Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygusal Başlangıçlar Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Sağlam adımlar atmak için uygun zamandasınız. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Mesleki olarak daha yapıcı adımlar atmaya çalışın. Süreç ne kadar karmaşık ve zorlayıcı olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Biraz daha bilinçli olmanız gereken bir gün.

Daha sabırlı olmalısınız. İstdiklerinize hemen ulaşma arzunuz var ancak konuda tedbirli olmadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yalnız hissedebilin ya da sizin tavırlarınız yüzünden bu hisse kapılan kişilerden geri dönüş alabilirsiniz. Bugününüze hakim olacak olan bu duygu, insanın kendisine izin vermesi ve hayatını yaşanılır kılmak için çabalamasını size hatırlatabilir. İstemediğinizi düşündüğünüz bir şeyler aslında ihtiyaçlarınızı oluşturabilir; olayları bir de bu şekilde bakın.

14 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kendinizive sorumluluklarınızla meşgul hissedebilirsiniz. Bir projenin tamamlanması veya bir hedefe ulaşma konusunda yoğun çaba sarf etmeniz gerekebilir. Dikkatinizi dağıtan faktörler olsa bile, odaklanmanız önemlidir. Sabırlı ve disiplinli bir yaklaşım sergilemek, başarıya ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Aynı zamanda, sağlık ve fiziksel ihtiyaçlarınızı gözetmeyi unutmayın. Dengeli bir beslenme ve düzenli egzersiz, enerjinizi artırmanıza ve zihinsel netliği korumanıza yardımcı olabilir.

14 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gezegeni Merkür, burcunuza geçiyor. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, hayatına yeni heyecanlar katmak isteyebilirsin. Duygusal etkileşimler için iyi bir başlangıç yapabilirsin. Geçmişte yaptığın işlerin ödemesini ya da bunların haberini alabilirsin. Bu durum seni rahatlatacaktır. Yeni bir hobi edinmek isteyebilirsin.

14 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi yalnız hissedebilir ya da sizin tavırlarınız yüzünden bu hisse kapılan kişilerden geri dönüş alabilirsiniz. Bugününüze hakim olacak olan bu duygu, insanın kendisine izin vermesi ve hayatını yaşanılır kılmak için çabalamasını size hatırlatabilir. İstemediğinizi düşündüğünüz bir şeyler aslında ihtiyaçlarınızı oluşturabilir; olayları bir de bu şekilde bakın.

14 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler, komşular ya da kardeşlerle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Düşüncelerinizi toparlamaya çalışmalısınız.

14 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar olan Oğlak'lar niyetlerindeki kişiyle sosyal ortamlarda tanışabilirler. Aşk konusunda ne istediğinizi bilmenizin oldukça önemli olduğu bir gündesiniz.

14 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birden fazla işle ilgilenmen gerekebilir. Ya evinde, ya arkadaş çevrende yada işte özellikle fazlaca vakit geçirmen gerekebilir. İşlerini erken bitirirsen günün geri kalanında çok keyifli olacaksın.

14 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugünün erken saatlerinde insanlar sizi şaşırtabilir veya biraz rahatsız edici olabilecek değişiklikler yapabilir ancak üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yoktur. Yanlış adımlardan kaynaklanan bazı olumsuz durumlar olabilir. Dikkatli olmak için ilişkilerinizde kararsız davranmaktan kaçının ve bunun yerine şu anda ortaya çıkan herhangi bir huzursuzluğun kökenine inmeye çalışın. Aceleci veya asi kararlar vermemek en iyisidir. Nitekim gün ilerledikçe işbirliği daha doğal hale geliyor. Sizi duygularınızla ve değer verdiğiniz kişilerle buluşturan etkinliklerden yararlanırsınız ve etkileşimlerinizde ödüller olabilir.

14 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal problemler yaşamak istemiyorsanız,ilişkilerinize belli bir mesafe getirmek zorundasınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve yaratıcılığınız hız kazanıyor.

14 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

14 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşler ön planda olabilir. Aşk, tatil, hobilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

14 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Toplumsal yaratıcılığınızın güçlü olduğu bir gün. Kendinizi yetersiz hissedebileceğiniz konulardan uzak kalmayı başarmalı ve amacınıza uygun hareket etmeyi bilmelisiniz. Eğlenmeye ve kendinize vakit ayırmalısınız.

14 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 49' 16" R
Ay
Yay
19° 42' 26"
Merkür
Koç
16° 09' 29"
Venüs
Koç
27° 41' 49"
Mars
Balık
27° 39' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 59"
Satürn
Balık
16° 20' 07"
Uranüs
Boğa
22° 11' 41"
Neptün
Balık
28° 49' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 24"
Lilith
Başak
23° 02' 25"
True Node
Koç
15° 28' 19"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>