Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kırgınlıkları Bir Kenara Bırakıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen geride bırakmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her türlü olumsuzluğun da üstesinden gelebileceksiniz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşansa da üstesinden gelebileceksiniz. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Hata yapmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seçili bir çevrenizin olması sizi yalnızlıktan koruyabilir. Hayatınızı, hislerinizi, işinizi, düşüncenizi paylaşmak bu aşamada korkutucu ya da riskli olmayacaktır. Bunu yakalayabildiğiniz için şanslı olduğunuzu hissettiğiniz bir gündesiniz; bu şansı o insanlarla da paylaşın.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızı gerçekleştirmek için sıkı bir çalışma ve kararlılık göstermeniz gerekebilir. Bulunduğunuz zorlukları aşmak için sabırlı olun ve hedeflerinize odaklanın. İş yaşamında ise yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz fırsatlar doğabilir. Maddi konularda ise disiplinli olmanız önemlidir. Harcamalarınızı kontrol etmek ve geleceğe yatırım yapmak için dikkatli bir plan yapın. Sağlık açısından ise stresli durumlar yaşayabilirsiniz, bu yüzden dinlenmeye ve rahatlamaya önem verin. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirip stresten uzaklaşabilirsiniz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın kırgınlıkları bir kenara koymak istiyorsun. Küs olduğun kişiye telefon açarak arandaki buzları eritmek isteyebilirsin. Kronik rahatsızlığı olan bir Oğlak burcuysan, doktor kontrollerini aksatmamanda fayda var. İnternetten yaptığın alışverişle ilgili sorun yaşayabilirsin. Güvenilir sitelerden alım yapmaya özen göstermelisin.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size uymayacağını düşündüğünüz planların, insanların uzağında kalmayı tercih edebilirsiniz. Bunun önyargıdan değil daha önceki tecrübelerinizden ileri geldiğini ifade ettiğinizde çevrenizin sizi anlaması daha kolay olacaktır. Bıraktığınız izlenimin sizde bir yük ya da sorumluluk doğurmaması için bugün ikili ilişkilerle ilgili konuşmalar yapmanız gerekebilir.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi hassas olduğunuz konular meşgul edebilir. Hayatınızla ilgili konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Duygusal konulardaki değişimler sizi zorlayabilir. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yeteneklerinizi keşfetmek için uygun bir zaman dilimindesiniz. Özellikle hobilerinize yönelik meslek geliştirmek gibi niyetlerinizi gerçeğe çevirebilirsiniz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işlerini erkenden halletmek isteyeceğin bir gün olacak. Geçmişinde olan şeyleri unutup geleceğine odaklanmalı ve karşına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmelisin. İsteklerini belirleyerek adım atacağın ve mutlu olacağın bir gün.

10 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, günün pratik ve sabırlı bir enerjisi varama aynı zamanda ilerleme için ruhunuza da uyum sağlıyorsunuz. Önemli bir konuda liderlik yapacak konumda olabilirsiniz. Daha otoriter ve kararlı bir şekilde hareket ediyor ve iletişim kuruyorsunuz. Kendinizi rehberlik edecek veya öğretecek bir yerde bulabilirsiniz. Çok fazla odaklanma ve konsantrasyon gerektiren, ilgilenmeniz gereken önemli işleriniz olabilir. Bugün konuşmalar ciddi ve araştırıcı olma eğilimindedir. Yalnızca bir sorunun kaynağını bulma konusunda yetenekli değilsiniz, aynı zamanda ellerinizi kirletmeye ve konuyu kesin olarak halletmeye de hazırsınız. İnsanlar sizi inanılmaz derecede ciddiye aldığından, şu anda yapacağınız her türlü açıklamada çok net olun.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantıklı davranmayı seven bir yapınız olmasına rağmen, bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı, arkadaşlarınıza yansıtacaksınız. Alıngan tavırlarınız yüzünden çelişkiler içindesiniz. Hayallerinizi denemelisiniz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Daha dengeli ve anlaşılabilir adımlar atmanın her açıdan belirleyici olabileceğini de unutmayın. Bulunduğunuz koşulların tam olarak karşılık bulma ihtimali var. Çabalamaya devam ettiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğinizde, huzursuz ve kaprislisiniz. Emir almayı sevmediğiniz için bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Sabırlı olmalısınız.

10 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 05' 41" R
Ay
Balık
03° 39' 06"
Merkür
Koç
18° 11' 59"
Venüs
Boğa
04° 23' 17"
Mars
Koç
01° 50' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 00"
Satürn
Balık
16° 48' 50"
Uranüs
Boğa
22° 30' 17"
Neptün
Balık
28° 59' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 47"
Lilith
Başak
23° 38' 34"
True Node
Koç
15° 21' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>