Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çıkarını Gözetmelisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturabilirseniz çok daha huzurlu ve mutlu hissedebilirsiniz.

Mesleki olarak daha dengeli olmaya çalışın. Hızlı hareket ettiğiniz sürece hata yapmaya müsait olacaksınız. Dengeleri çok fazla zorlamamaya çalışın.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren konularda herhangi bir hata yapmamaya çalışın. Fırsatları net olarak değerlendirmeniz gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yatırım ve birikim konusunda farklı bir yol izleyebilirsiniz. Kendinize has yöntemlerle bugüne gelmiş olmanız bugünden sonrasında da devam edecek diye bir kaide yoktur. Bugün konuyla ilgili kişilerle de görüşerek ekonomik şartlarınızı nasıl iyileştireceğinizi planlayabilirsiniz.

12 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi konulara odaklanman gerekebilir, Oğlak. Gelirlerini düzenlemek, tasarruf etmek veya yeni bir yatırım yapmak konularında daha fazla düşünebilirsin. Kendine hedefler belirlemek ve bu hedeflere ulaşmak için disiplinli bir yaklaşım sergilemen gerekebilir. İş hayatında sorumluluklarının farkında olacak ve görevlerini yerine getirmek için azimle çalışacaksın. Aile ve ilişki alanında da dikkatli olman gerekebilir. Sevdiklerinle sağlam iletişim kurmak ve duygusal ihtiyaçlara dikkat etmek önemlidir. Kendine zaman ayırmayı ihmal etme ve stresi yönetmek için rahatlama tekniklerini kullanmayı unutma. Bugün kendini daha iyi hissettirecek faaliyetlere vakit ayırmak sana iyi gelecektir. İyi bir gün geçirmen dileğiyle!

12 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, imzalayacağın sözleşmedeki bazı maddeler senin çıkarına uygun olmayabilir. Anlaşmayı son anda iptal etmeyi düşünebilirsin. Öğle saatlerinde yakın arkadaşını ziyaret ederek onunla dertleşmek isteyeceksin. Bugün, dalgın olabilirsin. Göndereceğin mesajları kontrol etmende fayda var.

12 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarının yalnızcahayatında değil, yaşamın tüm alanlarında olabileceğini unutmayın. Bugün kendinizi ısrarla odakladığınız konuların dışına çıkarak ertelediğiniz, unuttuğunuz, bir şekilde zaman ayıramadığınız diğer konulara veya insanlara yer açabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizin iyileştirici etkisini reddetmeyin.

12 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda somut ilerlemekten yanasınız. İş ve çalışma kapasitenizin verimli olduğu bu dönem çok şey başarabilirsiniz. Zira sezgileriniz ve gruplardan gelebilecek yeni kaynaklar öne çıkabilir. Ancak yatırım planlarınızda daha akılcı adımlar atmanız gerek. Beklediğiniz paralarda bazı çözülmeler olacaktır. Bu koşullarda daha tutumlu olmanızda yarar var.

12 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda atacağınız adımların oldukça verimli sonuçlar doğurabileceği bir gündesiniz. Kişisel bakım için de uygun bir gündesiniz. Kendinize zaman ayırın.

12 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Emeklerinin karşılığını alacağın ve kendini daha rahat hissedeceğin bir gündesin. Bugün elde edeceğin başarıların ardından insanların sana daha fazla saygı duyması olası.

12 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün şüphe veya anlaşmazlığın ötesine geçtiğinizde gerçekten önemli olana odaklanmak daha kolay olur. Değerli şeyleri tanıma konusunda inanılmaz derecede zekisiniz. Eğer bir taahhütte bulunmaya hazır değilseniz bunun bir taahhüt veya beyan olması gerekmez ancak yakınlaşma mevcut duyguları veya geçmişle ilgili hikayeleri ifade ederek gerçekleşebilir. Kalbin özel meseleleriyle ilgili romantik ve yaratıcı çizgilerde bir aydınlanma mümkündür. Nasıl hissettiğiniz konusunda kendinize karşı dürüst olmanız için mükemmel bir zaman. İlişkileri onarmak için iyi enerji kesinlikle yanınızda.

12 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha sosyal olma gereğini duymak için, önünüzde birçok neden var. Arkadaşlıkların ve dostlukların önem kazanması ve asil duygular için olmanız sizi olumlu pozisyonlara getirecek. Bu dönem varlıklı kişiler ilginizi çekecek.

12 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

12 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün maddi kazançlarınız ve para konularına odaklanabilirsiniz ancak aşk, hobi, tatil, hobilerden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz güzel geçsin.

12 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde, karşı tarafın olumlu düşüncelerinin etkisi altındasınız. Güçlü dostlarınızın size sunacakları teklifleri düşünmelisiniz. Bireysel düşünmekten çok, ortak düşünceler içinde olacağınız kişilerle, yeni planlar yapıyorsunuz.

12 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 36' 11" R
Ay
Balık
26° 08' 23"
Merkür
Koç
19° 09' 57"
Venüs
Boğa
06° 18' 15"
Mars
Koç
03° 02' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 52"
Satürn
Balık
16° 56' 41"
Uranüs
Boğa
22° 35' 39"
Neptün
Balık
29° 02' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 57"
Lilith
Başak
23° 48' 55"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>