Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kişisel Bakım Günü Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmaya çalışın. Duygusal olarak beklenmedik dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Huzurun ve mutluluğun aslında çok da uzağınızda olmayacağını bilmeniz gerekiyor.

Daha kontrollü olmaya çalışın. Üstünüz olan kişilerle aranızda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi konulardaki problemlerinizi biraz olsun çözüme kavuşturmak isteyeceksiniz. Bu konuda sürekli olarak görüşmeler gerçekleştirme ihtimaliniz var. İstediğiniz sonuçları alma şansınız da bir hayli fazla.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olayların sizin düşündüğünüzden farklı olduğunu görmek bir hayal kırıklığı yaratabilir. Buna aldırış etmeyin ama görmezden de gelmeyin. Önyargılı olmamak için iyi niyetli bir sabır göstermek iyi bir davranıştır ancak her şeyde olduğu gibi bunda da sınırı bilmek önemlidir.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün,konularında önemli bir adım atabilirsiniz. Hedeflerinize odaklanmak ve projelerinizi ilerletmek için uygun bir zaman. Güçlü ve kararlı bir tutum sergileyerek etrafınızdaki insanlara öncülük edebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz yüksek olduğu için zorlukların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Ancak, aşırı bir çalışma temposuna dikkat etmek ve zaman zaman dinlenmeyi unutmamak önemlidir. Kişisel ilişkilerinizde ise, sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek ve birlikte keyifli aktiviteler yapmak sizin için iyi olacaktır. Kendinizi ifade etme konusunda istekli olacağınız bir gün. Başarılarınızı kutlamak için kendinize zaman ayırın ve gerekli özgüveni gösterin. Unutmayın, her zorluk, size daha da güç kazandırır.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Oğlak burcuysanyerindeki gruplaşmalar motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. Bu durum işinden soğumana yol açabilir. Senden üst kademedeki kişilerle bu konu hakkında konuşmalar yapabilirsin. Kendine kişisel bakım rutini oluşturmak isteyeceksin. Her gün yapacağın düzenli bakımlarla kendini daha özel hissedeceksin.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizdeki imkanları nasıl kullanmanız gerektiği konusunda bazı dersler çıkarmış olabilirsiniz. Bugün yaşananların pişmanlık kısmını değil telafi kısmını düşünün. Ne düşünürseniz onu tasarlamak ve hayata geçirmekle ilgili yeteneklerinizi hatırlamanızda fayda var.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi zorlayan olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda fikirsel konular gündeme gelebilir. Koşullardaki değişiklikler sizi yorabilir. İkili ilişkilerinizde daha gerçekçi olmanızda fayda var. İş hayatınızdaki görünür olmak isteyebilirsiniz. Yeni başladığınız konularda tutarsızlıklar olabilir. İlişkilerde kopmalar yaşanabilir.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çabuk sinirlenmemeye çalışmak sizin için önemli olabilir. Özellikle güne başlarken huzursuz uyanabilirsiniz ancak gün içerisinde güzel haberlerle toparlayabilirsiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini daha iyi hissetmek için biraz daha özenli hareket etmen gerekebilir. Bu ne demek? Daha sağlıklı beslenmek, stresten arınmak ve yeni haftaya başlamadan önce dinlenmek demek. Bu konularda dikkatli davranman gerekecek.

8 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün hayallerinizi gerçekleştirmek adına harekete geçmek için güçlü bir motivasyon hissedeceksiniz. Enerjinizi, sizi ve ihtiyaçlarınızı daha iyi yansıttığına inandığınız bir şeye harcamak isteyebilirsiniz. Bu, birçok yeteneğinizi kullanmanıza da olanak tanıyacaktır. Bunu yapmanın bir yolu, günlük işlerinize daha fazla disiplin ve verin kazandırmaktır. Nereye gittiğinizi henüz bilmiyorsanız, bir konunun üzerinde adım adım çalışmak önemlidir. Değer verdiğiniz insanlarla bağlantıda kalmak iyi gelebilir ancak daha fazla alana ihtiyacınız varsa bazı sınırlar belirlemeniz de gerekir.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizde fırtınalar koparken, çevrenize gülücükler dağıtmanız, sizi zorlayacaktır. Bugün bulunduğunuz duygularınızı kimseyle paylaşmak istemiyor ve çevrenizi içinizden yargılıyorsunuz. Özellikle esnemeye özen gösterin.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün duygularınızı içe atabilirsiniz. İletişim, eğitimde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Aşk, tatil, eğlence konularında bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel bir ilişkiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor. İş fırsatlarının biri gidip biri geliyor. Ama siz onları göremiyorsunuz. Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir

8 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 15" R
Ay
Oğlak
15° 13' 47"
Merkür
Koç
16° 38' 04"
Venüs
Boğa
00° 05' 05"
Mars
Balık
29° 09' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 02"
Satürn
Balık
16° 30' 35"
Uranüs
Boğa
22° 18' 17"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 01"
Lilith
Başak
23° 15' 19"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>