Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yapıcısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2024, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sabırlı olduğunuz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. İlişkinizden yana yaşadığınız tüm sorunların da son bulma ihtimali var. Sakin ve anlayışlı olduğunuz sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atmak isteyebilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Durum değerlendirmesi yapmalı ve ona göre kararlar almalısınız.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakma şansınız da var. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir bir araya gelemediğiniz kişilerle görüşebilir, hayır kurumlarındaki çocuk ve/veya yaşlıları ziyaret edebilirsiniz. Sosyal ve rafine zevkler, istekler oluşturmak kendinizi daha iyi anlayıp yönetmenize yardımcı olabilir. Hayatın arka sokaklarında olmak ana yollarda daha güvenle yürümenizi sağlayacaktır.

9 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcu için olumlu bir gün olabilir. Dikkatinizi projelerinize odaklayabilir ve hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Enerjiniz ve motivasyonunuz yüksek olacak, bu da size başarı getirebilir. İş ilişkilerinizde de başarılı olabilirsiniz ve üstlerinizden takdir alabilirsiniz. Ancak, aşırı çalışma ve stres size zarar verebilir, bu yüzden dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. Kişisel ilişkilerinizde de aşırı ciddiyet yerine esprili ve neşeli bir yaklaşım benimsemek daha olumlu sonuçlar getirebilir. Sağlığınıza özen göstermek için bol bol dinlenmeye ve beslenmeye dikkat etmelisiniz. Geleceğiniz için planlar yapmak ve hedeflerinizi gözden geçirmek için iyi bir gün olabilir.

9 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi konulara kafa yorman gerekebilir. Bir sorunu çözmek isterken farklı sorunların doğmaması için herkesin aynı yapıcılıkta olması önemli olacaktır. Bunu başlatan ve yöneten olma görevi sana düştüğünde, içinde bulunduğun durumun asıl nedenlerini ve ihtiyaçlarını doğru anlamalısın. Taşınma ve düzenleme yapma işlerini planlamak için uygun bir gün olabilir.

9 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizdeki durağan ve yorucu etkinin değişmeye başladığını fark edebilirsiniz. Zaman ayırmanız gereken konularla daha etkin bir şekilde ilgilenmek için yeni araştırmalar yapabilirsiniz. Her şey gelip geçer; siz bu süreçte kendinize ne katacağınızla, hayatınıza kiminle devam edeceğinizle ilgilenmelisiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Ailevi konularda kontrolünüz dışında olaylar gelişebilir. Bazı konulara yenilik getirmelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlere yön verebilirsiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin sesini dinlemek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle aşk ilişkilerinde verimli olabilmek için kalbinizi dinleyerek gurur yapmadan partnerinize ilerleyebilirsiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işine daha fazla vakit ayıracaksın. Şimdiye kadar harcadığın emeği ve yaptığın planları gözden geçirmek için iyi bir gün. İş konusunda hızını ayarlamak ve daha sağlam adımlar atmak için bugünün enerjisini iyi kullan.

9 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, şimdi her zamanki rutinden biraz uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal düzeyde daha stabil hissederken bu, son olayları gözden geçirmek veya işlemek için iyi bir zamandır. Gün, işleri biraz bulanık hale getirebilir ve net karar vermeyi geciktirebilir. Bugün ilerleyen saatlerde, tamamlanmamış işler üzerinize yük olabilir. Kendinizi biraz uyumsuz hissedebilirsiniz ve her şeye yetişmek zor olabilir, bu nedenle daha fazlasını üstlenmemek için elinizden geleni yapın. İnsanlar olayları çok kişisel algılıyor olabilir, bu nedenle daha dikkatli olmak akıllıca olacaktır. Buna karşılık, gün sizde bir savunma duygusu uyandırabilir. Nitekim bu olumsuz duyguların size kendinizi veya karşılanmamış ihtiyaçlarınızı gösteriyor olabileceklerini göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

9 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili sorumluluklarınız konusunda aşırı titiz davranıyor, hata yapmaktan çekiniyor ve düşünceleriniz toparlamak konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsunuz.. Hırslı yapınızı ortaya çıkaracak olaylarla gündemdesiniz.,

9 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

9 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün duygularınızı içe atabilirsiniz. İletişim, eğitimde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

9 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal işbirliği içinde olduğunuz kişilerle, yaratıcılığınızı ortaya koyacak çalışmalar yapacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı istekleri kafanızı karıştırabilir. Onlarla büyük enerjinizi birleştirmeli ve çevrenize şans vermelisiniz.

9 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 37' 28" R
Ay
Oğlak
00° 28' 52"
Merkür
Koç
16° 19' 32"
Venüs
Koç
28° 42' 56"
Mars
Balık
28° 17' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 31"
Satürn
Balık
16° 24' 37"
Uranüs
Boğa
22° 14' 29"
Neptün
Balık
28° 51' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 14"
Lilith
Başak
23° 07' 55"
True Node
Koç
15° 25' 38"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>