Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sessiz Kalıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, öncelikleriniz konusunda daha dengeli olmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Mesleki olarak daha sabırlı olmaya çalışmalısınız. Kendinizi toparlamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız. Her şey daha iyiye gitmeye başlayacak.

Kişisel önceliklerinizi belirleme konusunda daha sabırlı olmalısınız. Finansal olarak kendinizi toparlamanız gereken bir gün. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarının yalnızcahayatında değil, yaşamın tüm alanlarında olabileceğini unutmayın. Bugün kendinizi ısrarla odakladığınız konuların dışına çıkarak ertelediğiniz, unuttuğunuz, bir şekilde zaman ayıramadığınız diğer konulara veya insanlara yer açabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizin iyileştirici etkisini reddetmeyin.

5 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, samimiyetle iletişim kurabileceğiniz bir gün olabilir. İçinizden geldiği gibi konuşmak ve duygularınızı paylaşmak için cesaret bulacaksınız. İş hayatında ise, hedeflerinize doğru ilerlemek için çaba harcamanız gereken bir gün olabilir. Sabırlı olmalı ve disiplini elden bırakmamalısınız. Finansal konulara gelince, harcamalarınızı kontrol altında tutmanız önemlidir. Mantıklı ve dikkatli adımlar atarak daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Sağlık açısından, düzenli bir uyku rutini ve beslenme düzenine uyum göstermek sizi daha enerjik ve zinde hissettirecektir. Sevdiklerinizle geçireceğiniz zamanlar, moralinizi yükseltecektir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

5 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarına karşı düşüncelerini, fikirlerini paylaşma konusunda çekingen davranmayacaksın. Henüz adı konmamış bir ilişkinin içindeysen, beklentilerini ve taleplerini net bir dille karşı tarafa ifade edeceksin. Aile bireylerinin yaşadığı sıkıntılara dahil olmak istemiyorsun. Gözlemci kalmayı tercih edeceksin.

5 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bunu depresif bir şekilde değil üretkenliğinizi geliştirmek adına istediğinizde sonuç en çok sizi şaşırtabilir. Hayır işleri, sosyal sorumluluk projeleri ya da daha küçük çaplı ziyaretler yeni yıl öncesi bir moral kaynağı oluşturabilir.

5 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşmeler yapabilirsiniz. Sıkışan işlerde program değişikliği yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar sizi ileriye taşıyabilir. İşleriniz bürokratik engellere takılabilir. Sanatsal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Akşam saatlerinde biraz daha zor koşullar olabilir.

5 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinize faydalı olabilecek daha rasyonel hedefler koymak ilişkinizi verimli kılacaktır. Zaman içerisinde birbirinizi tanıdıkça açılmayı tercih edin.

5 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla iletişim kurmak için daha aktif olman gerekebilir bugün. İşin için ya da sosyal ilişkilerin gereği insanlarla iç içe olduğun durumlar gündeme gelebilir. Herkesin suyuna gidip ortamı makul seviyede tutmak iyi olabilir. Bugün kendine güvenmekten vazgeçmemelisin.

5 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün size önceliklerinizi hatırlatıyor. Hedefler belirliyorsunuz, bu da sizi güçlendiriyor. İnanılmaz derecede tutkulu, arzulu ve heyecanlısınız. Enerjinizi odaklarsanız, normalden çok daha fazlasını başarabilirsiniz. Artık daha etkili olabilmenizin nedenlerinden biri, ne istediğiniz konusunda çok daha net olmanızdır. Gün, öz kontrol üzerine kuruludur; ani tepkiler vermek yerine harekete geçme zamanıdır. Heveslisiniz ve hayata daha doğrudan yaklaşma eğilimindesiniz. Yeni projelere başlamak ve kendi başınıza bir yola çıkmak istiyorsunuz.

5 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizin sizde yarattığı güven duygusu içinde hareket etmeyi seviyorsunuz. Bugün Ay, tepe evinizde ilerliyor ve sosyal yaşantınıza renk veriyor. Görüşmek istediğiniz dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz.

5 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

5 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, çocuk, eğlence veya tatille ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin özel hayatına ve zevklerine fazla müdahale etmeniz ilişkinizi olumsuz etkiliyor. Bu şekilde davranmaktan vazgeçmezseniz, ilişkiniz bitebilir. Gelecekteki kariyerinizi etkileyebilecek konumda olan birisi size önemli bir meselede dürüst davranmıyor, dikkatli olmalısınız. İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir.

5 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 06" R
Ay
Oğlak
08° 33' 18"
Merkür
Koç
16° 29' 01"
Venüs
Koç
29° 28' 07"
Mars
Balık
28° 46' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 03"
Satürn
Balık
16° 27' 54"
Uranüs
Boğa
22° 16' 35"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 19"
Lilith
Başak
23° 11' 60"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>