yaşayabilirsin.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaygı ve öfkeyle bir yere varamadığınızı kabul ederek paylaşmaya, konuşmaya ve çözüm bulmaya odaklanmalısınız. Aile ilişkilerinizde bazı dinamikleri bu şekilde değiştirebilirsiniz. İkili ilişkilerde her zamanki tutumlarınızdan vazgeçmeniz gerektiğini gösteren durumlarla karşılaşabilirsiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek sizin için iyi olabilir. İşlerinizi toparlama fırsatı bulabileceksiniz. Konuların üstesinden gelmek için yeni gündemler bulabilirsiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birilerine var gücünüzle yardım etmek çabası içine girmiş durumdasınız. Ağzınızdan çıkan her sözü yerine getiriyorsunuz. Bu dürüst tavırlarınız taktir edilmekte.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzak yerlere seyahat etmek senin için ilginç bir konu olabilir. Ve bugün bu konular daha baskın bir biçimde kendilerini gösterebilirler. Bugün yeni yerler keşfetmek, yeni insanlarla tanışmak kendini geliştirmek için yeni fırsatlar çıkabilir karşına. Bunları iyi değerlendirmelisin.

3 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün özel bir ilginin peşinden gitme şansına sahip olabilirsiniz ya da bir manzara değişikliğinin tadını çıkarma fırsatı doğabilir. Ufkunuzu genişletmek, yeni şeyler öğrenmek veya ilginizi çeken konuları keşfetmek için harika bir zaman. Daha geniş bir kitleye ulaşmak tatmin edici olabilir. Bu aynı zamanda artan motivasyon ve başkalarıyla genel uyum duygusu nedeniyle kendinizi daha enerjik hissettiğiniz bir zamandır. İnsanlar işbirlikçidir ve siz deiletişim kurmanın daha barışçıl yollarını ararsınız. Sevginizi göstermenin bir yolu olarak rehberlik veriyor olabilirsiniz. Hem iyimser hem de gerçekçisiniz, bu da zihinsel olarak var olmak için harika bir yer.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Akılcı davrandığınız her konu size başarıyı getiriyor. Bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesaretinizi toparlamaya çalışacak ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmaya çalışacaksınız. Her türlü olumsuzluğu geride bırakmanız gerekiyor. Kendiniz için doğru olan ne ise, ona yönelmeye çalışmalısınız. Enerjinizi doğru kullandığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partnerinizle veya ortağınızla seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmeyin. Sivri dilli ve kırıcı bir tavır içine girmekten kaçınmanız gerekiyor. Biraz ilgili davranın. Çalışma hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için doğan bir fırsatı tutucu davranıp göz ardı ediyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmeniz için size yapılan ısrarları dikkate alın. Gelir durumunuz rahat, rahat harcamanıza olanak sağlıyor. Son günlerde uyku düzeniniz ve beslenmeniz bozuldu. Hayatınıza biraz daha disiplin getirin.

3 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 31' 31" R
Ay
Koç
25° 15' 29" R
Merkür
Koç
20° 37' 02"
Venüs
Boğa
08° 44' 52"
Mars
Koç
04° 33' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 49"
Satürn
Balık
17° 06' 28"
Uranüs
Boğa
22° 42' 32"
Neptün
Balık
29° 05' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 29"
Lilith
Başak
24° 02' 07"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>